היום בתפוז

היום בתפוז ../images/Emo39.gif

הערב ב-22:30 מיד אחרי התוכנית "פרוייקט Y2" ישודר "הפרוייקט על פי צ'ינו". צ'ינו באולפן של תפוז יקרע אתכם מצחוק ויספר לכם מה באמת קורה בוילה המדוברת ביותר במדינה.
היום ב-21:00 יתארח בפורום הפרעות קשב, ד"ר חיים עמית, פסיכולוג, שיענה לשאלותיכם בנושא טיפול רגשי והתנהגותי,סמכות הורים. אתם יכולים להעלות שאלות כבר עכשיו.
ירון ידען, יו"ר עמותת "דעת אמת" וחוקר מקרא ותלמוד, יתארח בפורום יוצאים בשאלה, הערב בשעה 20:00 ויענה לשאלות הגולשים.

QueenMaria

New member
נצל"ש.../images/Emo67.gif../images/Emo12.gif

איה נעלם הגילמור גירלז פייט
אני מתגעגעת לשנינות.

Velma Kelly

New member
כ-פרות עלייך!

עשית לי מצברוח טוב עם ההודעה הזו
מה קורה עם גילמור גירלז פייט? Well דבר ראשון אין לי השראה להמשך ההפתעה, להמשך הפייט יש לי (אולי אני ידחה את המשהו המיוחד לסיבוב ה-6?..) ותאמת שאני ממש ממש בדיכאון לאחרונה ואני רק היום ככה מתחילה לאט להתאושש אז ממש מחר או מחרתיים בבוקר! מבטיחה

Kill Bernard

New member
דיכאון. הממ. מענין למה זה נשמע מוכר

אבל עדיין. יש למה להיות מאושר ( =ולהמשיך עם הגילמור גירלז פייט) שזה. הממ. שיש אינטרנט?
ו. זהו, לא יכולה לחשוב על יותר. באסה.

dafi daf

New member
אכן מעניין למה זה נשמע מוכר../images/Emo4.gif

טוף אז אני עכשיו בתקופת התאוששות אחרי שנה קשה מאוד,שנה של דיכאון קשה ואני יודעת שזה אפשרי...השיפור שחל בי מאז הוא פשוט עצום...אני יכולה לצחוק מהלב,אני כבר לא בוכה כל שבוע ועוד דברים שאני לא אפשרט כאן...אתן פשוט צריכות למצוא את הכוח הזה בעצמכן,זה כן אפשרי! ואני תמיד פה...
אז אם מישהי ממכן צריכה משהו אפילו אם זה סתם חיבוק וירטואלי או מילה טובה תגידו לי כי תאמינו לי לפעמים גם זה עוזר...

Sweet Misery

New member
מסכימה, פחות או יותר.

גם עליי עברה שנה לא קלה. אם משהי (גם את, יקירה
) רוצה לדבר, אני פה להקשיב ולשתוק.

QueenMaria

New member
ייאי../images/Emo70.gif../images/Emo67.gif

ראיתי שפתחת עוד פייט
יייייאאאאא, אני אוהפת אותךךךךךךךךךך

Velma Kelly

New member
../images/Emo9.gif

אני שמחה שאת מרוצה, בזכותך היה לי מצברוח לכתוב עוד סיבוב
אה ולא ממש קשור, יש לך ציטוט מבאפי בחתימה (אני מניחה ששמת לב..) את אוהבת באפי?!

QueenMaria

New member
ייאי../images/Emo70.gif הכול בזכותי.../images/Emo9.gif../images/Emo67.gif

חחחח כן זה ספייקי השולט.
ואני מתתתתה על באפי. באפי רולזי. למה את שואלת?
ועכשיו גם קראתי את כל השיחה שניהלתן אחרי ההודעה שלי וגמני הייתי בדיכאון בימים האחרונים.
מממממממש בדיכאון.

