היום בתפוז
14.12.04

היום בתפוז../images/Emo43.gif14.12.04

הערב ב-17:30 תגיע ספיר דרמון, הכוכבת הצעירה שמשחקת את יעל בסדרה הפופולארית "ראש גדול". אתם יכולים להשאיר שאלות בפורום הרשמי של הסדרה.
ב-19:00 יגיע הפיזיולוג דרור שגיא לפורום דיאטות ואורח חיים בריא. אתם מוזמנים לשאול אותו שאלות בפורום.
ניסים אמון,שהנחה את "סוד האושר הפנימי" בערוץ 8 ואת "התחדשות" בערוץ החיים הטובים, יתארח הערב ב-20:00 בפורום עולם המיסטיקה ויענה לשאלותיכם.
ו... החלק היומי של הפאזל שלנו נחשף כבר היום, במסגרת המשחק "חפש את המטמון". חבילה של מתנות מפנקת אולי מחכה רק לכם. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=27730

morashtty

New member
נצל"ש איזה פרק מוקרן השבוע?

יש סיכוי שאני אבוא , מישהו יכול להסביר לי איך מגיעים לשם בהנחה שאני מגיע מרכבת מכיוון חיפה?

kinspirit

New member
כיצד להגיע

הפרק שיוקרן הינו הפרק השלישי של עונה שביעית (Fragile Balance) - פרק חובה לכל אוהבי ג'ק אוניל!!! את הפירוט על הפרק (טיזר שכזה) ניתן למצוא באתר ISF במדור "מקומי". איך מגיעים - ההקרנות נערכות באוניברסיטת ת"א, בניין מכסיקו, חדר 120 (שעה 18:00). אם אתה מגיע ברכבת, בעיקרון יש תחנה של האוניברסיטה אבל אני לא בטוחה כיצד מגיעים מהתחנה לאוניברסיטה עצמה (סביר להניח שיהיה את מי לשאול אם אתה רוצה לקחת את הצ'אנס). אם לא, אז אתה יורד ברכבת מרכז/צפון (עדיין לא הצלחתי להבין כיצד התחנה קיבלה את שני השמות המנוגדים האלה) ולוקח קו 27 לאוניברסיטה. הבניין עצמו - אתה נכנס בכניסה הראשית של האוניברסיטה (היכן שישנה רחבה ענקית וחנות דיונון), ממשיך ישר, עולה במדרגות ואז כשהן נגמרות פונה שמאלה - זה הבניין הראשון שמופיע ישירות מולך
מקווה לראותך!!!

morashtty

New member
בסוף זה לא הסתדר

אבל תודה על ההוראות בכל מקרה אני אזכור אותם לפעם הבאה שאני אוכל.

Chelnak

New member
הגעה מתחנת האוניברסיטה לאוניברסיטה:

מתחנת הרכבת של האוניברסיטה יש שתי יציאות: אחת מימין (אם את עם הגב למדרגות הנעות לכיוון הרכבת) לכיוון מרכז הירידים (שם יש אוטובוסים, מוניות וכו'). השניה משמאל - לכיוון האוניברסיטה (ברגל) - הולכים עד סוף המסדרון, עולים בשני גרמי מדרגות נעות למעלה, עוברים את השומר/ת ואז ממשיכים החוצה לכיוון המדרגות (הלא נעות) אל האוניברסיטה - משם ממשיכים בהתאם למקום באוניברסיטה אליו רוצים להגיע... כדי להגיע לבנין מקסיקו מתחנת הרכבת: צריך לצאת ממנה כמו שהסברתי למעלה. אחרי שעולים את כל המדרגות האפשריות - מגיעים לכיכר. ממשיכים על המדרכה שאתם נמצאים עליה לכיוון ימין שלכם. ממשיכים עם המדרכה כמה שאפשר, אחר-כך עוברים דרך חניה (שנמצאת בדיוק במקום שבו המדרכה נגמרת - לא צריך לחצות את הכביש). אחריה - רואים מהעבר השני של הכביש את שער 14 (יש מולו כיכר קטנה). חוצים את הכביש בכיכר ונכנסים דרך שער 14. משם ממשיכים עם המדרכה בכיוון קדימה שלכם. ממשיכים באותו כיוון, מעליכם תראו גשר להולכי-רגל, ממשיכים קדימה. עוברים כיכר אחת, וממשיכים באותו כיוון. אחר-כך מגיעים לחניה שליד בנין טרובוביץ למשפטים - וממשיכים קדימה דרך החניה (יש שם מדרכה צרה). אחרי שסיימתם לחצות את החניה - תראו משמאלכם את שער 5. אל תעברו בו. פנו ימינה, והמשיכו עם המדרכה שלצד הכביש באותו כיוון (תצטרכו לחצות כמה כבישים קטנים בדרך). המשיכו כך עד שתגיעו לשבילים להולכי-רגל. המשיכו איתם באותו כיוון. מולכם תראו את בנין מקסיקו. אגב, מאחר וסיימתי לצפות בעונה ה-7, וסדר הצפיה בפרקים כבר לא חשוב לי - אולי אוכל גם להגיע אם יהיה לי איזה יום חמישי פנוי (אבל אני לא מבטיחה). מקווה שעזרתי!

Chelnak

New member
לא הבטחתי כלום ../images/Emo13.gif

פשוט בדרך-כלל בימי חמישי בערב אני לא פנויה. אבל אם במקרה אהיה - אשתדל להגיע.

Echelon

New member
נצל"ש 2 - תמונה של פרומות'יאוס

למישהו במקרה יש תמונה גדולה, וברורה של פרומית'יאוס על המחשב? תודה לעוזרים ;)

morada

New member
מצאתי משהו

אמנם לא תמונה "אמיתית" אבל יש כאן ציורים/מודלים של הפרומיתיאוס ושל עוד כמה דברים. ליתר ביטחון - אני מזהיר מספוילרים באתר.

למעלה