היום בתפוז

היום בתפוז ../images/Emo39.gif

הערב ב-22:30 מיד אחרי התוכנית "פרוייקט Y2" ישודר "הפרוייקט על פי צ'ינו". צ'ינו באולפן של תפוז יקרע אתכם מצחוק ויספר לכם מה באמת קורה בוילה המדוברת ביותר במדינה.
היום ב-21:00 יתארח בפורום הפרעות קשב, ד"ר חיים עמית, פסיכולוג, שיענה לשאלותיכם בנושא טיפול רגשי והתנהגותי,סמכות הורים. אתם יכולים להעלות שאלות כבר עכשיו.
ירון ידען, יו"ר עמותת "דעת אמת" וחוקר מקרא ותלמוד, יתארח בפורום יוצאים בשאלה, הערב בשעה 20:00 ויענה לשאלות הגולשים.

פינה חדשה ^_^ להכיר אנשים

שם הפינה: טיפוס ציורי ^^ משמעות הפינה: אוקה.. ^^ אז ככה בגלל שאני מכירה פה מעט אנשים ו.. בגלל שזה כייף לקחתי את הרעיון מפורום יוני בלוך בתפוז
אז ככה.. זה פשוט כל אחד בפורום נכנס לרשימת שמות.. כמו עם הדמויות שעשיתם רק שונה.. כי אנחנו נראיין אותו על עצמו והוא פשוט יענה לדוגמא: איזה גיבור על אתה הכי אוהב או מה משמעות הניק שלך.. מה דעתכם? ^_^

dndboy

New member
../images/Emo103.gifאוקיי אתה../images/Emo70.gif

מי המנהל הותף האוהב עלייך ביותר
מי חוץ ממך כחול בפורום הזה
מי אתה מכיר שמתאים לשתי השאלות הקודמות והשם שלו מתחיל ב-ע
ואחרון חביב! זה לא מוזר שהסמיילי הזה: =P מחטט באף עם הלשון

gloria23

New member
נכון, באמת איפה הוא?

וגם, גבי,אורן, ודור??? וסורי אם שכחתי עוד... חזרו אלינו!!!!

אני פה אני פה*מקפץ*

*מקפץ*...*ממשיך לקפץ*..*רוקד את הריקוד של המדצ"ים קריית אונו למרות שאני מגבעתיים למרות שאני לא זוכר אותו כבר ולא זוכר את השיר*..*מתעייף* אני פה

A n g e l u s

New member
נצ"ש |טי-וי|

שלום! לא הייתי פה הרבה זמן... כי... נו, חיים בערך.
נחמד ששינו ת'שם אבל פור פאק סייק! אל תשכחו שזה קודם כל גיבורי על מארוול ורק אז די סי... וזהו... אה, תודה. :)

למעלה