היום בתפוז
13.12.2004

היום בתפוז ../images/Emo43.gif 13.12.2004

הערב ב-19:00 תוכלו לצפות בחלקו השני של הסרט "מאחורי הקלעים של הפסטיגל", שישודר ב- blogtv ובפורום הפסטיגל. מי שפספס את החלק הראשון יכול לראות אותו כבר עכשיו בארכיון האירוחים של תפוז. בחלק השני תוכלו לשמוע בהשמעת בכורה עולמית את השיר החדש של הראל מויאל - "סימנים", לראות את נינט מדברת על הדיסק החדש, אגם רודברג מספרת על העונה השלישית של "אהבה מעבר לפינה" ואת כוכבי הפסטיגל מדליקים נרות חנוכה.
בשעה 20:00 יתארח אלון מזרחי, ברצועת הספורט השבועית של blogtv ואתר ספורט 5. שרשור השאלות לאלון מזרחי כבר נפתח בפורום כדורגל.
ב-21:00 הסופרת דורית אורגד תתארח בפורום ספרים וספרות ותענה לשאלותיכם. אתם מוזמנים לתפוס מקומכם בדיון שכבר נפתח בפורום.
ולסיום... במהלך כל היום מתקיים משחק טריוייה סיכום שנה בפורום WWE . הצטרפו גם אתם ואולי תוכלו לזכות במשחק פלייסטיישן מהמם מתנת "אולגיימס". http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=27173

../images/Emo32.gif ../images/Emo41.gifשאלון!../images/Emo41.gif

ובתקווה שאני לא אהייה הבנאדם היחיד בערך שמתייחס להודעות של עצמי אז הנה הוא... מממ.. תהנו ויום טוב!
*על עצמך* 1. שם: 2. גיל: 3. מיקום בארץ: *האם אתה* 4. מאחר הרבה? 5. עובד? 6. אוהב את המשפחה שלך? 7. אוכל מילקי? 8. יש לך אובססיה\סטייה? 9. אוהב חורף? 10. מבריז הרבה מביצפר? 11. מדבר הרבה בטלפון? 12. מקבל ציונים טובים? 13. כותב שירים\סיפורים? 14. משתדל לאכול בריא? 15. חושב על עצמך לפני אחרים? 16. חוסך כסף? 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? 19. קונה מתנות? 20. חושב שאתה בנאדם טוב? *האם אי פעם* 21. שיקרת? 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? 25. ישנת עם רדיו דלוק? 26. עם טלוויזיה דלוקה? 27. לא ישנת יום שלם? 28. היית במחשב כל הלילה? 29. היית בחו"ל? 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? 32. חיבקת מישהו מפורסם? 33. הופעת על במה? 34. גנבת משהו? 35. תפסת טרמפ? 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? 37. הלכת לאיבוד? 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? 39. נשברה לך שן? 40. עישנת סיגריה? *מה הדבר האחרון* 41. שאכלת? 42. שקנית? 43. ספר אחרון שקראת? 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? 45. הופעה אחרונה שהיית? 46. דיסק אחרון ששמעת? 47. שיר אחרון ששמעת? 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? 51. אדם אחרון שראית? 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? 53. אדם אחרון שחיבק אותך? 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? 55. אדם אחרון שצעקת עליו? *אהובים* 56. צבע אהוב? 57. סרט אהוב? 58. ספר אהוב? 59. זמר\ת\להקה אהובה? 60. דיסק אהוב? 61. שיר אהוב? 62. תוכנית טלווזיה אהובה? 63. מאכל אהוב? 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? 65. מקצוע אהוב? 66. זמן ביום? 67. ממתק\חטיף אהוב? 68. אתר אהוב באינטרנט? 69. ערוץ אהוב? 70. קליפ אהוב? *העדפות* 71. אביב או סתיו? 72. קפה או תה? 73. כתום או צהוב? 74. טלפון או פלאפון? 75. סלקום או אורנג'? 76. שוקולד מריר או חלב? 77. שיער אסוף או פזור? 78. ירח או שמש? 79. קולה או ספרייט? 80. קור או חום? 81. אילת או חרמון? 82. עיינים ירוקות או כחולות? 83. קרמבו או גלידה? 84. לילה או יום? 85. דיסקמן או מערכת? 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? 87. השיר שלנו או מיכאלה? 88. שחור או לבן? 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? 92. פסטיגל או פיטר פן? 93. נעלי בית או יחפים? 94. סבון רגיל או נוזלי? 95. ביצפר או צבא?

1Reebok

New member
|גבינה|

*על עצמך* 1. שם: אלון. 2. גיל: 15. 3. מיקום בארץ: כפר סבא *האם אתה* 4. מאחר הרבה? לא. לרוב אפילו מקדים. 5. עובד? לא. 6. אוהב את המשפחה שלך? כן. 7. אוכל מילקי? אם יש
. 8. יש לך אובססיה\סטייה? הו, יש לי הרבה סטיות. אני אדם סוטה. לא, אין לי. 9. אוהב חורף? כל עוד חם בתוך הבית, כן. 10. מבריז הרבה מביצפר? לא. 11. מדבר הרבה בטלפון? לא. 12. מקבל ציונים טובים? לא
13. כותב שירים\סיפורים? מדי פעם לפעם. 14. משתדל לאכול בריא? לא ממש
15. חושב על עצמך לפני אחרים? לא. 16. חוסך כסף? מדי פעם. 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? מדי פעם
18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? פול. 19. קונה מתנות? אם זה מגיע לאדם, כן. 20. חושב שאתה בנאדם טוב? כן. *האם אי פעם* 21. שיקרת? כן. 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? כן. וזה באמת הגיע לו. 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? חחחחחחח כן
24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? לא. 25. ישנת עם רדיו דלוק? כן. 26. עם טלוויזיה דלוקה? כן. 27. לא ישנת יום שלם? כן. 28. היית במחשב כל הלילה? כן. 29. היית בחו"ל? כן. 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? כן
31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? לא. 32. חיבקת מישהו מפורסם? כן! את גיא מזיג
33. הופעת על במה? לא. 34. גנבת משהו? כן. 35. תפסת טרמפ? לא. 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? חחחחחח לא. 37. הלכת לאיבוד? כן. 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? איכס לא. 39. נשברה לך שן? לא. 40. עישנת סיגריה? לא. *מה הדבר האחרון* 41. שאכלת? עוגיית גרנולה. 42. שקנית? דיסק של ערנצי. 43. ספר אחרון שקראת? בית אשמן, של ערן צור. 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? לא זוכר כבר.. 45. הופעה אחרונה שהיית? ברי סחרוף. 46. דיסק אחרון ששמעת? רביעיית מסנר. 47. שיר אחרון ששמעת? קיץ, של ערן צור. 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? לילות של ירח מלא, של ערן צור (מי אמר אובססיה ולא קיבל?) 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? אנאערף? 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? בטח ישראבלוג. 51. אדם אחרון שראית? אמא שלי. 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? אף אחד. 53. אדם אחרון שחיבק אותך? הא, זה סיפור קצת משעשע. 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? שני. 55. אדם אחרון שצעקת עליו? אני לא זוכר נו. *אהובים* 56. צבע אהוב? שחור. 57. סרט אהוב? טומי. 58. ספר אהוב?בית אשמן
או מרכבות האלים
59. זמר\ת\להקה אהובה? זמר: ערן צור. זמרת: אלונה דניאל. להקה: משינה. 60. דיסק אהוב? בינתיים זה עיוור בלב ים של כרמלה גרוס ואגנר. פשוט איכות צרופה בזהב. 61. שיר אהוב? ערב ב' כסלו (די לשאול כאלה דברים
) 62. תוכנית טלווזיה אהובה? אין לי שמץ. שבת ישראלית בערוץ 24. 63. מאכל אהוב? לביבות
64. בנאדם שאתה הכי אוהב? אותייי. כל השאר יכולים ללכת להזדיין. אל תקחו את זה קשה, זה הכל בהומור וברוח טובה
65. מקצוע אהוב? זגג!!!!
(שישאלו כבר מה הפרי האהוב עלי) 66. זמן ביום? חמש לפנות בוקר. 67. ממתק\חטיף אהוב? טוויקס, שיהיה. 68. אתר אהוב באינטרנט?
תפוז. 69. ערוץ אהוב? אין לי מושג@#%&@#)(& חלאס#*@( 70. קליפ אהוב? להתראות נעורים שלום אהבה של משינה *העדפות* 71. אביב או סתיו? סתיו. 72. קפה או תה? תה. 73. כתום או צהוב? כתום. 74. טלפון או פלאפון? טלפון. 75. סלקום או אורנג'? סלקום. 76. שוקולד מריר או חלב? מריר. 77. שיער אסוף או פזור? פזור!! שיער אסוף זה פשע! 78. ירח או שמש? ירח. 79. קולה או ספרייט? ספרייט. 80. קור או חום? חום. 81. אילת או חרמון? אילת. 82. עיינים ירוקות או כחולות? כחולות
83. קרמבו או גלידה? קרמבו. 84. לילה או יום? לילה. 85. דיסקמן או מערכת? מערכת. 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? ישראלית. 87. השיר שלנו או מיכאלה? איכס. 88. שחור או לבן? שחור. 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? לנקות. 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים. 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם. 92. פסטיגל או פיטר פן? איכס. 93. נעלי בית או יחפים? נעלי בית. 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי. 95. ביצפר או צבא? צבא.

