היום בתפוז
1.12.04

היום בתפוז ../images/Emo43.gif 1.12.04

במסגרת יום האיידס הבינלאומי תגיע להתארח הערב ב-19:00 מיכל טראוריג, בעלת פינת הסקס ב"אקזיט" שתייעץ לכם בעניינים החשובים באמת. השאירו לה שאלות ובעיות בפורום אקזיט.
מיד לאחר מכן, בשעה 20:00, תוכלו לצפות באירוח של הזמרת הברזילאית נזרה פריירה, שהוקלט בשעות אחר הצהריים. במהלך השידור נזרה ענתה לשאלות הגולשים מפורום תרבות ומוזיקה ברזילאית. (נכנסים לשידור דרך הפורום)
ב-21:00 תתארח הזמרת בתי בפורום מוזיקה עברית חדשה וישנה, ותענה בפורום לשאלותיכם. בתי הוציאה לאחרונה דיסק חדש, ומתכוננת למופע חדש. שרשור השאלות נפתח.

Number One1

New member
הייי

אם אתם זוכרים, כבר הייתי פה לא מזמן וסיפרתי לכם על הבעיות שטטניקיות מעצבנות ירדו על השם שלי (אביה)? אז גיליתי שזה לא קרה רק פעם אחת והם כבר שכחו מזה, הם ממשיכות להציק לי וכל הזמן לקרוא לי בצורה מטומטמת ומעיקה, אמרתי להם להפסיק אבל הם המשיכו לצרוח כמו מטורפות ולשיר שירים עם מילות גנאי והשפלה. חברה שלי מכירה אותן אבל אני בכלל לא יודעת אפילו איך קוראים להן. וכל הזמן שהם יורדות עלי, חברתי לא עושה עם זה כלום! ועוד היא שואלת כזה "מה הן עשו לך?". זה ממש מעיק ומעצבן ואני צריכה עצות איך לצאת מהמועקה הזאת?!

יש כאן משהו חשוד

החברה שלך נשמעת לי חשודה. אולי היא דיברה איתם ואמרה להן משהו עליך. אני מציעה לך ללכת לדבר עם חברה שלך על זה. תנסי איכשהו לגלות מה הגורם לזה. הרי אין שום סיבה שילדות בכיתה ט', שאמורות להיות בוגרות ולא להתנהג כמו ילדות בכיתה ג', סתם יתנפלו עליך. חוצמזה תנסי לא להתחייס, להראות להן שזה לא מזיז לך, תמשיכי להסתובב עם החברים שלך ועם הקבוצה שלך. בהצלחה, ותעדכני מה קורה. :)

למעלה