היום בתפוז
14.12.04

היום בתפוז../images/Emo43.gif14.12.04

הערב ב-17:30 תגיע ספיר דרמון, הכוכבת הצעירה שמשחקת את יעל בסדרה הפופולארית "ראש גדול". אתם יכולים להשאיר שאלות בפורום הרשמי של הסדרה.
ב-19:00 יגיע הפיזיולוג דרור שגיא לפורום דיאטות ואורח חיים בריא. אתם מוזמנים לשאול אותו שאלות בפורום.
ניסים אמון,שהנחה את "סוד האושר הפנימי" בערוץ 8 ואת "התחדשות" בערוץ החיים הטובים, יתארח הערב ב-20:00 בפורום עולם המיסטיקה ויענה לשאלותיכם.
ו... החלק היומי של הפאזל שלנו נחשף כבר היום, במסגרת המשחק "חפש את המטמון". חבילה של מתנות מפנקת אולי מחכה רק לכם. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=27730

sapirit14

New member
תאחלו לי בהצלחה

עשיתי אתמול את המבחנים שלכבודם הייתי צריכה לקום בשעה בלתי אפשרית- שבע בבוקר- ואני ממש מקווה שלא עשיתי לעצמי פדיחות. שמים לי גשר מחר, פ%#*^&!

אם תהיי בפנימייה בירושלים

היהיה לך זמן להקדיש לפורום...? או האם תעלמי ממנו לעד כרוח ב... כמו... אה, סתמרוח? (סורי, נחתה עלי המוזה) ו...אה... קבלו: להיות או לא להיות זו השאלה אה... לא כל כך מקורי, אז מה? אני הייתי עונה "חצי חצי" או "לפי תורת החלקיקים הניוטרונית ברור שאם EA5=576^T ואם המשוואה הדיפרנציאלית של C היא YXZ*670 והשורש הטריגונומטרי של 60 הוא GH+K אז אחד ועוד אחד שווה שתיים" או "E=mc2" או "מנצלשבך דלגשון, הה?" אה... נכון לא נכון נכון המממ... פרחים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sapirit14

New member
מה עובר עליך? או, ליתר דיוק,

מה לקחת ואיפה אני יכולה להשיג את זה? ...ברור שיהיה לי זמן להקדיש לפורום... אני אף פעם לא נעלמת, גם אם נדמה לכם... אני תמיד שם, בצללים, צופה בכם... עוקבת אחרי כל מילה שלכם... ובסופו של דבר, אני אתפוס אתכם! מוהאהאהא!!!!!

ויימס

New member
ואני תמיד אומרת:

ז'ורבל שולחן, ז'ורבל כסא, מייקינג בוק בוק בוק אין דה ווטר.
מה זה אומר???
זה אומר 'כן'. ומעליסה בארץ המראה: "דקנים היו הציפרשים, מול פיר נועה פלדו".