me... ../images/Emo9.gif

*על עצמך* 1. שם: אורלי 2. גיל: פדידה! {מתכחשים כאן ליומולדת שלי אז מילא..} 3. מיקום בארץ: חור ליד חיפה *האם אתה* 4. מאחר הרבה? ממממ... דיי.. אבל כבר רגילים לזה.. חחח
5. עובד? לא לצערי... 6. אוהב את המשפחה שלך? מממ... את חלקה..
7. אוכל מילקי? כן 8. יש לך אובססיה\סטייה? לצלם המון?! לא יודעת... רוב הסיכויים שלא.... 9. אוהב חורף? כןןןןןןן
10. מבריז הרבה מביצפר? לא... אי אפשר בכלל אצלינו.. מורידים נקודות מהציון על כל שיעור שאתה לא נמצא...
11. מדבר הרבה בטלפון? ממממ... כן.. *תמים* (החשבון זה לא באשמתי!
) 12. מקבל ציונים טובים? כן... יצא בטעות..
13. כותב שירים\סיפורים? מממ... לעיתים רחוקות אני משערת... 14. משתדל לאכול בריא? נגיד ש... 15. חושב על עצמך לפני אחרים? לא 16. חוסך כסף? אני חוסכת בשביל לבזבז! (זה נראה לי נהייה מוטו או משו..
) 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? הופעות ונסיעות להופעות/לאבילוס/למפגשים ולפתח ת'תמונות מכל זה אחר כך ומהדיגיטלית זה לא שטויות!
18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? כן 19. קונה מתנות? ברוררר! 20. חושב שאתה בנאדם טוב? ממממ.. את זה יגידו אחרים לא אני..
*האם אי פעם* 21. שיקרת? סביר להניח שכן... למרות שאני נגד זה ואני אומרת את מה שיש להגיד.. זה לרוב רק דברים טובים..
22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? לא 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? ביקשתי רשות קודם!!! אה אבל לא ניתקתי לה בסוף..חחח..
מממ.. יכול להיות שכן... 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? לא יודעת... נראה לי שלא...
25. ישנת עם רדיו דלוק? רדיו?! נראה לי שלא... חחח 26. עם טלוויזיה דלוקה? כן... התרגלתי..
27. לא ישנת יום שלם? ואפילו יומיים...חחח 28. היית במחשב כל הלילה? כן 29. היית בחו"ל? כן (רוצה שובבב!!!) 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? לא 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? כן 32. חיבקת מישהו מפורסם? כן
אבל לא בגלל היותו מפורסם...
33. הופעת על במה? מממ.. כן נדמה לי...
34. גנבת משהו? לא 35. תפסת טרמפ? לא 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? לא
37. הלכת לאיבוד? זה הם איבדו אותי לא אני אותם! 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? בהתחלה רוב הסיכויים שכן 39. נשברה לך שן? לא כידוע לי (פתאום התחילו לכאוב לי השיניים אז דחוף עוברים שאלה!) 40. עישנת סיגריה? לא *מה הדבר האחרון* 41. שאכלת? אמממ... לא זוכרת..
42. שקנית? כדור דיסקו לאבילוסית (קנינו אחת לשנייה..
) ומממ... הפתעה..
43. ספר אחרון שקראת? ספר היסטורייה?!
44. סרט אחרון שראית בקולנוע? לא זוכרת 45. הופעה אחרונה שהיית? או... את זה אני אוהבת!
אלג'יר!!! 46. דיסק אחרון ששמעת? או אלג'יר או דורבנים או מרסדס בנד או משהו של רינת... חחח..
47. שיר אחרון ששמעת? אין מוצאאאאא - רק בביצועו של גיא
אבל זה היה בפלאפון... וזה מן הקלטה מהופעה... נגיד שזה נחשב כי אם לא אני אל זוכרת... אוו אוו.. או דם על הים או לא באלי לשמוע! *גאה בעצמי*
אה בעצם לא... בואי ונביא לך ת'Fאנק של המרסדס! *עכשו אני גאה בעצמי*
48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? מממ.. כרגע לא באלי לשמוע.. זה היה משו אחר אבל דיי הכנסתי אותו לשם כרגע..
*תמימה אני* 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? סטיקרים יוסי לאבילוס!
50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? או הקומונה שלנו או הפורום של ביפ... 51. אדם אחרון שראית? שלא גר איתי בבית..מממ..רינת נדמה לי..
אם לא אז בטח את ליאת... (אחותי)
52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? אין תגובה על זה! 53. אדם אחרון שחיבק אותך? אמממ... אביב! (הסולן של אלג'יר.) 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? אפרתוש מיי
!!!
55. אדם אחרון שצעקת עליו? אין לי מושג! *אהובים* 56. צבע אהוב? כחול נדמה לי.. וגם שחור ואדום..
57. סרט אהוב? יש כמה...
את אלה באנגלית שכחתי כרגע אבל בעברית את הכוכבים של שלומי, אבא שחור לבן, הללויה, בית"ר פרובנס.. וכו'..
58. ספר אהוב? לא יודעת.. בטוח לא ספר הסטורייה! 59. זמר\ת\להקה אהובה? אלג'יר והדורבנים!!! (ומרסדס גם...
) 60. דיסק אהוב? קובי מיי לאב! נאמנות ומנועים ומרסדס!
61. שיר אהוב? יש רשימה ארוכה... אממ.. של הדורבנים ואלג'יר כמובן.. של מרסדס.. של סינרגייה וחופש.. של.. נו יש עוד כלמיניי..
62. תוכנית טלווזיה אהובה? אסף הראל אני משערת כי זה הדבר היחידי שאני רואה בטלוויזיה חוץ מ24 לפעמים...חחח 63. מאכל אהוב? פסטה או פיצה נדמה לי.. 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? מממ... יש הרבה!
65. מקצוע אהוב? תקשורת 66. זמן ביום?
67. ממתק\חטיף אהוב? לא יודעת... 68. אתר אהוב באינטרנט? תפוז אני משערת (קומונה שלנו, פורום דורבנים, פורום ביפ וכו'...) 69. ערוץ אהוב? 24, 10 או ביפ... וערוציי סרטים למיניהם..
70. קליפ אהוב? להלהלהלה.. לבדוק לך ת'מנוע!
ויש עוד כמה..
*העדפות* 71. אביב או סתיו? אביב בגלל ה... ממ.. אביב.. סתיו בגלל העונה..
72. קפה או תה? תה 73. כתום או צהוב? כתום 74. טלפון או פלאפון? שנייהם..
75. סלקום או אורנג'? סלקום 76. שוקולד מריר או חלב? מממ.. לא יודעת.. לא מתה על דברים מתוקים בכללי..
77. שיער אסוף או פזור? פזור 78. ירח או שמש? ירח (וכוכב...
) 79. קולה או ספרייט? קולה! 80. קור או חום? קור!
81. אילת או חרמון? ממממ... שנייהם..
82. עיינים ירוקות או כחולות? אדומות 83. קרמבו או גלידה? לוידעת... מממ.. גלידה..
84. לילה או יום? לילה ויום.. (לא אשמתי שהכל מזכיר לי שירים..אני תמימה!) מממ.. לילה..
85. דיסקמן או מערכת? שנייהם 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? ישראלית 87. השיר שלנו או מיכאלה? מיכאלה 88. שחור או לבן? שחור (לבן בתור מכנס של מישהו.. זה נותן השראה!*אני תמימה!*) 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? לנקות 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? שנייהם.. (לפעמים אי אפשר בטלפון.. זה שעתיים נסיעה!) 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? קפוצ'ון שולט! 92. פסטיגל או פיטר פן? לא זה ולא זה.. נגיד פסטיגל שיהייה.. חחח 93. נעלי בית או יחפים? לוידעת.. 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי 95. ביצפר או צבא? עדיין לא צבא! *יום טוב!
*

צ א ל ה

New member
../images/Emo185.gif אני - חלק א'../images/Emo185.gif

כאילו שמישהו באמת יקרא את כללללל זה... אבל הנה זה בכל זאת... *על עצמך*
1. שם: צאלה
2. גיל:20 וקצת...
3. מיקום בארץ:ת"א סיטי!!! *האם אתה*
4. מאחר הרבה? פעם ב... כמעט תמיד מגיעה 10 דק' קודם.. זה ממש מעצבן!
5. עובד? כן!! ב-2 עבודות, 10 משמרות בשבוע... בעעעע
6. אוהב את המשפחה שלך? תלוי מתי
7. אוכל מילקי? פעם הייתי אוכל, עכשיו כבר לא
8. יש לך אובססיה\סטייה? אני אובססיבית לגביי ה... אמ... אובססיה אין לי , אבל אני חייבת תמיד לשנות משהו בשיער שלי, למשהו כמעט לגמריי שונה ממה שהיה לפני.. אפשר לקרוא לזה סטיה לא?!
9. אוהב חורף? ברוררררררר
10. מבריז הרבה מביצפר?תזכירו לי מה זה בית ספר?!
11. מדבר הרבה בטלפון?הרבה הרבה יותר מידי
12. מקבל ציונים טובים? כבר ציינתי שאני לא זוכרת מה זה בית ספר?!
13. כותב שירים\סיפורים? לפעמים המוזה נופלת עליי...
14. משתדל לאכול בריא? כן
15. חושב על עצמך לפני אחרים? כמעט ואף פעם לא
16. חוסך כסף? עכשיו אני חוסכת לנסיעה ללונדון
17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? בעיקר על מתנות לאחרים או שטויות
18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה?לצערי הרב כן.. והיא הייתה ממש ממש לא טעימה
19. קונה מתנות?כמו שאמרתי בשאלה 17... כן! קונה המון המון המון מתנות לחברים. (מישהו אמר 1400 שקל על מתנה אחת?!
)
20. חושב שאתה בנאדם טוב?הייתי רוצה לחשוב ככה... מה אתם אומרים?!
*האם אי פעם*
21. שיקרת? כולם משקרים לפעמים
22. פגעת במישהו בכוונה תחילה?אמ... אני בטוחה שכן, אבל לא זכור לי כרגע
23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן!!!
24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן!!!
25. ישנת עם רדיו דלוק? אני דואגת שהוא יכבה אחרי שעה מהרגע שאני מכבה את האור
26. עם טלוויזיה דלוקה? לא יכולה להרדם עם טלויזיה דלוקה, מה גם שאין לי טלויזיה בחדר
27. לא ישנת יום שלם? ברורררררררררר
28. היית במחשב כל הלילה? כן , שהיה לי מחשב בחדר...
29. היית בחו"ל? הייתי בחו"ל 6 פעמים וגרתי שם פעם אחת ואני אהיה בחו"ל בתחילת ינואררררר
30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? רוב הסיכויים שכן
31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? כן , כמה וכמה פעמים
32. חיבקת מישהו מפורסם? כן
33. הופעת על במה? כן , כמה פעמים
34. גנבת משהו?
35. תפסת טרמפ?וואי, פעם אחת ברחתי מהפנימייה שהייתי בה ולקחתי כל כך הרבה טרמפים באותו יום.. אמאלההההה
36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים?איכככככככס
37. הלכת לאיבוד? ברוררררררררררר
38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף?כן, וגםםםם אני הייתי ה"מאזינה" הראשונה שעלתה לשידור בתוכנית הראשונה שלהם.. חחחח (ההפקה ביקשה ממני חחחח)
39. נשברה לך שן? לא
40. עישנת סיגריה? כן
*מה הדבר האחרון*
41. שאכלת? שתיתי אייס בלנד מוקה מקופי בין
42. שקנית? את האייס בלנד
43. ספר אחרון שקראת? כבר לא זוכרת איך קוראים לו, בחודשים האחרונים אני מסיימת ספר כל 5 ימים בערך
44. סרט אחרון שראית בקולנוע?טרמינל - אחלה סרט
45. הופעה אחרונה שהיית? עמית פרידמן
46. דיסק אחרון ששמעת?play weekend 2
47. שיר אחרון ששמעת? אהבה של דניאל סולומון
48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? יצאנו לרקוד, כי הוא היה אתמול ב102FM ואח"כ התקשרתי לידיד שלי שזה הצלצול בזמן במחייגים אליו, ואז היה אותו בגלגל"צ...
49. מה הדבר האחרון שהדפסת? ברכת יום הולדת לחבר הכי טוב שלי
50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)?אמ... נענע
51. אדם אחרון שראית? ידיד של אמא שלי
52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? אמא שלי
53. אדם אחרון שחיבק אותך? אמא שלי
54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? המטפלת שלי לשיאצו
55. אדם אחרון שצעקת עליו? וואי, מישהו שיש לו שווארמה חנות ליד הקיוסק שאני עובדת בו... וביום שבת הוא ממש עיצבן אותי מול הבוס שלי והתחלתי לצרוח עלי כמו איזה משוגעת
*אהובים*
56. צבע אהוב? סגול/כחול/אדום/ורוד
57. סרט אהוב?אין לי
58. ספר אהוב? "יש לך אש" מאת גל רענן
59. זמר\ת\להקה אהובה? רובי וויליאמס/טייק דאט'/maroon 5/הדורבנים/כלא 6/ועוד רבים וטובים אחרים
60. דיסק אהוב?MAROON 5
61. שיר אהוב? high - lighthouse family
62. תוכנית טלווזיה אהובה? בנות גילמור
63. מאכל אהוב? סלט ירקות עם טונה של ארומה
64. בנאדם שאתה הכי אוהב? אמא (תלוי מתי)
65. מקצוע אהוב? הפקה
66. זמן ביום? צהריים/ערב/
67. ממתק\חטיף אהוב? כללל הזמן משתנה
68. אתר אהוב באינטרנט? אין לי כזה
69. ערוץ אהוב? ערוץ 3, ביפ,22,24
70. קליפ אהוב? אמ... לא יכולה לחשוב על אחד כרגע... למרות שהיו ראיתי כמה חמודים בערוץ 24

