היום בתפוז אנשים

היום בתפוז אנשים

היום ב-15:00 מגיע אלון ליטבק להתארח ב- blogtv ולענות לשאלותיכם live. ניתן להכין שאלות מראש בפורום מסטיק (שאלות בפורום מסטיק יש להכניס עד השעה 14:00. לאחר מכן יתקבלו השאלות בזמן הצ'ט עצמו בלבד)
היום ב-16:00 יתקיים מפגש פסגה בכל הקשור למוסיקה בינלאומית בארץ. עופר מנחם מחברת התקליטים "הד ארצי", חיים רייכנטל מ"הליקון" ותומר גלאט מ"אן.אם.סי" יענו לשאלותיכם לגבי כל הזמרים והלהקות האהובים עליכם מחו"ל. כל מה שרציתם לדעת על המוסיקה הבינלאומית בארץ ואף פעם לא היה את מי לשאול- תוכלו לעשות זאת היום בפורום קופסת הלהיטים
הערב ב-22:30, מיד לאחר שידור הפרק היומי של פרוייקט Y2- יתארח אלעד נוחוביץ' live מהוילה. השידור יתקיים ב- blogtv.

LuLuLu iT

New member
מממממ../images/Emo48.gif../images/Emo187.gif

לודעת >< העדכון-נוף-הזוי-ענייני כבר הפך למסורת ממש. אני חוששת שהעדכונים שלי לא יגיעו לרמה שלך, ויהיו השוואות וכאלה \=.העדכונים שלך שולטים. אבל אולי אני אכתוב אחד חד פעמי?
ואת תחזרי לכתוב כשיתחשק לך?

ניצלושון קטנטון.

סיימתי היום את "רסיס הקריסטל"! איזה ספר טוווווב!!! חרשתי עליו כמו לא יודעת מה.. מומלץ P: גרררר... דריזט.. -מזילה ריר-

gold dragonit

New member
מזל טוב

וי אילנה נתנה לנו להיכנס למרכ משאבים למעבדה נדיר נדיר נדיר .... אילנה הז*נ* נדיר נדיר נדיר..... טוב אל תסימו לב אני סתם משתגעת

el kortito

New member
../images/Emo24.gif

שרשור חיבוקים לקראת חג האהבה!!!!(תשתפו פעולה!) ...כמה עצוב

Dead Black Moon

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif../images/Emo188.gif../images/Emo14.gif../images/Emo122.gif

->

el kortito

New member
../images/Emo24.gif

תצתרפוווווווווווווווווווו מעכשיו זה שרשור החיבוקים והשוקולדים! כל אחד שם אייקון של חיבוק ואומר איזה מאכל שוקולד הוא הכי אוהב עם תיאור פרטני!! אני אוהב את העוגות האלה שיש במסעדות וליד יש גלידה ואתה טועם וזה קפוא ואז אתה לוקח מהעוגה והיא כזה מתפוצצת ובפנים יש רק שוקולד חם וזה נפלאאאאאא ואז גם אוכלים מהגלידה וזה חם וקר ביחד! הכי אני אוהב את הפיצוץ...

el kortito

New member
חחח כן...

איזה שוקולד את אוהבת?!?! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוקיי כל השרשור המטומטם הזה מיצה את עצמו(ככה כותבים?!?!
)

KeNd3r

New member
../images/Emo45.gif

אחלה ספר! קראתי לפני איזה חודש-חודשיים והוא גרם לי גם לקרוא את הטרילוגיה של דריזט. כל הספרים מומלצים בחום!

LuLuLu iT

New member
אייקוני חורף!../images/Emo188.gif../images/Emo186.gif../images/Emo183.gif../images/Emo182.gif

האמממ, כן.

למעלה