me... ../images/Emo9.gif
*על עצמך* 1. שם: אורלי 2. גיל: פדידה! {מתכחשים כאן ליומולדת שלי אז מילא..} 3. מיקום בארץ: חור ליד חיפה *האם אתה* 4. מאחר הרבה? ממממ... דיי.. אבל כבר רגילים לזה.. חחח
5. עובד? לא לצערי... 6. אוהב את המשפחה שלך? מממ... את חלקה..
7. אוכל מילקי? כן 8. יש לך אובססיה\סטייה? לצלם המון?! לא יודעת... רוב הסיכויים שלא.... 9. אוהב חורף? כןןןןןןן
10. מבריז הרבה מביצפר? לא... אי אפשר בכלל אצלינו.. מורידים נקודות מהציון על כל שיעור שאתה לא נמצא...
11. מדבר הרבה בטלפון? ממממ... כן.. *תמים* (החשבון זה לא באשמתי!
) 12. מקבל ציונים טובים? כן... יצא בטעות..
13. כותב שירים\סיפורים? מממ... לעיתים רחוקות אני משערת... 14. משתדל לאכול בריא? נגיד ש... 15. חושב על עצמך לפני אחרים? לא 16. חוסך כסף? אני חוסכת בשביל לבזבז! (זה נראה לי נהייה מוטו או משו..
) 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? הופעות ונסיעות להופעות/לאבילוס/למפגשים ולפתח ת'תמונות מכל זה אחר כך ומהדיגיטלית זה לא שטויות!
18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? כן 19. קונה מתנות? ברוררר! 20. חושב שאתה בנאדם טוב? ממממ.. את זה יגידו אחרים לא אני..
*האם אי פעם* 21. שיקרת? סביר להניח שכן... למרות שאני נגד זה ואני אומרת את מה שיש להגיד.. זה לרוב רק דברים טובים..
22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? לא 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? ביקשתי רשות קודם!!! אה אבל לא ניתקתי לה בסוף..חחח..
מממ.. יכול להיות שכן... 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? לא יודעת... נראה לי שלא...
25. ישנת עם רדיו דלוק? רדיו?! נראה לי שלא... חחח 26. עם טלוויזיה דלוקה? כן... התרגלתי..
27. לא ישנת יום שלם? ואפילו יומיים...חחח 28. היית במחשב כל הלילה? כן 29. היית בחו"ל? כן (רוצה שובבב!!!) 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? לא 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? כן 32. חיבקת מישהו מפורסם? כן
אבל לא בגלל היותו מפורסם...
33. הופעת על במה? מממ.. כן נדמה לי...
34. גנבת משהו? לא 35. תפסת טרמפ? לא 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? לא
37. הלכת לאיבוד? זה הם איבדו אותי לא אני אותם! 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? בהתחלה רוב הסיכויים שכן 39. נשברה לך שן? לא כידוע לי (פתאום התחילו לכאוב לי השיניים אז דחוף עוברים שאלה!) 40. עישנת סיגריה? לא *מה הדבר האחרון* 41. שאכלת? אמממ... לא זוכרת..
42. שקנית? כדור דיסקו לאבילוסית (קנינו אחת לשנייה..
) ומממ... הפתעה..
43. ספר אחרון שקראת? ספר היסטורייה?!
44. סרט אחרון שראית בקולנוע? לא זוכרת 45. הופעה אחרונה שהיית? או... את זה אני אוהבת!
אלג'יר!!! 46. דיסק אחרון ששמעת? או אלג'יר או דורבנים או מרסדס בנד או משהו של רינת... חחח..
47. שיר אחרון ששמעת? אין מוצאאאאא - רק בביצועו של גיא
אבל זה היה בפלאפון... וזה מן הקלטה מהופעה... נגיד שזה נחשב כי אם לא אני אל זוכרת... אוו אוו.. או דם על הים או לא באלי לשמוע! *גאה בעצמי*
אה בעצם לא... בואי ונביא לך ת'Fאנק של המרסדס! *עכשו אני גאה בעצמי*
48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? מממ.. כרגע לא באלי לשמוע.. זה היה משו אחר אבל דיי הכנסתי אותו לשם כרגע..