צ א ל ה

New member
../images/Emo185.gif אני - חלק ב' ../images/Emo185.gif

*העדפות*
71. אביב או סתיו? סתיו, כי מתקרר אחרי חום נוראי
72. קפה או תה? קפה
73. כתום או צהוב? כתום
74. טלפון או פלאפון? פלאפון, כי אני אוהבת להיות לבד שאני מדברת שיחות חשובות , ואפילו אם אני לבד בחדר, אני לא מרגישה לבד מספיק, ואני גם אוהבת ללכת בזמן שאני מדברת, אז פלאפון זה האידיאל
75. סלקום או אורנג'? אורנג'
76. שוקולד מריר או חלב?חלב דהההההההה
77. שיער אסוף או פזור? תלוי מתי... עכשיו שיש לי סוף סוף שיער ארוך מספיק כדי לאסוף, אז אני דיי מתלהבת מהעיניין
78. ירח או שמש? ירח
79. קולה או ספרייט? קולההההההההה
80. קור או חום? חום בזמן שקר וקור בזמן שחם
81. אילת או חרמון?כל מי שמכיר אותי כמו שצריך, יודע שאילת זו העיר שלי
82. עיינים ירוקות או כחולות? כחולות, אבל גם ירוק זה יפיפה
83. קרמבו או גלידה? גלידה, איזו שאלה זו בכלל?!
84. לילה או יום?לילההההההההה
85. דיסקמן או מערכת? תלוי מתי... אני ממש אוהבת לשמוע דיסקמן בנסיעה, זה ממש מרגיע אותי
86. מוזיקה ישראלית או לועזית? אמ... פעם הייתי ש-ו-נ-א-ת מוזיקה ישראלית, ואח"כ פתאום אהבתי רק ישראלית, עכשיו אני מתחילה לשלב בין השניים...
87. השיר שלנו או מיכאלה? יש לי הוט, אז הייתי רואה מיכאלה... אבל כמה פעמים שיצא לי לראות השיר שלנו, אהבתי.
88. שחור או לבן? שחור
89. לנקות או להשאיר מלוכלך? לנקות, אבל לא מיד אחרי שמלכלכים
90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? נורא נורא תלוי מה הסיטואציה, לפעמים אני בכלל מעדיפה באי סי קיו, כי קשה להתמודד עם בן אדם ישירות (וטלפון זה עדיין סוג של ישירות)
91. סווטשרט - עם כובע או בלי? תלוי... אבל בעיקרון , עם
92. פסטיגל או פיטר פן? לא ראיתי לא את זה ולא את זה... פסטיגל אבל יותר מעניין נראה לי
93. נעלי בית או יחפים? נעלי בית (בחורף) יחפים (בקיץ)
94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי
95. ביצפר או צבא?איכססססססססססססססס

DanaDuck

New member
../images/Emo140.gifהמסורת השנתית לשאלונים../images/Emo127.gif

אני יודעת שזה נשלח בדיוק לפני שנה כי שלחתי את זה לחבר שלי לפני שהוא היה עוד חבר שלי... טוב, אז הנה- כל האמת עלי: *על עצמך* 1. שם: דנה 2. גיל: 22 וחצי 3. מיקום בארץ: חיפה *האם אתה* 4. מאחר הרבה? לא 5. עובד? לפעמים 6. אוהב את המשפחה שלך? מאד 7. אוכל מילקי? עצמות של פרות, חבר'ה... 8. יש לך אובססיה\סטייה? מחשב 9. אוהב חורף? כן 10. מבריז הרבה מביצפר? אני לא בביצפר וכשהייתי לא הברזתי הרבה. 11. מדבר הרבה בטלפון? לא 12. מקבל ציונים טובים? לא קיבלתי 13. כותב שירים\סיפורים? כן 14. משתדל לאכול בריא? כן 15. חושב על עצמך לפני אחרים? תלוי מתי 16. חוסך כסף? כן 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? לא 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? כן 19. קונה מתנות? כן 20. חושב שאתה בנאדם טוב? כן *האם אי פעם* 21. שיקרת? דההה 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? לא זוכרת 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? נדמה לי שכן 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן 25. ישנת עם רדיו דלוק? לא 26. עם טלוויזיה דלוקה? לא 27. לא ישנת יום שלם? כן 28. היית במחשב כל הלילה? כן 29. היית בחו"ל? כן 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? כן 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? הרבה פעמים 32. חיבקת מישהו מפורסם? כן 33. הופעת על במה? כן 34. גנבת משהו? כן 35. תפסת טרמפ? כן 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? איכס 37. הלכת לאיבוד? כן 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? לא 39. נשברה לך שן? כן 40. עישנת סיגריה? לא *מה הדבר האחרון* 41. שאכלת? חלווה 42. שקנית? פלאפון! 43. ספר אחרון שקראת? הארי פוטר 5 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? פולאר אקספרס 45. הופעה אחרונה שהיית? הדורבנים. 46. דיסק אחרון ששמעת? הלהקה של חבר שלי 47. שיר אחרון ששמעת? גם משהו שלהם 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? מדינה קטנה 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? מכתב אהבה 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? של אורנג' 51. אדם אחרון שראית? אבא שלי 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? אממ... אני! 53. אדם אחרון שחיבק אותך? אמא 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? רונן,ידיד שלי 55. אדם אחרון שצעקת עליו? אבא שלי *אהובים* 56. צבע אהוב? תכלת 57. סרט אהוב? הגיבן מנוטר דאם 58. ספר אהוב? הארי פוטר 59. זמר\ת\להקה אהובה? הדורבנים! 60. דיסק אהוב? קובי! 61. שיר אהוב? יותר מידיי 62. תוכנית טלווזיה אהובה? סאקורה (טיהי) 63. מאכל אהוב? פלפל ממולא ופירה 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? ארז 65. מקצוע אהוב? ציור 66. זמן ביום? המווווווןןןןן 67. ממתק\חטיף אהוב? חלווה 68. אתר אהוב באינטרנט? תפוז 69. ערוץ אהוב? ביפ,ערוץ הצחוק 70. קליפ אהוב? הרבה *העדפות* 71. אביב או סתיו? אביב 72. קפה או תה? קפה 73. כתום או צהוב? צהוב 74. טלפון או פלאפון? טלפון 75. סלקום או אורנג'? אורנג' 76. שוקולד מריר או חלב? חלב 77. שיער אסוף או פזור? פאסוף 78. ירח או שמש? שמש 79. קולה או ספרייט? אף אחד 80. קור או חום? חום 81. אילת או חרמון? חרמון 82. עיינים ירוקות או כחולות? ירוק עולה! 83. קרמבו או גלידה? גלידה 84. לילה או יום? יום 85. דיסקמן או מערכת? מערכת 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? שניהם טוב 87. השיר שלנו או מיכאלה? הא?! 88. שחור או לבן? שחור 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? לנקות 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים מול פנים 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם 92. פסטיגל או פיטר פן? פסטיגל 91 נקודה. 93. נעלי בית או יחפים? נעל 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי 95. ביצפר או צבא? אף אחד מהם!

efratushke

New member
גמנייייייייייייייייייי!!!!!!!!!