זה יותר

בְּעֵת בָּשָׁק, וּשְלֵי פַּחְזַר בְּאַפְסֵי-חַק סָבְסוּ, מָקְדוּ: אוֹ אָז חִלְכֵּן הָיָה נִמְזַר וּמְתֵי עָרָן כֵּרְדוּ. "גוּרָה, בְּנִי, מִן הפִּטְעוֹן! מֵחוֹד-שִׁנּוֹ, חִיל-צִפָּרְנוֹ מֵעוֹף גִרְגִיר תָנוּס, צָעוֹן מֵחֶטֶש בִּמְנוֹנוֹ!" וְהוּא שָלַף סֵיפוֹ הַחַז: נָד, חִפֵּשׂ אֶת פְחִיק-צָרָיו – וְכה עָמַד בְּצֵל זַמְזָם, תָּפוּס בְּהִרְהוּרָיו. עוֹדוֹ עוֹמֵד שְפֵה-הָגוּת, וְהַפִּטְעוֹן, עֵינָיו דּוֹלְקוֹת, וִשְוֵש בַּיַעַר הַמָּגוּד, בוֹעֵעַ וְנָקוֹט! בִּמְחִי חָזוּז – הָבַס! הָבַס! – תִּכְתֵּך הַסַּיִף בְּנִמְהָר! נָטַל אֶת ראשׁ פְּגְרוֹ הַזֵּד וְאֶל בֵּיתוֹ צָהַר. "אַף קְטַלְתּוֹ, אֶת הַפִּטְעוֹן? אֲחַבֶּקְךָ, יַלְדִּי הַצַּח! הוֹ יוֹם-צִלְחָה! יַבָּא! יַבֵּא!" בְּחֶדְוָתוֹ פָּצַח. בְּעֵת בָּשָׁק, וּשְלֵי פַּחְזַר בְּאַפְסֵי-חַק סָבְסוּ, מָקְדוּ: אוֹ אָז חִלְכֵּן הָיָה נִמְזַר וּמְתֵי עָרָן כֵּרְדו או שזה לְעֵת בַּשְּׁלִיל אוֹגִים זְרִישִים גֵּרְסוּ עַל חַק-רַב וּמָקְדוּ; דַּקְנִים הָיוּ הַצִפְּרִישִים, מוּל פִּיר נוֹעֶה פָּלְדוּ. "רְחַק מִלַּהֲגוֹן, בֵּן רַךְ! נִיבוֹ נוֹשֵׁךְ, טָפְרוֹ דּוֹקֵר! רְחַק מִכְּנַף גֻבְּגוּב וּבְרַח מִקֶּטֶב שׁוּף זוֹקֵר!" שָׁלַף הוּא חֶרֶב אֲבוּחָה, אֶת בַּג אוֹיְבוֹ חִפֵּשׂ בְּנֵר בְּצֵל דּוּמְדוּם מָצָא מְנוּחָה וְשָׁם שָׁעוֹת הִרְהֵר. וְעֵת הִרְהֵר, זִרְזֵר, בִּרְבֵּר, הַלַּהֲגוֹן – רוֹשׁפוֹת עֵינָיו – גִּשְגֵּשׁ בַּיַּעַר הַפּוֹעֵר וְשֶלֶק עַל רַגְלָיו. חַת, חַת וּשְתַּיִם! תּוֹךְ וָתוֹךְ הַלַּהַב גָּח בְּקַל-קַלּוּת! הוּא מֵת בְּלִי בּוֹש, וְעִם הָראשׁ שָׁב חִישׁ בְּלִי הִתָּקְלוּת "קָטַלְתּ אֶת הַלַּהֲגוֹן? לִזְרוֹעוֹתַי בּוֹא, יֶלֶד חֵן! הוֹ, ‏יום צַחְצַח! הוּרְרָה! הֶאָח! בְּזֶמֶר גִּיל רִנְרֵן. לְעֵת בַּשְּׁלִיל אוֹגִים זְרִישִים גֵּרְסוּ עַל חַק-רַב וּמָקְדוּ; דַּקְנִים הָיוּ הַצִפְּרִישִים, מוּל פִּיר נוֹעֶה פָּלְדוּ. או שזה במקור, ואז זה 'T was brilling, and the slithy toves Did gyre and gimble in the wabe; All mimsy were the borogoves, And the mome raths outgrabe. ' Beware the jabberwock, my son! The jaws that bite, the claws that catch! Beware the Jubjub bird, and shun The frumious Bandersnatch He took his vorpal sword in hand: Long time the manxome foe he sought So rested he by the Tumtum tree, And stood awhile in thought And as in uffish thought he stood, The jabberwock, with eyes of flame, Came whiffling through the tulgey wood And burbled as it came! One, two! One, two! And through and through The vorpal blade went snicker - snack! He left it dead, and with its head He went galumphing back. ' And hast thou slain the jabberwocky? Come to my arms, my beamish boy! O frabjous day! Callooh! Callay!' He chortled in his joy 'T was brilling, and the slithy toves Did gyre and gimble in the wabe; All mimsy were the borogoves, And the mome raths outgrabe.

אני מטורף על השיר הזה

אני יודע את כל הגרסאות בעל פה!!! אני בכלל אוהב שירים פסיכיים כאלה כמו ההוראות לקונץ' פונץ' (מי קרא?) וההמנון של אנק מורפורק, את כולם אני יודע בעל פה.

מה עובד עלייך, או ליתר דיוק

מה לקחת, ומאיפה אני משיג את זה? חזרת!!! וגם לי יש משהו מנצלשבך דלגשון, הה?

למעלה