היום בתפוז

../images/Emo42.gif היום בתפוז אנשים ../images/Emo43.gif

הערב ב-18:00 יתארחו חברי "נקמת הטרקטור" באולפן "קול הים האדום"- רדיו אילת. אתם יכולים להשאיר להם שאלות בפורום, ולצפות בשידור החי דרך אתר הרדיו.
ב-19:00 יתארח גל פרידמן ב- blogtv . האיש שהביא לנו כבוד גדול ומדליית זהב יענה לשאלותיכם באירוח משותף של תפוז אנשים ואתר "ספורט 5".
מישל, כוכבת "פרוייקט Y2" שיצאה מהוילה וחזרה אליה, תענה לשאלותיכם live מהוילה הערב ב-22:30, מיד לאחר שידור הפרק היומי בסדרה.
יום לפני ההצבעה בכנסת - בואו להביע את דעתכם בסקר של המדינה - האם אתם תומכים בתוכנית ההתנתקות?

Nerade

New member
נצל"ש

הרגע גיליתי שאדם ווייקמן (הקלידן בהופעות של טראוויס.
) הוא הבן של ריק ווייקמן, הקלידן של הלהקה yes. ^_______^

The Girl Who

New member
אההה..מגניבבבב^____^

אני לא ממש מכירה את YES....הממ..אני מכירה אותם רק ממך נראה לי...
אבל מגניב! את יודעת שאדם גם הוציא כמה אלבומים משלו? אלבומים עם שירה והכל....אני לא זוכרת את האתר אבל...

Nerade

New member
כן, נראה לי.../images/Emo122.gif

הוא נראה לי נגן גם עם black sabath. ועם אטומיק קיטן.
(חברה שלי מזכירה לי את זה כל הזמן.)

The Girl Who

New member
אוקיי...../images/Emo12.gif

אני לא יודעת מי אלה black sabath...חשבתי שכתבת black sHabath...היהי..שבת.
*בורחת*

Nerade

New member
sabath באנגלית זה שבת.../images/Emo122.gif

שם הזוי, אבל גם אוזי אוסבורן הזוי, אז...

פינטצה

New member
שבס שלום!

(הודעה זו היא ביוגרפיה מקוצרת ומקוטעת של יס'ניקית שבמקרה נוהגת להטריד את כרמל על בסיס יומי) ריק וייקמן הוא ה-קלידן של יס (אמנם אחד מרבים שהיו לפניו ואחריו), הוא היה חלק ה-חמישיה של יס שכללה את ג'ון אנדרסון, כריס סקוויר, ביל ברופורד (שחולק איתי ועם שירי מימון [השולתט!!!11] יומולדת), סטיב האו וכמובן ריק וייקמן. ההרכב הזה יצר שני אלבומים מעולים ביותר (לדעתי)- Fragile, ו- Close to the edge ואז ריבים, תהפוכות וכדומה הובילו לפרישתו של ווייקמן. כיום וייקמן מופיע עם יס (בהרכב מעט שונה) והשמועות מדברות על סיכוי קלוש ביותר שיופיעו בארץ ב-2005 (ונחשו את מי אני גוררת איתי?). וייקמן גם היה חבר בלהקת הסטרובס. וייקמן ו-וייקמן, אגב, היוו את ההרכב וייקמן ווויקמן. (טוב, עכשיו סיבכתי גם את עצמי
)

Nerade

New member
../images/Emo6.gif

למרות שאנחנו בפורום טראוויס, אז כאן רוח הקודש היא טראוויס.
אבל לא נורא.
גם ביטלס זה טוב.^^

Nerade

New member
היי עדי.../images/Emo3.gif

למה לא התפלאתי שקראת לעצמך פינצטה?
ד"א - אם באמת תהיה הופעה שלהם בארץ, לא צריך לגרור אותי.

The Girl Who

New member
נחמד.../images/Emo13.gif

נחמד שעניין הקלידים עובר במשפחה. קצת מוזר...אבל המממ... אני זוכרת שכשראיתי את אדם הוא היה די שונה מתמונות, הוא מאוווד גבוה וטיפה משונה...המממ...

היום בתפוז ../images/Emo104.gif

הערב ב-21:00 פורום זוגיות יארח את אסנת בן ברוך, מיסטיקנית המתמחה בקלפי טארות, שתקרא לכם בקלפים. אתם מוזמנים להכין שאלות.
באותה שעה בפורום אימוץ מתארחת גילה חוגי,עובדת סוציאלית של השירות למען הילד. אם יש לכם עדיין שאלות אתם מוזמנים להוסיף לשרשור.
גם הערב לא יהיה משעמם למכורי "פרוייקט Y2". מיד אחרי שידור הפרק היומי תתארח ב-blogtv אנה, live מהוילה. אחריה ישודר פרק נוסף ב"פרוייקט על פי צ'ינו".

../images/Emo41.gifפורומים חדשים בתפוז אנשים../images/Emo41.gif

פורום חדש של קהילת המרכז הרפואי של איכילוב - פורום תזונה ודיאטה
בואו להתחבר לעולם הרוח - פורום עולם המיסטיקה
דונלד טראמפ, האיש, הכסף והשיער בתוכנית הריאלטי הכי חמה - פורום המתמחה
כמו כן אתם מוזמנים להתעדכן באירוחים ובאירוחים שיתקיימו בתפוז בשבוע הקרוב: http://www.tapuz.co.il/forums/main/eventsAll.asp גלישה נעימה בתפוז
אנשים

היום בתפוז

הערב ב-20:00 אלון חזן, מנהל העל של מ.ס. אשדוד יענה לשאלותיכם ב- blogtv. ניתן להשאיר לו שאלות בפורום כדורגל
ב-21:00 תתקיים התוכנית של הנומרולוגית שרון מור שתייעץ לכם במספרים בנושא זוגיות ואהבה. השידור יתקיים ב- blogtv

למעלה