היום בתפוז

היום בתפוז ../images/Emo104.gif

הערב ב-21:00 פורום זוגיות יארח את אסנת בן ברוך, מיסטיקנית המתמחה בקלפי טארות, שתקרא לכם בקלפים. אתם מוזמנים להכין שאלות.
באותה שעה בפורום אימוץ מתארחת גילה חוגי,עובדת סוציאלית של השירות למען הילד. אם יש לכם עדיין שאלות אתם מוזמנים להוסיף לשרשור.
גם הערב לא יהיה משעמם למכורי "פרוייקט Y2". מיד אחרי שידור הפרק היומי תתארח ב-blogtv אנה, live מהוילה. אחריה ישודר פרק נוסף ב"פרוייקט על פי צ'ינו".

נצל"ש חשוב, תיכנסו../images/Emo42.gif../images/Emo168.gif

אתן מודעות לעובדה שכבר 3 שבועות אורלנדו לא במצעד של ראש 1? לפני זה הוא ירד למקום 9- עכשיו הוא פשוט לא שם!!! אלוהים!! ביזיון!!!!

נצל"ש-אני עוזבת את הפורום..../images/Emo11.gif

כן אני עוזבת את הפורום... ל-3 ימים!!!
....חחחחחח בננות אני נוסעת לבית מלון בעכו(בחוף התמרים)....אבא וכמעט כל הבסיס שלו קיבלו בית מלון...הם מקבלים כל שנה לנסוע לבית מלון...שנה שעברה זה היה בגבעת אולגה בחדרה,לפני שנתיים באשקלון והשנה בחוף התמרים...חחחחחח אז בקיצור,אני נוסעת מחר ב-5 בערב ככה אבל רציתי להגיד לכן שאני נוסעת עכשיו כי אולי לא יהיה זמן מחר להכנס לפורום...חחח אז כדי שלא תתהו איפה אני-אני אהיה בבית מלון ואמממ אקווה שיהיו הבנים החתיכים של חבר של אבא שהיו גם באשקלון ובגבעת אולגה...חחחחח...ואמממ נקווה שיהיו שם עוד חתיכים...
...בקיצור,אני אתגעגע...

SnoopyElf

New member
לא קארינה!!!!!!! אל תלכי!!!

חחח... לא רציתי לקלקל את אפקט העזיבה בכותרת..... לכי לכי ותהני!!! הייתי לא מזמן [*מחשבת עם האצבעות* - ראו הערה למטה] לפני משהו כמו שלושתרביי שנה...חחח... אני מסטולה... היה ממש כיף, מקום יפה, למרות שהוא קרוב יחסית לבית שלנו! זה לא מרגיש כמו מקום אחר... בטח שלא כמו הוואי! אבל בהחלט היה שם כיף! תהני ותבלי עם הבנים של החברים של אבא שלך...|קורץ|

../images/Emo6.gif...

איזו קורעה את ענבר...
...אפקט העזיבה...חחחחחחחח....וכה זה באמ'ת קרוב לבית אבל חפיף....ואמממ מקווה שהם יהיו שם....חחחחחחח...

חחחחחחח...

וואלה אם אני שם...חחחח...לא נראה לי שהם יהיו שם האמת,נראה לי שאחד מהם התגייס...מקווה שלא כי אני רוצה שהוא יהיה שם...והשני,אולי הוא יהיה...

SnoopyElf

New member
אחד זה מספיק בהחלט!

תראי, רק אני ועצמי בצ'אט ותראי לאילו השגים הגעתי!

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני צריכה אויר...חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח......

MoNeT1

New member
../images/Emo105.gifתהני../images/Emo70.gif../images/Emo24.gifנתגעגע../images/Emo70.gif

נחכה שתחזרי ותספרי חוויות =]

CiNdErElLa3887

New member
את יודעת שגרמת ללב שלי לקפוץ

להגיד שלום לשחלה?!...בגלל הכותרת שלך וזה..
... אבל חפיף תהני המון...תמונות תצלמי..בחורים תאנסי...ואותנו אל תשכחי ! (אח אני כשרון מבוזבז
) אתגעגע לאב יו

למעלה