*על עצמך* 1. שם: אפרת (השבוע פריצי אמר לי "מממ אז את כתץומה או אורנג'דה? קראתי בפורום והגעתי למסקנה שאני צריך להחליט...") 2. גיל: שואפת ל18 (עוד חודש וחצי) 3. מיקום בארץ: כפר סבר עירי (ספר הלימוד האהוב עלי מכתה ג'!) *האם אתה* 4. מאחר הרבה? נהגתי לאחר הרבה.. השתנתי.. עכשיו אני כלת עולם! 5. עובד? כן.. בגלל זה הפסקתי לאחר ("זה היה האיחור הראשון שלי בעבודה..") והיום גם קניתי נעליים חדשות לעבודה (אוי אני הולכת ליפול הרבה עם העקבים האלה......) 6. אוהב את המשפחה שלך? מאוד 7. אוכל מילקי? לא 8. יש לך אובססיה\סטייה? כן.. דהה!!
9. אוהב חורף? מאוד.. אבל קר
10. מבריז הרבה מביצפר? מממ איך אתם מגדירים "מבריז"? חוששתני שכן 11. מדבר הרבה בטלפון? כן למרות שאני שונאת לדבר בטלפון 12. מקבל ציונים טובים? תלוי במה... לרוב לא (לא מדברים על ההדרדרות שלי בלימודים בעקבות הלחץ של החרשנים בכתה!! אההםםםםםם כתומה אל תלחיצי אותי יא חננה!!!) 13. כותב שירים\סיפורים? פעם בכמה זמן יש לי תקופות.. מעדיפה להלחין שירים של אחרים.. 14. משתדל לאכול בריא? כן (?) 15. חושב על עצמך לפני אחרים? בתקופה האחרונה מנסה.. בדרך כלל לא.. אבל ה"לא" זה שלילי כי זה יוצא שאני מזניחה את עצמי מאווווווד 16. חוסך כסף? מנסה.... (חלק מהשינוי) 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? בטחחחחחח! זה אף פעם לא ישתנה!!!!!! 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? ממממ רבע (כי הכריחו אותי במומולדת של גלית) וזה אפילו היה טעים כי זה היה מצופה בשוקולד.. אוייייי זה היה טעיייייייייים
19. קונה מתנות? ברוווור! 20. חושב שאתה בנאדם טוב? מממ משתדלת.. לא יודעת תגידו אתם! (יש פה אדם ספציפי שיגיד "נראה לך שאת אדם טוב?!?!" אבל כל השאר בטח יעריכו אותי קצת..) *האם אי פעם* 21. שיקרת? מממ כן - אנושיות 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? לא שזכור לי כזה דבר בתקופה האחרונה 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? משתדלת שלא... (?) 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? לא.. זה פוגע.. 25. ישנת עם רדיו דלוק? כן (עד שהשכנים דפקו לי מלמעלה שאני אסגור אותו) 26. עם טלוויזיה דלוקה? ברור (עד שהשכנים מלמעלה דפקו לי שאני אסגור אותו) 27. לא ישנת יום שלם? מממ אפילו שניים חחחחח 28. היית במחשב כל הלילה? ברוררררר (יש פה כמה שיכולים להעיד על השפיות שלי באותה שניה וההקלטות שלי שיש בהן תוכן אקדמאי משהו.. וכו) 29. היית בחו"ל? כן 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? ממממ אני מתארת לעצמי.. אה כן! כל פעם שמשכנעים אותי ללכת למסעדות.. ובגלל עינב וכתומה זה קורה יותר מדי..... 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? לא נראה לי.. בעצם פעם.. לא רציני 32. חיבקת מישהו מפורסם? מממ בטחחחחח.. למרות שזה לא קורץ.. חוצמגידי גוב!!! אוויייייייי|מתעלף| 33. הופעת על במה? ממממ "אלוהים.. עבודה.." נו יש ברירה חחחח (כשאני מציגה את זה ככה זה נשמע שלילי..). בטח!! 34. גנבת משהו? מסטיק? מכולת? גיל 6? 35. תפסת טרמפ?לא (מסוכןןןן
) 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? זה לא נשמע לי אתי ומוסרי במיוחד.. חחחח וגם לא טעים אם מדברים על זה.. 37. הלכת לאיבוד? בכתה א' אני חושבת.. אבל חכו שאתחיל לנהוג לבד.. אוי זה יהיה רע.. 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? ברור! 39. נשברה לך שן? כן......... סיפור הזוי... 40. עישנת סיגריה? לא (ילדה טובה
) *מה הדבר האחרון* 41. שאכלת? מממ יוגורט רום וצימוקים - חולה על זה!!! 42. שקנית? קניתי היום נעליים שחורות לעבודה, ושלושה דיסקים חדשים!, וכמובן עשיתי קניות עם אמא......... אבל חוצמזה אני חולה.. היא החליטה לנסות להוציא אותי קצת מהבית כי אני פשוט מרותקת למיטה
43. ספר אחרון שקראת? ממ "מפגשים עם הפסיכולוגיה חלק ג' - פסיכולוגיה חברתית" 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? לא זוכרת.. עושים אצלנו חרם קולנוע 45. הופעה אחרונה שהיית? אלמנה בורוד אני חושבת (באמת שניסיתי לשחזר..) מממ דרך אגב!! במוצ"ש יש הופעה של אבי ליבוביץ', טרומבוניסט טוב!! בואו! לפרטים... אם יהיה ביקוש אני אחפש..
46. דיסק אחרון ששמעת? ממממ אל תצחקו עלי.. אני שמעתי את הדיסק עם האוסף שירים שאני לומדת ל"נייטליין"... 47. שיר אחרון ששמעת? you've got a friend (השיר האחרון בדיסק...) 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? שיר ללא שם
(בעיבוד של גלעד שגב הכוסון
) 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? "לימוד עצמי פסיכולוגיה חברתית - עמדות ודעות קדומות" (שני הפרקים האלה גרמו לי להרדם בערך מליון פעם..) 51. אדם אחרון שראית? אמא
רגע אני אגיד לה שוב *מסתובבת* "אמא אני אוהבת אותך" *מסתובבת למחשב בחזרה* 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? אמא? לא יודעת אני צוברת אנשים שרואים אותי בוכה חחחחחח 53. אדם אחרון שחיבק אותך? ניל................... 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? כשאני חולה אני מסננת... אה בעצם היום צלצלתי לכתומה.. 55. אדם אחרון שצעקת עליו? דורון.. אבל השלמנו!!
אמנם השלמנו בצעקות.. אבל השלמנו!!!!! *אהובים* 56. צבע אהוב? ורוד 57. סרט אהוב? זה נושא שאפשר לכתוב איתו עבודת גמר באוניברסיטה תואר שני!! (קוראים לזה "תזה"?): לצחוק איתו - יורו טריפ (חחחחח נזכרת בתמונות מהסרט), בשביל המוסיקה - "שיקגו", בשביל לקבל צמרמורות "החיים בלעדי" וכו וכו... סרטים זאת המומחיות שלי.. אני ממש יכולה לעבוד בבלוקבאסטר................ 58. ספר אהוב? תצחקו תצחקו אבל התרגשתי מהארי פוטר... איזה שתרצו יש לי את כולם 59. זמר\ת\להקה אהובה? גידי גוב, אחינועם ניני, יוני רכטר, frente הדורבניעם וכו וכו [חייבת להגיד שאת דיאנה קרול אני מתחילה לשנואאאאאא... היא וגלוסקא התבלבלו בתור לקבלת הקול הנכון (יש לה קול נמוך וצרוד - רק בריאות!!)] 60. דיסק אהוב? יש כמה.. כל הדיסקים של גידי גוב.. קובי.. כל מיני... 61. שיר אהוב? "ביום ובלילה" (בעצם יש המון אבל זה הראשון שעלה לי לראש אז כתבתי לפני שאתחרט...) 62. תוכנית טלווזיה אהובה? ארץ נהדרת
63. מאכל אהוב? ממממ התחלתי לאהוב את העוף של אמא (שששששששש.... אל תגלו את זה לצמחונית שבי) 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? אמא........................
אוווו 65. מקצוע אהוב? מוסיקה, פסיכולוגיה, סוציולוגיה ואנגלית (וכן!! זה כתוב לפי הסדר!! אני הכי אוהבת מוסיקה!!) 66. זמן ביום? לא חשוב איזה.. אם אני ישנה בו זה יהיה מושלם - תודה 67. ממתק\חטיף אהוב? אני מכורא לארטיק מסויים אחד... סולרו כזה.. אבל לא הרגיל.. או עזבו!
68. אתר אהוב באינטרנט? אתר בצפר!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חחחחח האמת שאני לא גולשת הרבה.. אבל היום כשעשיתי פיפי, בעוד שאני על האסלה חחח, חשבתי על זה שכל מה שתפוז עשו עם הפורטל שלהם - זה גאוני!!! 69. ערוץ אהוב? תצחקו - ערוץ 8 חחחחחחחחחח אהה וגם ערוץ 24 ו-3 70. קליפ אהוב? לבדוק לך ת'מנוע (?) לא יודעת.. האמת שיוני בלוך עשה קליפ מעולהההההה ל"נעים בחוץ"

efratushke

New member
גמניייייייייייי!!!!!!! (פרק שני)

*העדפות* 71. אביב או סתיו? עונות מעבר!!!! אהההההה!!!!!!!! יש לי אלרגיות מטורפות!!!!!!!! אבל אני מעדיפה אביב.. יש בו משהו אופטימי וורוד (פסח?) 72. קפה או תה? קפה 73. כתום או צהוב? כתום לשלטון!!!!!! 74. טלפון או פלאפון? יום אחד אני ארצח את שניהם!!!!! 75. סלקום או אורנג'? אורנג'... למרות שהוא עושה רעשים מוזרים 76. שוקולד מריר או חלב? חלב... 77. שיער אסוף או פזור? תלוי על מי.. עלי?.. לפי המצב רוח 78. ירח או שמש? ירח (על שמש אי אפשר להסתכל בכלל!!! איך נאהב אותה?!) 79. קולה או ספרייט? לפי המצב רוח 80. קור או חום? חום כשקר וקור כשחם (איזו תשובהה!! יאיייי) 81. אילת או חרמון? למה לא שניהם?.. היום נסזע לחרמון.. שבוע הבא לאילת! 82. עיינים ירוקות או כחולות? כחולות. אבל בסופו של דבר זה באמת תלוי 83. קרמבו או גלידה? גלידה 84. לילה או יום? "ביום ובלילה....." לילה 85. דיסקמן או מערכת? מערכת עם 9999999999999 רמקולים.. מה זה דיסקמן?! יאק! 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? תלוי במה.. אבל הרוב אצלי הוא ישראלי אני חושבת.. 87. השיר שלנו או מיכאלה? מיכאלה לשלטון!!!!! "את לא מיכאלה.. מי את?!" 88. שחור או לבן? לבן זה בעצם כל הצבעים נכון?... ושחור זה בעצם שום צבע.....? אז לבן!! ("עולם מלא צבעים.." ווי אנחנו אופטימים! יש) 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? לנקות ומהר!!!!! (לכלוך?!?! *צמרורות*
) 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? תלוי... 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? בלי..... חוצמחולצות מגמה!! שאם אין כובע זה מקולקל!!! 92. פסטיגל או פיטר פן? פיטר פן (תסלחו לי.... אין מישהו שנראו יותר טוב מאמיר פיי גוטמן בעולם!!!!!! גם לא *הראל סקעת* שתאמינו לי.. הוא לא מציאה גדולה!!! ולא שום כוכבנולד אחר.....!!!!) 93. נעלי בית או יחפים? נעלי בית (יחפים??? יש לכלוך!! איכס!!!! *צמרמורות*
) 94. סבון רגיל או נוזלי? מממ
במקלחת רגיל אבל בכיור (כשרוחצים ידיים) אז נוזלי 95. ביצפר או צבא? כשאהיה בצבא אני אחזור אליכם עם תשובה

