היום בתפוז
06.01.05

היום בתפוז../images/Emo43.gif 06.01.05

ראש המוסד לשעבר, ח"כ דני יתום, יגיע בשעה 16:00 לפורום מפלגת העבודה ויענה על שאלותיכם. ניתן להשאיר שאלות בפורום.
ובשעה 21:00 יגיע נפתלי אופטובסקי, סמנכ"ל חברת Eyron לפורום פוקט PC ויענה לשאלות בנושאי עברית לפוקט PC לסוגיו ועל לוקליזציה לעברית של תוכנות נוספות. השאירו שאלות עכשיו.

moran500

New member
נצל"ש: אירמה לה דוס

שמעתי על המחזמר ואני אוהבת את השיר שלו.. אבל מה בדיוק התוכן שלו? אני יודעת שאירמה היא זונה ומתאהב בה איזה לקוח.. וזהו..

python 4

New member
משהו ששמעתי..../images/Emo7.gif

שג'רי אורבך מ- "חוק וסדר" מת מסרטן! הוא הופיע בעבר במחזות זמר ובין היתר דובב את הפמוט בסרט היפה והחיה. ממש עצוב! הוא שחקן ענק!

moran500

New member
את מי הוא שיחק?

הייתי רואה פעם בקביעות, אבל לא הכרתי את השמות של כולם...

trilliane

Well-known member
מנהל
../images/Emo16.gif אויה! ../images/Emo7.gif רק עכשיו שמתי לב

לפי IMDB הוא אכן נפטר ב-28.12.04. לא מזמן גיליתי שהוא היה הראשון (כנראה) ששיחק את בילי פלין בשיקאגו (בקאסט המקורי של ברודווי!) אבל לעד הוא ייזכר אצלי כאביה של 'בייבי' ב'ריקוד מושחת' (ג'ניפר גריי, שבאופן מצחיק גם אביה האמיתי, ג'ואל גריי, שיחק את בילי פלין בברודווי, אבל בשנות ה-90. ג'ואל גריי מוכר כמובן מ'קברט').

Yentl

New member
כן הוא היה בילי המקורי

יש לי את ה cast recording של הקאסט המקורי והוא פשוט נהדר שם. היה לו קול מדהים. למען האמת, זה מצחיק שעכשיו הוא ייזכר כ"הבחור ההוא מחוק וסדר", כי הוא תמיד היה כוכב גדול בברודווי. הם אפילו כיבו את אורות התיאטרונים לזכרו - מה שעושים רק לכוכבים אמיתיים.

למעלה