היום בתפוז

היום בתפוז ../images/Emo15.gif

הערב ב-20:00 בפורום שיחות עם אלוהים יתארח מנחם דייך, מתקשר, מדריך רוחני ומאסטר ברייקי, שיענה לשאלותיכם. אתם מוזמנים לשרשר שאלות כבר עכשיו. ב-21:00 אנחנו פותחים רשמית את חגיגות הסיום של פרוייקט Y2. הילה טוביאן, מנצחת הפרוייקט, ורן יצחקי יהיו כאן ויענו לשאלותיכם ב- blogtv כולם מוזמנים!

Number One1

New member
נצל"ש

לא כל כך קשור לאורלנדו אבל עכשיו יש סרט שקוראים לו "האקלברי פין" עם אלייז'ה ווד כשהוא היה קטן! (בן 12 בערך)
ווווואאאאיייייי הוא כזה חמוד שם!!!!!!!!
הוא מזה דומה לעצמו.....

Piece of Wood

New member
חיחיחי../images/Emo99.gif../images/Emo182.gif|אליהו|

זה היה גם אתמול... חבל שאין לי יס

../images/Emo32.gif../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

הכי כיף להעתיק מפורומים אחרים
[414, 666 ועוד]. וול, לא הייתי בטוחה אם ישימו לב לזה אם אני אשרשר את זה להודעתפוז, אז דורית - את יכולה לשרשר אם צריך
[עכשיו יש לך אפילו -רשות- ממני
סתםסתם. אני צריכה להפסיק עם זה]. אוקיי. עכשיו. כל מי שרוצה, כותבת "אני רוצה" בכותרת של ההודעה [שהיא, מן הסתם, תשרשר אלי], ואז כל אחת כותבת לה דברים טובים ופחות טובים עליה. אבל תכתבו את הדברים הפחות טובים בעדינות. וכן. אני יודעת ש-אני- לפחות לא ממש מכירה אתכן, אבל זה טוב לעשות דברים כאלה מדי פעם

אווו../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

קודם כל - את מנהלת פורום אורלנדו בלום! זה כבוד! וזה אומר שאת מאאאאגניבה ושיש לך טעם טוב [מה טוב? מעולה!
] באנשים
ואת גם כותבת ממש יפה [בתור מי שהיתה כמה פעמים הבטא שלך
], ואת עושה סימנים מגניביםםםם כמו ^^ או >< או ^_^ או """ וכו'
וזה שווה. ואת גם חאאאאאאמודה.

Lady Sohma

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo107.gifובכן,

את ממש נחמדה^_^ כיף לדבר איתך, ואת כותבת סיפורים ממש יפה[מה קורה איתו באמת?] ויש לך טעם נהדר[שר"ה, אורלנדו
]

Galadriel 3000

New member
טודה ../images/Emo9.gif

קורה איתו שאני בבלוק יצירתי חמור. אני מתעצלת אפילו לכתוב אותו במחשב (הגעתי לפרק 14 או משו)

Michal Bloom

New member
../images/Emo141.gifנ"ש-כנסו../images/Emo70.gif

היום למי שיש הוט,יש 'אחוות הזאבים'0אימה מומלץ

Galadriel 3000

New member
../images/Emo10.gif

אוף זה נראה לי נחמד. זה פשוט מפחיד ואני לא אוכל לעמוד בזה, מה גם שאין לי הוט

למעלה