השאלונים האלה מזכירים לי כל פעם

מחדש כמה לא החלטית אני. אבל בכל זאת אני אוהבת אותם. *על עצמך* 1. שם: ירדן. 2. גיל: 16 ושלושה ימים
3. מיקום בארץ: כוכב יאיר. *האם אתה* 4. מאחר הרבה? משתדלת שלא. 5. עובד? בייביסיטינג כשמזדמן. 6. אוהב את המשפחה שלך? כן, מאוד. 7. אוכל מילקי? בוודאי! 8. יש לך אובססיה\סטייה? יותר מידי משניהם. 9. אוהב חורף? כן, למרות שאני מתנפחת כשקר לי יותר מדי. 10. מבריז הרבה מביצפר? לא ממש. פעם במאה שנה, אולי. 11. מדבר הרבה בטלפון? לפעמים. 12. מקבל ציונים טובים? גם לפעמים. 13. כותב שירים\סיפורים? כן, משניהם. 14. משתדל לאכול בריא? ...תלוי. 15. חושב על עצמך לפני אחרים? לא תמיד. 16. חוסך כסף? בכלליות כן. 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? תגדירו "שטויות". 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? אכלתי יותר מידי. 19. קונה מתנות? כן. 20. חושב שאתה בנאדם טוב? לא יודעת. לפעמים. *האם אי פעם* 21. שיקרת? כן. 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? כן, אבל הגיע לה. 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן. 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? לא. 25. ישנת עם רדיו דלוק? כן
26. עם טלוויזיה דלוקה? הממ, נרדמתי מול הטלוויזיה, אז כן. 27. לא ישנת יום שלם? כן. 28. היית במחשב כל הלילה? כן. 29. היית בחו"ל? כן. 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? לא, תודה לאל. 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? במקומון של כוכב יאיר, אבל היה כתוב עליי בלי תמונה בידיעות אחרונות. 32. חיבקת מישהו מפורסם? יצא לי דיי הרבה, למען האמת. אבל הם/הן יותר חיבקו אותי. 33. הופעת על במה? כן. 34. גנבת משהו? לא. 35. תפסת טרמפ? כן. 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? ....לא היה שם איפה להרתיח מים!!! 37. הלכת לאיבוד? כן. 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? לא! אני תמיד מזפזפת. 39. נשברה לך שן? לא, טפו טפו טפו
40. עישנת סיגריה? גאה לומר שלא. למרות שלנשום בבארבי זה בערך אותו הדבר. *מה הדבר האחרון* 41. שאכלת? קפה. 42. שקנית? פיצה. 43. ספר אחרון שקראת? סיימתי- "הפירמה" של ג'ון גרישם. כרגע קוראת [שוב]- "חוות החיות" של ג'ורג' אורוול. 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? לא זוכרת. נראה לי שרק 2. 45. הופעה אחרונה שהיית? שייגעצ בתיכון ליד
46. דיסק אחרון ששמעת? הדיסק של הפסטיגל. אחיות שלי מכורות. ולמען האמת, זה לא כזה רע. 47. שיר אחרון ששמעת? "כאן" בביצוע של כוכבי הפסטיגל. 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? "דוד" של דודי לוי. שיר ארור. 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? תלוש הנחנה לברי סחרוף בבארבי ביום שבת. בסוף לא יצא לי להשתמש בו בגל מקרה
50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? הבלוג שלי. 51. אדם אחרון שראית? אחותי. 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? אמא. 53. אדם אחרון שחיבק אותך? אוהד. 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? נעמה. 55. אדם אחרון שצעקת עליו? אחותי השניה. *אהובים* 56. צבע אהוב? קשת. אני ממש אוהבת דברים מתגוונים. 57. סרט אהוב? לא נראה לי שיש. 58. ספר אהוב? "קין והבל" של ג'פרי ארצ'ר. 59. זמר\ת\להקה אהובה? הדורבנים. וחוץ מזה, מהשד"ק, וישראלי בכלליות. 60. דיסק אהוב? "קובי". ואז "מופע הארנבות של ד"ר קספר". 61. שיר אהוב? "לבדוק לך ת'מנוע"! אופקורס! 62. תוכנית טלווזיה אהובה? "מופע שנות ה-70", "בנות גילמור", "של מי השורה הזאת בכלל". 63. מאכל אהוב? קהה. או שוקו. או פיצה. 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? משפחה. 65. מקצוע אהוב? לא קיים כזה. 66. זמן ביום? מהשקיעה עד הזריחה. 67. ממתק\חטיף אהוב? שוקולד. 68. אתר אהוב באינטרנט? "תפוז
אנשים"! 69. ערוץ אהוב? מוזיקה 24, וערוץ 3. 70. קליפ אהוב? נראה לי שהקליפ של "לבדוק לך ת'מנוע". כן. *העדפות* 71. אביב או סתיו? שניהם. 72. קפה או תה? קפה!!!! 73. כתום או צהוב? שניהם ביחד. 74. טלפון או פלאפון? טלפון. 75. סלקום או אורנג'? סלקום
76. שוקולד מריר או חלב? שוקולד בכל מצב. 77. שיער אסוף או פזור? תלוי. 78. ירח או שמש? ליקוי חמה. בקיצור- שניהם. 79. קולה או ספרייט? קולה! 80. קור או חום? באמצע. 81. אילת או חרמון? שניהם
82. עיינים ירוקות או כחולות? חומות. 83. קרמבו או גלידה? שניהם הכי טעימים בעולם. 84. לילה או יום? "לילה ויום". יש שיר כזה ללהקת חופש. שיר טוב. 85. דיסקמן או מערכת? תלוי. 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? ישראלית! 87. השיר שלנו או מיכאלה? השיר שלנו שולט! 88. שחור או לבן? אפור?
89. לנקות או להשאיר מלוכלך? תלוי
90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? באייסיקיו. חה. 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם! או בלי בעצם. תלוי. 92. פסטיגל או פיטר פן? פסטיגל!!! [אני משוחדת.] 93. נעלי בית או יחפים? גרביים? 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי. 95. ביצפר או צבא? עוד לא הייתי בצבא, אז אין לי מושג.

אני עונה עכשףףף..:)

