היום בתפוז: יוסי רוזן

OFIR 10

New member
אתה לא יודע מה זה סטנדיג אווישיון:S

בוא נסביר לך במילים שלך .. נגיד ומ'במבה נותן משחק טוב, ומבקיע שלושער נגד מכבי חיפה (חעחע בטח).. ואז קלינגר מחליט להוציא אותו, והמשחק בבלומפילד, אז כל הקהל קם על הרגליים ומריע
הבנת?

OFIR 10

New member
גם אני שאלתי את עצמי אם יש את זה

עד שבאותו משחק ניצחתי את ב"ש 6-1 ומליקסון נתן משחק מהסרטים (דרך אגב האליפות שלי
),וכל טדי קם ומחא לו כפיים
זה לא תורם...

אף פעם לא שמתי לב לזה

אני גם לא רואה את המשחקים של הקבוצות שלי חוץ מהגולים עצמם. אבל זה נשמע אחלה כזה...עושים לו כבוד. זה לא ישפר את היכולת אבל זה בטוח ישפר לו את המוראל(שזה דבר מאוד חשוב)

OFIR 10

New member
אני גם לא רואה את המשחקים

ראיתי את זה רץ בכתוביות, ואחרי המשחק הלכתי ל report ומשם צילמתי

mongol1

New member
אני לא ידעתי שמנג'ר גם

שחקן יכול לדחות הזמנה שלי לנבחרת כמו נגיד טל בן חיים לא ראיתי שהוא לא בנבחרת והזמנתי אותו כמחליף הוא דחה אותי

ofir91

New member
תנסה לשים אותו בpool הזה..

ואז להזמין אותו.. ככה זה לפחות עבד לי עם שחקן נוער של אשדוד... (עכשיו הוא כבר בן 22 כי אני בעונה החמישית.. תותח על
)

Dark Muse

New member
בדיוק ששיחקתי גם לי זה היה ../images/Emo6.gif

ברוך דגו הוציא ציון 9 לעומת 7 של כל שאר הקבוצה וההודעה הזאת הופיעה אחרי שהחלפתי אותו.

Thierry Henry

New member
אופיר..

אני מבקש להבא לא לנצלש שרשורי מנג'ר בהודעות תפוז. לשם כך יש פורום. בזה שאתה מנצלש הודעות מנג'ר להודעות של תפוז אתה מונע מכולם להתייחס, כי רובנו שמים... על ההודעות שלהם ואתה מונע ממני למחוק את ההודעות האלו, כי הן סתם תופסות מקום ומורידות דיונים אחרים לדף אחר. אז אנא ממך, בפעם הבאה שאתה רוצה לפתוח הודעה, שים אותה בפורום. במיוחד שזאת הודעה שקשורה לנושא הפורום ולא הודעת

למעלה