*תמימה אני* 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? סטיקרים יוסי לאבילוס!
50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? או הקומונה שלנו או הפורום של ביפ... 51. אדם אחרון שראית? שלא גר איתי בבית..מממ..רינת נדמה לי..
אם לא אז בטח את ליאת... (אחותי)
52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? אין תגובה על זה! 53. אדם אחרון שחיבק אותך? אמממ... אביב! (הסולן של אלג'יר.) 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? אפרתוש מיי
!!!
55. אדם אחרון שצעקת עליו? אין לי מושג! *אהובים* 56. צבע אהוב? כחול נדמה לי.. וגם שחור ואדום..
57. סרט אהוב? יש כמה...
את אלה באנגלית שכחתי כרגע אבל בעברית את הכוכבים של שלומי, אבא שחור לבן, הללויה, בית"ר פרובנס.. וכו'..
58. ספר אהוב? לא יודעת.. בטוח לא ספר הסטורייה! 59. זמר\ת\להקה אהובה? אלג'יר והדורבנים!!! (ומרסדס גם...
) 60. דיסק אהוב? קובי מיי לאב! נאמנות ומנועים ומרסדס!
61. שיר אהוב? יש רשימה ארוכה... אממ.. של הדורבנים ואלג'יר כמובן.. של מרסדס.. של סינרגייה וחופש.. של.. נו יש עוד כלמיניי..
62. תוכנית טלווזיה אהובה? אסף הראל אני משערת כי זה הדבר היחידי שאני רואה בטלוויזיה חוץ מ24 לפעמים...חחח 63. מאכל אהוב? פסטה או פיצה נדמה לי.. 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? מממ... יש הרבה!
65. מקצוע אהוב? תקשורת 66. זמן ביום?
67. ממתק\חטיף אהוב? לא יודעת... 68. אתר אהוב באינטרנט? תפוז אני משערת (קומונה שלנו, פורום דורבנים, פורום ביפ וכו'...) 69. ערוץ אהוב? 24, 10 או ביפ... וערוציי סרטים למיניהם..
70. קליפ אהוב? להלהלהלה.. לבדוק לך ת'מנוע!
ויש עוד כמה..
*העדפות* 71. אביב או סתיו? אביב בגלל ה... ממ.. אביב.. סתיו בגלל העונה..
72. קפה או תה? תה 73. כתום או צהוב? כתום 74. טלפון או פלאפון? שנייהם..
75. סלקום או אורנג'? סלקום 76. שוקולד מריר או חלב? מממ.. לא יודעת.. לא מתה על דברים מתוקים בכללי..
77. שיער אסוף או פזור? פזור 78. ירח או שמש? ירח (וכוכב...
) 79. קולה או ספרייט? קולה! 80. קור או חום? קור!
81. אילת או חרמון? ממממ... שנייהם..
82. עיינים ירוקות או כחולות? אדומות 83. קרמבו או גלידה? לוידעת... מממ.. גלידה..
84. לילה או יום? לילה ויום.. (לא אשמתי שהכל מזכיר לי שירים..אני תמימה!) מממ.. לילה..
85. דיסקמן או מערכת? שנייהם 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? ישראלית 87. השיר שלנו או מיכאלה? מיכאלה 88. שחור או לבן? שחור (לבן בתור מכנס של מישהו.. זה נותן השראה!*אני תמימה!*) 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? לנקות 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? שנייהם.. (לפעמים אי אפשר בטלפון.. זה שעתיים נסיעה!) 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? קפוצ'ון שולט! 92. פסטיגל או פיטר פן? לא זה ולא זה.. נגיד פסטיגל שיהייה.. חחח 93. נעלי בית או יחפים? לוידעת.. 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי 95. ביצפר או צבא? עדיין לא צבא! *יום טוב!
*