*על עצמך* 1. שם:יפעת 2. גיל:15 3. מיקום בארץ:מרכז..P: *האם אתה* 4. מאחר הרבה?לא ממש..:)..אני דווקא מאלה שמגיעים בזמן 5. עובד?לא..הייתי רוצהה..כשיילך החורף 6. אוהב את המשפחה שלך?מאוד..הם החיים שלי..(אחרי החברים שלי כמובן..חח..סתם) 7. אוכל מילקי?מאז ששמעתי את השמועה שזה מורכב ממח עצם של פרות-לא כ"כ.. 8. יש לך אובססיה\סטייה?אמממ..לא נראה לי..אני מכירה כמה שיש להם..חחח 9. אוהב חורף?לפעמיםם...כשיש חבר עוברים ת'חורף בכייףף.. 10. מבריז הרבה מביצפר?לא... 11. מדבר הרבה בטלפון?מדי פעם... 12. מקבל ציונים טובים?כן..:)..אבל אני לא פישנזון..חחח 13. כותב שירים\סיפורים?הייתיי..עכשיו אני יותר עסוקה בלשמוע שירים של אחרים.. 14. משתדל לאכול בריא?כן...אני מרביצה סלטים לא רע..:) 15. חושב על עצמך לפני אחרים?אמממ..אני לא אנוכית אבל דואגת לעצמיי 16. חוסך כסף?לאא.. 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות?חחחח...כשיש לי שגעונות מסוימים אז חופשיי..חח 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה?כן...ועוד איזה 6...חחח 19. קונה מתנות?חח..משתדלת..אני מהאלה שקונים עם עוד חבורה , בלי המתנה ליומולדת ומתרצים ב"אני יביא לך יום ראשון"..חח..הבן-אדם לא רואה ת'מתנה..:)..לא שאני מתקמצנת..חס ושלום..אבל תמיד לא מסתדר לי ללכת לקנות:) 20. חושב שאתה בנאדם טוב?כן..בעצם למה להישמע שחצנית..שאלו את חברים שלי.. *האם אי פעם* 21. שיקרת?חחח..לאא...בעצם אני משקרת עכשף..:) 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה?אממ..אני לא חושבתת.. 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף?חחחחחח...אני אלופה בזההה... 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו?כן..שהייתי קטנהה..בכיתה ב' הייתי לנו מורה אחת הרעות בארץ , אני וחברה שלי קמנו באמצע שיעור ואמרנו לה "את מכשפה"!,בכינו ויצאנו מהכיתה..חחחחח..עד היום זוכרים לנו את זה...P: 25. ישנת עם רדיו דלוק?לא..אני כמעט ולא שומעת רדיו..סוו.. 26. עם טלוויזיה דלוקה?לא..אין מצב-אני מכל פיפס מתעוררת.. 27. לא ישנת יום שלם?כן..קרה 28. היית במחשב כל הלילה?לאא.. 29. היית בחו"ל?כן..הייתי שנה באיטליהה..אבא שלי עובד שאל-על סו היינו בשליחות..שוב-הייתי קטנה יחסית (כיתה ג') 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל?חח..לא נראה לי שנשבעתי שאני לא אוכל משו.. 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון?לאא..הייתי רוצה..בתור דוגמנית או משו..אני חושבת שיש לי ת'נתונים... 32. חיבקת מישהו מפורסם?אממ...את האלה מכלא שש...הם באו להתארח אצלנו באיזה מועדון מעפן חדש שפתחו לידנו..איזה פאדיחות-המועדון היה ריקקק...הייתה לנו הופעה אינטימית במיוחד איתם..חחח..אז אני הלכתי וביקשתי חיבוקים..קיבלתיי....:) 33. הופעת על במה?אמממ..בכל הטקסי סיום למיניהם..או בחוגים.. 34. גנבת משהו?אממ..ממש לא דברים רציניים..דפקתי מסטיקים פה ושם כשהייתי קטנה..חחחחחחח..משום מה אני שומעת סירנות..חח 35. תפסת טרמפ?לא..בחיים לאא..! 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים?איכסההה..חחחח.. 37. הלכת לאיבוד?כן...!בכיתי כל הדרך הביתהה.. 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף?כן..חחח.. 39. נשברה לך שן?לא..ברוך השםם.. 40. עישנת סיגריה?לא...גם לא נראה לי שאני אגע בזה.. *מה הדבר האחרון* 41. שאכלת?ארוחת בוקר-סלט עם טוסט...שהכנתי לבד-אני חייבת לציין.. 42. שקנית? ספר לעבודת הגשה באנגלית..ד"ר ז'יווגו...אנא עארף.. 43. ספר אחרון שקראת?תשובה מלמעלהה.. 44. סרט אחרון שראית בקולנוע?אממ..אלכסנדר...אני מתכוונת ללכת.. 45. הופעה אחרונה שהיית?אממ..בדום..של עופר(ה) ניסים..חח.. 46. דיסק אחרון ששמעת?שומעת במחשבב... 47. שיר אחרון ששמעת?"לבדוק לך ת'מנוע"... 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? "לבדוק לך ת'מנוע"... 49. מה הדבר האחרון שהדפסת?עבודה מחורבנת בספרות..:) 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)?וואלהה...אתר הבית שלי..מגיל 6 נראה לי..חחח 51. אדם אחרון שראית?חוץ מבתוך הבית-חברה שלי 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה?אימא שלי... 53. אדם אחרון שחיבק אותך?אימא שלי...חח 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון?חחח..לפני שנייה..חברה שלי 55. אדם אחרון שצעקת עליו?אחותי..:) *אהובים* 56. צבע אהוב?וורוד..אדום 57. סרט אהוב?טרויההה... 58. ספר אהוב?אין ממש 59. זמר\ת\להקה אהובה?הדורבנים 60. דיסק אהוב?הדורבנים 61. שיר אהוב?"לבדוק לך ת'מנוע".. 62. תוכנית טלווזיה אהובה?"ערב טוב"עם גיא פינס.."טאצ' עליז לסטרייט שיעיז"..."טופ מודל".. 63. מאכל אהוב?פיצה..פסטהה...מוקפצים תאילנדיים 64. בנאדם שאתה הכי אוהב?משפחה..חברים..אייל מזיגגגגגג..חחח 65. מקצוע אהוב?מוסיקאי...זמר 66. זמן ביום?צהריים..שחוזרים (סוף-סוף) מהבצפר 67. ממתק\חטיף אהוב?במבההה... 68. אתר אהוב באינטרנט?וואלה...תפוז.. 69. ערוץ אהוב?3..! 70. קליפ אהוב?eminem-just lose it...חחח..קרע אותיי...לא הפסקתי לצחוק 5 שעות אחרי זה..חחח *העדפות* 71. אביב או סתיו?אביבבבב 72. קפה או תה?תה... 73. כתום או צהוב?כתום.. 74. טלפון או פלאפון?פלאפון..מתה על שלי..!mc 60 עם המצלמה של סימנס 75. סלקום או אורנג'?אוראנג'.. 76. שוקולד מריר או חלב?תלוי במצב רוח..:) 77. שיער אסוף או פזור?פזור... 78. ירח או שמש?שמש 79. קולה או ספרייט?קולהה..אני מהמכורים (שנגמלו)..:) 80. קור או חום?חום 81. אילת או חרמון?אילת 82. עיינים ירוקות או כחולות?לשניהם יש לי חולשה מסויימת..:) 83. קרמבו או גלידה?גלידה 84. לילה או יום?יום 85. דיסקמן או מערכת?דיסקמן 86. מוזיקה ישראלית או לועזית?שניהם..!קשה לי להחליט 87. השיר שלנו או מיכאלה?מיכאלה..ברורר.. 88. שחור או לבן?לבן 89. לנקות או להשאיר מלוכלך?לנקות..לא אובססית לניקיון אבל 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים?פנים מול פנים-יותר אמיתי.. 91. סווטשרט - עם כובע או בלי?עם אבל לא על הראש..! 92. פסטיגל או פיטר פן?פסטיגל...למרות שהייתי רוצה לראות שם את פיטר פן..עופר שכטר עושה לי את זה..:) 93. נעלי בית או יחפים?מתה על יחפים אבל בחורף איפשר 94. סבון רגיל או נוזלי?רגיל...משום מה אני תמיד מסתבכת עם הנוזלי.. 95. ביצפר או צבא?צבא..!!רק בגלל המדים של הבנים..חח

כתמונית

New member
אני אני אני!

על עצמך* 1. שם: נעה (כתומה כתום וכו'..) בלוטרייך! 2. גיל: עוד שבועיים וחצי 18!!! 3. מיקום בארץ: מרכז כפ"ס! *האם אתה* 4. מאחר הרבה? לא כדאי.... 5. עובד? חחחחחחח!!! מצחיק... 6. אוהב את המשפחה שלך? עד מאוד! 7. אוכל מילקי? משמיייןןן!!! 8. יש לך אובססיה\סטייה? למי אין?! (זבו... בוא לא נדבר על זה...9 9. אוהב חורף? שונאת! פויה!! יוחזר הקיץ לאלתר! 10. מבריז הרבה מביצפר? לא.... (חננת על) 11. מדבר הרבה בטלפון? מממ..... דווקא לא כ"כ! 12. מקבל ציונים טובים? טפו טפו טפו חמסה חמסה מלח מים שום שמיר! 13. כותב שירים\סיפורים? ממממ... למגירה... 14. משתדל לאכול בריא? חסה זה בריא? 15. חושב על עצמך לפני אחרים?מה?! 16. חוסך כסף? בהשתדלות אבל זה לא עוזר... 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? נו מה? 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? רבע - עם אפרת! איככסס!! היא הייתה פויה! 19. קונה מתנות?כמובן! 20. חושב שאתה בנאדם טוב? לא! וילדע חייע! *האם אי פעם* 21. שיקרת? מי לא?! 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? נראה לי... :) (אמרתי לכם שאני פויה..) 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? נראה לי שפעם אחת.... 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? לא! לא שונאת אף אחד! זה לא בריא! 25. ישנת עם רדיו דלוק? מזה רדיו? חחחח... 26. עם טלוויזיה דלוקה? לא!! קשה להרדם עם זה... 27. לא ישנת יום שלם? כן.... אויש...חחח.. 28. היית במחשב כל הלילה? זה מפגר וחסר חיים....רגע... אולי פעם אחת בכתה ח'.... 29. היית בחו"ל? כן 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? לא.... לא נראה לי... 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? כן! אני סלב אני חחח!! 32. חיבקת מישהו מפורסם? חחחחח!! מיקי מאוס זה נחשב?! סתם סתם! כן! 33. הופעת על במה? כן.... 34. גנבת משהו? מסטיק נו... מהמכולת... 35. תפסת טרמפ?אסור! יאנוס אותי ערבי!!! 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? מנה חמה זה רעל! לא אוכל! 37. הלכת לאיבוד? פעם אחת?! חחח!! 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? לא! עופר שכטר = פויה!!! 39. נשברה לך שן? לא! אבל רגל זה מספיק טוב?! 40. עישנת סיגריה? כן (אפרת שקט!) אבל! זה לא בריא חברים!! *מה הדבר האחרון* 41. שאכלת? ממממ...שתיתי אייסבלנד:) היה טעים! 42. שקנית? לחשוב לחשוב....טמגוצ'י! אני חוזרת אחורה! 43. ספר אחרון שקראת? ג'וני שב ומשדה הקרב! 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? משפחת סופר על - מצחיק! 45. הופעה אחרונה שהיית? שוטי הנבואה!!! 46. דיסק אחרון ששמעת? סיפורי פוגי "כוורת"!! 47. שיר אחרון ששמעת? "היו לילות" הביצוע של כוורת - על משהו! 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? ממממ... הדוד הזה!! שימות!! הוא והשיר שלו!! ( לא יפה..) 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? דו"ח מעבדה בפיזיקה..איכסה! 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? אני זוכרת?! 51. אדם אחרון שראית? מממ... גלית , ג'יימס , ליאור , רותם וענבל אתמול בקופי בין! היה צחקה - רגע... את מי זה מעניין?! אהה!! כן! זה יעניין אם אני אספר שישב איתנו מישהו שהיה קופי אייל מזיג!! הזלתי עליו ריר כל הערב כמו ילדה מפגרת... 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? אמא?! נראה לי... 53. אדם אחרון שחיבק אותך? חחח! ג'יימס!! חיבקי ג'יימס...חח.. 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? נראה לי אפרת... תרגישי טוב כפרות!! 55. אדם אחרון שצעקת עליו?מממ....קשה...חחח.. *אהובים* 56. צבע אהוב? כחחחוולל 57. סרט אהוב? פורסט גאמפ 58. ספר אהוב?שר הטבעות 59. זמר\ת\להקה אהובה? הדורבנים! 60. דיסק אהוב?מממ...קשה... כרגע "קצת אחר" 61. שיר אהוב? וואו!! המונים!! 62. תוכנית טלווזיה אהובה? חברים!! כולי בגעגוע... 63. מאכל אהוב? מממ... פסטה! (משמין!!!) 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? אותי! סתם!! מממ... הרבה... אין הכי... אבל יש כמה שיותר מהרגיל - אפרת עינב כפרות עיניים! דנה גם! ו... אותי! סתם סתם! אני פויה! 65. מקצוע אהוב? מוסיקה! (בעיקר שיעורי סימה... כי הם שיעורי סתם..) 66. זמן ביום?לילה? 67. ממתק\חטיף אהוב? משממממיייןןן!! מממ... לא יודעת... סוכריה על מקל? 68. אתר אהוב באינטרנט? דיי עם זה! חחח!! 69. ערוץ אהוב? 3 / 24... 70. קליפ אהוב?לבדוק לך ת'מנוע! *העדפות* 71. אביב או סתיו? אביב! 72. קפה או תה? קפפפהה!! 73. כתום או צהוב? שאלה מפגרת...חח..כתום! 74. טלפון או פלאפון? טלפון! 75. סלקום או אורנג'? סלקלום... זה משנה?! 76. שוקולד מריר או חלב? חלב 77. שיער אסוף או פזור? פזור... אבל זה לא נוח... ויש לי שיער עקום...אויש... יש לי בעיות... 78. ירח או שמש? ירח 79. קולה או ספרייט? קולה 80. קור או חום? חחווםםם 81. אילת או חרמון? חרמון - רק שיש שלג!! 82. עיינים ירוקות או כחולות? כחולות 83. קרמבו או גלידה? קרמבו 84. לילה או יום? לילה 85. דיסקמן או מערכת? דיסקמן 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? תלוי... 87. השיר שלנו או מיכאלה? השיר שלנו 88. שחור או לבן? לבן 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? לנקות!! 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים מול פנים 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? מממ.. נורא תלוי 92. פסטיגל או פיטר פן? אף אחד! שניהם פויה! עדיף הופעה של הדורבנים! חחח!! שתהיה כבררר!! 93. נעלי בית או יחפים? נעלי בית! 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי... רגיל מממ.. מחליק...חחח.. 95. ביצפר או צבא? צבא!!

