היום בתפוז
12.12.04

היום בתפוז../images/Emo43.gif 12.12.04

היום ב-17:30, מיד לאחר שידור הפרק היומי של הסדרה "ראש גדול" תתארח כאן הכוכבת הצעירה של הסדרה- מיכאלה אלקין. אתם יכולים להשאיר לה שאלות כבר עכשיו בפורום.
החידה השניה בסדרת "חפש את המטמון" שלנו כבר עכשיו באויר. נראה אם תצליחו לגלות היכן מסתתר חלק הפאזל. הרמז נמצא כאן
למי שפספס את ספיישל מאחורי הקלעים של הפסטיגל (חלק א') יכול עכשיו להכנס ולראות אותו מתי שרק ירצה בארכיון האירוחים שלנו. (חלק ב' ישודר מחר בשעה 19:00) חג שמח!

T a l14

New member
קולין הנקס הופיע היום ב...

m.t.v באוורדס וויקנד. כנראה, שהוא היה מועמד לפרס על תפקידו בסרט "אורנג' קאוונטי"בשנת 2002. הקריין אמר שהפריצה הגדולה שלו בשואו ביז', הייתה בגלל תפקידו בתוכנית (נו...תנחשו
...)רוזוול. הוא אמר שאבא שלו (טום הנקס) הוא חנון..או משהו כזה... אם אני אזכר בעוד משהו שהוא אמר אני יכתוב... זייהו להפעם...

dolca1

New member
אתם שומעים משהו!

הייתה איזה תוכנית בערוץ e! על איזה אישה לא זוכרת והייתה מן תמונה שהיא הייתה על השטיח האדום ובאותה תמונה לפניה רואים את ג'ייסון בהר לוחץ יד עם איזה איש.. והם הראו את זה לשתי שניות אבל מיד זיהיתי הייתי בהלם ..חח

LillipooT

New member
חג שמח מפורום דוסון קריק! ../images/Emo138.gif

חג חנוכה שמח לפורום רוזוול המקסים! (אני משתתפת סמויה
) אגב, הפרק אתמול היה ממש מרגש.. אני לא מאמינה שהסידרה ניגמרה
בכל מיקרה, לדואגים - אל תזניחו את הפורום! תעשו פרויקטים ומשחקים.. אנחנו עדיין שורדים

למעלה