היום בתפוז

היום בתפוז ../images/Emo175.gif

היום ב-14:30 מגיעה בקי גריפין לפורום "אהבה מעבר לפינה". תוכלו לפגוש אותה Live מסט הצילומים של הסדרה.
גם היום ימשיכו חגיגות הספר העברי בתפוז. הערב ב-19:00 תתארח סופרת הילדים המוערצת אסתר שטרייט ורצל, שתענה לשאלותיכם בפורום ספרות לנוער. אתם מוזמנים להשאיר שאלות כבר עכשיו.

Im The Sun

New member
נצלו"ש ../images/Emo32.gif אזרחות../images/Emo42.gif

מי עושה ביום חמישי את הבגרות, שיהיה לו המון בהצלחה
אני עכשיו בעמוד 12 של הסיכומים בסעיף הזכות להליך הוגן. הנה לכם אנשי וחברי פורום אנג'לינה ג'ולי היקרים 60 שניות על הזכות להליך הוגן: הידעתם שהזכות להליך הוגן היא בעצם הגנה על זכויות האדם והאזרח כולן מפני פגיעות בלתי מוצדקות בכל התהליך, מרגע החשד ועד ההרשעה! מטרת הזכות היא להבטיח שהפגיעה בזכויות החשוד תהיינה מוצדקות ורק על פי הסעיפים הרשומים בחוק, אפרט שלושה: א. אין להעניש אדם במאסר ללא משפט! ב. מעצר מוגבל ל-24 שעות ולאחר מכן עליו לבוא בפני שופט!! ג. זכותו של אדם לדעת במה הוא נאשם! הנה עברו 39 שניות של קריאה רצופה והנאה צרופה
אל תשאלו אני כבר מטפס על הקירות מהחומר הזה
קיצר, בהצלחה לכולם בבגרות ביום חמישי ושלום על ישראל

¥EleVatioN¥

New member
זכותו של אדם..../images/Emo129.gif

1. במשפט הוגן הכולל גם חקירה ואת כל התהליך עד לכתב האישוםץ 2.לקבל הגנה ראוייה מהמדינה במקרה ואינו יכול לממן אחת 3.לעשות משפט פומבי ורק במקרים של פגיעה בביטחון המדינ וכאלה המשפט בדלתיים סגורות 4.אין לחפש בביתו של אדם ללא צו שופט 5.במקרים של רצח או גניבה רואה המדינה את עצמה התובעת. 6.לכל אדם יש זכות ערעור בפני רמה גבוהה יותר ואם רואה את זה לנכון בית המשפט יערך משפט חוזר 7.לכל אדם יש זכות לפנות לבית המשפט כנגד אדם או רשות שלטונית אחרת. אני חושבת שאמרת את כל השאר
חעחעח מתלהבת שחרשתי מלא לאזרחות ועכשיו אני יודעת הכל בע"פ!

Im The Sun

New member
אבא'לה../images/Emo42.gif

תגידי לי שלא אמרת את כל זה מהראש
קבלו אותי אני מפורסם

Im The Sun

New member
תודה רבה ../images/Emo42.gif

תודות לפרסום הזה הצביעו עוד 20 בערך וכרגע יש 165 אנשים שהצביעו

למעלה