lirazbarbie

New member
אני אני אני- וחזרתי תכף פירוט מלא

*על עצמך* 1. שם: ליבי ברבי בשפת הב' זה יוצא די מצחיק (ליביביבי בברביבי) 2. גיל: 17 ושבוע וחצי 3. מיקום בארץ: מודיעין *האם אתה* 4. מאחר הרבה? תלוי... 5. עובד? כן 6. אוהב את המשפחה שלך? לרוב כן 7. אוכל מילקי? לא- צמחונית... ג'לטין... 8. יש לך אובססיה\סטייה? לא שאני יודעת עליה... 9. אוהב חורף? כן! 10. מבריז הרבה מביצפר? כן 11. מדבר הרבה בטלפון? אין לי זמן 12. מקבל ציונים טובים? חוץ מבמתמטיקה 13. כותב שירים\סיפורים? מונולוגים 14. משתדל לאכול בריא? רוצה אבל לא עושה את זה 15. חושב על עצמך לפני אחרים? לצערי לא 16. חוסך כסף? כן 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? אמ... לא תמיד 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? כן 19. קונה מתנות? בעיקר סתם כך בלי סיבה 20. חושב שאתה בנאדם טוב? האמת שכן... *האם אי פעם* 21. שיקרת? פעם 1 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? לא 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן.. ריב עם חברה... 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? אני לא שונאת אנשים 25. ישנת עם רדיו דלוק? דיסק מתנגן בדיסקמן כשהאוזניות באוזניים נחשב? 26. עם טלוויזיה דלוקה? כן 27. לא ישנת יום שלם? כן 28. היית במחשב כל הלילה? כן 29. היית בחו"ל? לא 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? לא נראה לי 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? כן מלא- במקומיים אבל 32. חיבקת מישהו מפורסם? בטח- אספיס משייגעצ די הרבה... (בעיקר בפעם שהופעתי אחריו) וגם טל שגב... 33. הופעת על במה? מלא- גם תאטרון גם שרה וגם הופעתי בכל טקס אפשרי ביסודי 34. גנבת משהו? לא 35. תפסת טרמפ? לא 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? כן 37. הלכת לאיבוד? נפשית כן 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? לא 39. נשברה לך שן? לא 40. עישנת סיגריה? כן... אבל הפסקתי *מה הדבר האחרון* 41. שאכלת? שוקולד לבן אורירי אתמול בערב 42. שקנית? גלידה עם אוריאוס במקדולנדס בנסיעה הלוך לטיול 43. ספר אחרון שקראת? הנזיר שמכר את הפרארי 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? לא זוכרת 45. הופעה אחרונה שהיית? קרוואן ומוש בן ארי אתמול בעצרת 46. דיסק אחרון ששמעת? דיסק שחברה הכינה.. לא שירים משו אבל זה מה שהתנגן ליידי 47. שיר אחרון ששמעת? מוש בן ארי אתמל בעצרת 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? גלויה- רונה קינן 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? סופגניות לצ'ופרים 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? פורום צופים בתפוז 51. אדם אחרון שראית? אוהב- אחי הקטן 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? השכבה שלי אתמול באוטובוס כשקלטתי שזה טיול חנוכה אחרון ואני עומדת לעזוב את התנועה עוד מעט 53. אדם אחרון שחיבק אותך? רועי :) 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? אבא "אבא.. הגעתי למודיעין בוא כבר" 55. אדם אחרון שצעקת עליו? לא זכור *אהובים* 56. צבע אהוב? כתום וורוד- ביחד 57. סרט אהוב? - 58. ספר אהוב? הארי פוטר.... מכורה.. 59. זמר\ת\להקה אהובה? רונה.. והדורבנים מן הסתם(אל אף שזה בתקופות) 60. דיסק אהוב? רונה (האחרון שאני שומעת) 61. שיר אהוב? עשר שניות 62. תוכנית טלווזיה אהובה? לא יוצא לי ממש לראות 63. מאכל אהוב? שוקולד 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? יש הרבה... אבל אחותי הקטנה.. היא לא כ"כ קטנה.... ואני מתה עליה 65. מקצוע אהוב? תאטרון.... 66. זמן ביום? לישון 67. ממתק\חטיף אהוב? במבה ושוקולד 68. אתר אהוב באינטרנט? - 69. ערוץ אהוב? - 70. קליפ אהוב? - *העדפות* 71. אביב או סתיו? סתו (וקראתי ככה לאחותי הקטנה ד"א) 72. קפה או תה? נס 73. כתום או צהוב? כתום 74. טלפון או פלאפון? אף אחד 75. סלקום או אורנג'? אף אחד 76. שוקולד מריר או חלב? מריר 77. שיער אסוף או פזור? תלוי למי... 78. ירח או שמש? כוכבים 79. קולה או ספרייט? קולה 80. קור או חום? שממש קר ואז מתחממים 81. אילת או חרמון? הים 82. עיינים ירוקות או כחולות? ירוקות (כמו שלי) 83. קרמבו או גלידה? קרמבו 84. לילה או יום? לילה 85. דיסקמן או מערכת? לייב 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? הכל 87. השיר שלנו או מיכאלה? יק 88. שחור או לבן? שחור 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? לחכות מישו אחר ינקה 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנםי מול פנים עם חיבוק ודמעות 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם... 92. פסטיגל או פיטר פן? - 93. נעלי בית או יחפים? גרביים 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי 95. ביצפר או צבא? גן.... או כיתה ח' ארוך משו

