היום בתפוז

היום בתפוז ../images/Emo34.gif

היום ב-20:00 פורום "הצבעים שלנו" מארח את מייק המל, יו"ר אגודת ההומואים והלסביות הפעיל גם במפלגת יח"ד, שיענה לשאלותיכם.
לקראת ט"ו באב, חג האהבה, אנחנו מאתגרים אתכם בתחרות חדשה, "בלוג לאהבה" שיכולה לזכות אתכם במסאז' מפנק או בארוחה רומנטית. פרטים נוספים בפורום.

M o n a L i s a

New member
נצל"ש! קניתי בגד ים חדש! ../images/Emo13.gif

אחרי המון חיפושים...חחח בדיוק 5 דקות, מצאתי את בגד הים האולטימטיבי! אני אעלה תמונה שלו בימים הקרובים! הוא בצבע ורוד, חום, אדום ושחור מפוספס בגיזרה יפה! והוא עלה....100 ש"ח! הוא ממשביר מחסני אופנה, מהעונה הזו, פשוט הם עושים מכירת חיסול! וחסכתי לי 150 במקום לקנות פילפל שאני במילא אחליף בשנה הבאה!

Geveroni

New member
יבוא אישי מתאילנד

שלום לכולם, אני טס בעוד שבועיים לתאילנד לחודשיים. אני אהיה בכל האיזור וגם אולי במדינות שכנות. אם תרצו משהו ייחודי מתאילנד אני אשמח לשלוח לכם בדואר.. לדוגמא : מאלות (שרשראות מאבנים מיוחדות) עולות שם גרושים ופה בסביבות ה-200 ש"ח.. בגדים.. אופנה חשמל ומוצרים ייחודים.. כל המעוניין ליצור איתי קשר בדוא"ל.. [email protected]

מכירת בגדי וונילה

בגדי ונילה - אופנה חדשה שנמכרת רק בשיטה של מכירה בבתים על מנת להוזיל עלויות (כמו טפאואר -רק בזול!!) המחירים נעים מ-49 שח' ועד 159 שח' אופנה צעירה ממידה 36 ועד 48 המכירה תתקיים השבוע ברעננה , משעה 18:00 ועד 22:00 פרטים מדוייקים במסרים. לפני כשבועיים היתה על האופנה כתבה במוסף זמנים מודרניים , סרקתי אך זה כבד מידי על מנת לעלות לפה את הקישור. לימור

למעלה