Velma Kelly

New member
כהה ספייק שולט../images/Emo13.gif

פעם ראיתי, הפסקתי כשהעונה ה-6 בביפ הפסיקה.. אני מחכה ל-7!

gilmorefreak

New member
נצלש...../images/Emo9.gif

חזרתי! מה בכלל לא שמתם
שהלכתי? אההה..לא נורא..אז היה ממש ממש ממש ממש ממש כיף, שנרקול בשונית האלמוגים באילת זה פשוט שווה! בא לי לעשות קורס צלילה עכשיו..
ואממ..הפסדתי כבר שני פרקי גילמור
..קראתי קצת תגובות על הפרק הראשון בעונה החמישית בפורומים שונים.נראה לי שאני די אתאכזב מההתחלה..מקווה שזה ישתנה בהמשך [הפרקים יהיו טובים, שלא תבינו לא נכון..פשוט..לא משנה..נו
] אה..וכן בקשר לכל עניין הדיכאון שפה..גל- גם עלי עוברת תקופה לא קלה...אבל זה בא והולך..וגם זה יעבור..ותמיד יש אותנו, קצת וירטואלים אומנם..אבל עדיין פה לעודד..ואני מחכה כבר המון זמן בקוצר רוח לגילמור גירלס פייט [ולפנפיק גם..למעשה..
] אבל קחי את הזמן..
ומקווה שהכל טוב..אם את צריכה מישהו לדבר איתו- אני פה!
ואמממממממ..זהו..היה קשה 4 ימים בלי מחשב
..עכשיו הכל טוב..
לילה טוב!

Velma Kelly

New member
צץ במוחי רעיון..

אבל אני צריכה אישור מכם על זה, כידוע ההפתעה הייתה הפנפיק שאני הכנתי, אבל הוא לא גמור כי אין לי ממש מצברוח לכתוב ולהיות כמו בת גילמור אמיתית, בשביל זה צריך הרבה אנרגיה (וול דהההה!!) אז מה שחשבתי זה, שאני יעלה את הגילמור גירלז היום אחר הצהריים ואני ישים חלק א' של הפנפניק בלי לסיים אותו.. וסיבוב הבא אני אתן את ההמשך שלו.. מה דעתכן?
או
?

dafi daf

New member
התגעגעתי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

אני צריכה אנשים שיצחקו לי מהבדיחות!!!!
שמחה שנהנת!!! אילת באמת אחלה,אני נוסעת ביום ראשון לסיני... ומצאתי שם לפיצול אישיות שלי!!!!
בעיקרון השם המלא שלו זה לוציפר
אבל אני קוראת לו בשמות חיבה כמו לוצי
ולוץ
אז ביחד אנחנו דוץ ולוץ
{לי קוראים דוץ בגלל שמישהי פעם התבלבלה ובמקום דוף קראה לי דוץ וכמובן שהתאהבתי
בשם השולט
} אז מה את אומרת???

gilmorefreak

New member
../images/Emo9.gif דוץ ולוץ! זה מעולה!../images/Emo6.gif

גם אני התגעגעתי
...התגעגעתי לבדיחות המשעשעות שלך... יאיי..דוץ ולוץ ולילי ודון הולכים להסתדר מצויין ביחד!
אההה..ואף פעם לא הייתי בסיני
...תהני!

Nerade

New member
איילתתתתתתתתתתת^_^^_^

יור באק!^_^^_^ כיף באילת.^_^ שם הסולן של טראוויס כתב את why does it always rain on me. *בורחת* ובקשר לכל עניין הדיכאונות - אממ... כולם פתאום מדוכאים לאחרונה...>< אם מישהי (מישהו?) רוצה לדבר, איים היר פור יא.

Velma Kelly

New member
איזה חמודות כולכן../images/Emo70.gif

לפחות אני יודעת שאם תהייה לי בעיה יש לי לאן לפנות! מתה על כולכן!!!! תודה רבה רבה
!
!|

למעלה