papal

New member
ועכשיו תורי (משעמם לי בשיעור SPSS

*על עצמך* 1. שם:טל "פפל" מילר 2. גיל:כמעט 23 3. מיקום בארץ:רמל\העפולה *האם אתה* 4. מאחר הרבה?רק אם אני לא אוהב להגיע אני מאחר 5. עובד?אין לי זמן- אלה אם כן פר"ח נחשב עבודה 6. אוהב את המשפחה שלך?כן- הם בסדר גמור 7. אוכל מילקי?לא 8. יש לך אובססיה\סטייה?אוסף צפרדעים (בובות של וכאלה ) 9. אוהב חורף?מאוד 10. מבריז הרבה מביצפר? מזמן כבר אין בצפר- אבל כיוון שאין חובת נוכחות במכללה.................. 11. מדבר הרבה בטלפון?משתדל שלא - אבל לא הולך 12. מקבל ציונים טובים?משתדל -לאחרונה קצת התדרדתי 13. כותב שירים\סיפורים?כן והמון גם מלחין שירים להנאתי (חבל רק שאני לא ידוע לשיר ) 14. משתדל לאכול בריא? לא -וחבל שכך 15. חושב על עצמך לפני אחרים?משתדל - לא תמיד הולך לי 16. חוסך כסף?כנ"ל 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות?לא תמיד 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה?כן- אבל עדיף ךהימנע מזה 19. קונה מתנות?כן 20. חושב שאתה בנאדם טוב?אני משתדל להיות טוב- אבל אדם לא יכול להעיד על עצמו- אלה הסובבים אותו - לפחות בחברתי הקרובה אורמים יל שאני טוב- אז אני מקווה שזה נכון *האם אי פעם* 21. שיקרת?כן (מה לעשות אני בן אדם- זה קורה אי אפשר לא לשקר- זה טבעי- ומי שיגיד שלא שיקר הוא שקרן בעצמו אבל לא עשתי זאת מתוך רוע או מתוך כוונה להטעות ולרמות ) 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה?לא עם סייג אחד- שכן פגעתי פעם- אבל במישהוא שפגע בי מאוד מאוד ובכוונה- לפני כן - ופשוט- כבר לא יכולתי שלא להחזיר לו 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף?כן 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו?כן (למפקד שלי בצבא- וטוב שכך) 25. ישנת עם רדיו דלוק?כן 26. עם טלוויזיה דלוקה?כן 27. לא ישנת יום שלם? יותר מדי בזמן האחרון 28. היית במחשב כל הלילה? כנ"ל 29. היית בחו"ל? ממש מזמן 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל?לא קרה 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? כמה וכמה פעמים 32. חיבקת מישהו מפורסם?כנ"ל (אבל לא מישהוא שאני לא מכיר- כי זה נראה לי בזוי ) 33. הופעת על במה?כן 34. גנבת משהו?חס וחלילה 35. תפסת טרמפ?היום -למכללה 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים?איכס!! 37. הלכת לאיבוד? אני לא הולך לאיבוד- אני פשוט מאבד 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף?איכס!!!! מי רואה את הגועל נפש הזה 39. נשברה לך שן?חס וחלילה 40. עישנת סיגריה?בבצא- כי אי אפשר כבר היה לעמוד בלחץ (סכנת חיים ממשית+ לא לצאת הביתה פרק זמן ארוך+ מפקד רע לב+ צוות מעאפן+ מישהוא שנהרג = סיגריה ) *מה הדבר האחרון* 41. שאכלת?המבורגר 42. שקנית? מתנה למור (ועוד לא נתתי לה אותה ) 43. ספר אחרון שקראת?חולית-הקרב על קורין 44. סרט אחרון שראית בקולנוע?אני רובוט - אני בקושי הולך לקולנוי 45. הופעה אחרונה שהיית?דורבנים- לפני כמה שבועות- אבל בשישי יש הוםפעה של ארקדי דוכין ואני הולך 46. דיסק אחרון ששמעת?VAN HALLEN-THE BEST OF BOTH WORLDS 47. שיר אחרון ששמעת?JUMP 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? EUROPE-CARREY 49. מה הדבר האחרון שהדפסת?תרגיל בשיטות מחקר איכותיות 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)?האתר של המכללה (www.yvc.ac.il 51. אדם אחרון שראית?השותף שלי 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה?לירון (ומי שיודע מי זאת - יבין) 53. אדם אחרון שחיבק אותך? חוץ מההורים - גם לירון 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון?אפרת 55. אדם אחרון שצעקת עליו?השותף *אהובים* 56. צבע אהוב?צהוב ושחור 57. סרט אהוב?בחזרה לעתיד 58. ספר אהוב?חולית 59. זמר\ת\להקה אהובה?חוץ מהדורבנים- the johnsons ודודי בר דויד אני חולה על EUROPE על VAN HALLEN ועל אסף אמדורסקי ואביתר בנאי וכמובן גידי גוב!! 60. דיסק אהוב?חוץ מקובי??? כנראה שה REMASTERS של לד זפלין 61. שיר אהוב?עניין של זמן 62. תוכנית טלווזיה אהובה?יש הרבה -לאחרונה אני מאוד אוהב את עמוק באדמה 63. מאכל אהוב?כל מיני 64. בנאדם שאתה הכי אוהב?כל המשפחה שלי ובמיוד את האחיינית שלי 65. מקצוע אהוב?משהוא תקשורתי 66. זמן ביום?ערב 67. ממתק\חטיף אהוב?אין 68. אתר אהוב באינטרנט?אין משהוא ספציפי 69. ערוץ אהוב?24 70. קליפ אהוב?יש הרבה *העדפות* 71. אביב או סתיו?סתיו 72. קפה או תה?תלוי 73. כתום או צהוב?גם וגם 74. טלפון או פלאפון?טלפון 75. סלקום או אורנג'?פלאפון 76. שוקולד מריר או חלב?מריר 77. שיער אסוף או פזור?לא רלוונטי 78. ירח או שמש?ירח 79. קולה או ספרייט?ספרייט 80. קור או חום?קור 81. אילת או חרמון?חרמון 82. עיינים ירוקות או כחולות?כחולות 83. קרמבו או גלידה?קרמבו 84. לילה או יום?לילילה 85. דיסקמן או מערכת?נגן MP3 86. מוזיקה ישראלית או לועזית?ישראלית 87. השיר שלנו או מיכאלה?לאראיתי 88. שחור או לבן?שחור 89. לנקות או להשאיר מלוכלך?לנקות 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים?תמיד עדיף פנים אל פנים 91. סווטשרט - עם כובע או בלי?עם 92. פסטיגל או פיטר פן?לא רלוונטי 93. נעלי בית או יחפים?נעלי בית 94. סבון רגיל או נוזלי?לא ידוע לא משנה לי 95. ביצפר או צבא? מכללה

efratushke

New member
עדין השאלות על הלכלוך

עושות לי צמרמורות רק כשאני חושבת על זה ונזכרת בהן..... לפני יומיים הייתי צריכה להרים פתק קטן ונחמד.. בשביל שיהיה נקי.. היתי חייבת!!! אוי מיי גוד!! איך שנגעתי בזה כמעט הקאתי את נשמעתי!!!!!!!!!! לא יכולה עם הלכלוכים האלה!!!!!!! צריכה מנקה בבית!!!!!!!!!!!!!!!!!! כתומה!!!!!!!! שימי מתפחת על הראש ובואי!!! (תעשי גם מבטא אם את יכולה...) (איך בעבודה אני מנקה כמו גדולה ואפילו פתק קטן אני לא מצליחה להרים בבית?!) וכל פעם שאני נזכרת בפתק הזה בא לי להקיא.. כמו עכשיו!! חחחחחחחחחחח אני מוזרה.....

Peach 17

New member
שלייייייייייייייייייייייייייייייי

*על עצמך* 1. שם:אביה 2. גיל:17 וחצי 3. מיקום בארץ: תל אביב *האם אתה* 4. מאחר הרבה? ממש לא 5. עובד? כן! בגלידריההה 6. אוהב את המשפחה שלך? מאוד 7. אוכל מילקי? פעם, עכשיו כבר לא 8. יש לך אובססיה\סטייה?וואי איזה שאלת ספר מחזור.. וכן, אני חייבת ללכת לישון אחרונה בבית.. בטח יש עוד כמה 9. אוהב חורף? כן 10. מבריז הרבה מביצפר?לא 11. מדבר הרבה בטלפון? נראה לי שכן.. 12. מקבל ציונים טובים? סבירים 13. כותב שירים\סיפורים?לא 14. משתדל לאכול בריא? משתדלת.. לא תמיד יוצא 15. חושב על עצמך לפני אחרים? תלןי בקשר למה, בד"כ לא 16. חוסך כסף?כן 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות?לא 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה?חצי 19. קונה מתנות? כן 20. חושב שאתה בנאדם טוב? נחמד, לא צריך להיסחף!! *האם אי פעם* 21. שיקרת?כן 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? לא שזכור לי 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? לא שזכור לי 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כל שני וחמישי לאיזה ידיד שלי, אבל זה בצחוק, אני מתה עליו! 25. ישנת עם רדיו דלוק? כן 26. עם טלוויזיה דלוקה? כן 27. לא ישנת יום שלם? אפילו יותר.. 28. היית במחשב כל הלילה? כן 29. היית בחו"ל? כן 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? לא נראה לי 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? עיתון בי"ס נחשב? 32. חיבקת מישהו מפורסם? כן 33. הופעת על במה? כן 34. גנבת משהו? כן 35. תפסת טרמפ?לא 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? עם מים זה דוחה אז בלי?! 37. הלכת לאיבוד? כן, יואו איזה טראומה זה היה!! 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? כן 39. נשברה לך שן? חתיכה קטנה משן! 40. עישנת סיגריה? כמה שאחטות. אבל בהופעה של שוטי הנבואה הרגשתי כאילו תקועה לי חפיסה בגרון מרוב שכולם עישנו!! *מה הדבר האחרון* 41. שאכלת? שניצלונים ותפוח אדמה ברוטב חרדל ושמנת! עם אמא היום בצהריים.. 42. שקנית? אייס ארומה 43. ספר אחרון שקראת? כל החיים לפניו 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? סופר על 45. הופעה אחרונה שהיית? הקראוון ( הדר אימפריה!!!) ומוש בן ארי, בעצרת אתמול 46. דיסק אחרון ששמעת? יוני בלוך בדרך חזרה אתמול 47. שיר אחרון ששמעת? קח אותי של היהודים 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? אהבה של דניאל סלומון 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? עבודה באנגלית 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? אתרים מוזרים לעבודה באנגלית 51. אדם אחרון שראית? אמא ואחותי 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? אמא 53. אדם אחרון שחיבק אותך? אמא 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון?צאלה 55. אדם אחרון שצעקת עליו? חברה בטיול, אבל זה לא היה בקטע רע, אלא בצחוק רק לזרז אותה שתחתוך את העגבניות יותר מהר כי היינו צריכים לבשל את השקשוקה!! *אהובים* 56. צבע אהוב? סגול, כחול, כתום 57. סרט אהוב? אין לי.. 58. ספר אהוב? יש סדרת ספרים שקוראים לה " משלחת נוער" והם ממש יפים 59. זמר\ת\להקה אהובה? יש המון.. אביב גפן, הדורבנים, שייגעצ, מוניקה, שוטי הנבואה.... 60. דיסק אהוב? מוניקה סקס- חיות מחמד, שייגעצ- שניהם.. יש הרבה! 61. שיר אהוב? עונות של אביב גפן 62. תוכנית טלווזיה אהובה? חברים 63. מאכל אהוב? אוכל של סבתא! 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? אמאל'ה! 65. מקצוע אהוב? כלכלה וניהול עסקי 66. זמן ביום? ערב 67. ממתק\חטיף אהוב? במבה 68. אתר אהוב באינטרנט? 69. ערוץ אהוב? לא ממש רואה טלויזיה 70. קליפ אהוב? *העדפות* 71. אביב או סתיו? אביב 72. קפה או תה? קפה 73. כתום או צהוב?כתום 74. טלפון או פלאפון?טלפון 75. סלקום או אורנג'? אורנג' נראה לי.. למרות שלי יש פלאפון 76. שוקולד מריר או חלב? חלב 77. שיער אסוף או פזור? פזור 78. ירח או שמש? ירח 79. קולה או ספרייט? קולה 80. קור או חום? קור. על אף הקור הנוראי שהיה בטיול!! 81. אילת או חרמון? אילת 82. עיינים ירוקות או כחולות? כחולות 83. קרמבו או גלידה? גלידה רולז! 84. לילה או יום? לילה 85. דיסקמן או מערכת? מערכת 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? ישראלית 87. השיר שלנו או מיכאלה? מיכאלה 88. שחור או לבן? שניהם. 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? מלוכלך מלוכלך 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים מול פנים 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם 92. פסטיגל או פיטר פן? לא יודעתת 93. נעלי בית או יחפים? נעלי בית 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי 95. ביצפר או צבא? נראה לי שצבא יותר טוב

למעלה