היום בתפוז אנשים

היום בתפוז אנשים

היום ב-12:00 פורום פמיניזם מארח את אורית עירון, מנהלת מרכז סיוע לנשים, לרגל יום השנה נגד אלימות במשפחה ואלימות נגד נשים. אפשר כבר עכשיו להשתתף בדיון ולהשאיר שאלות.
הערב ב-19:00 מארח פורום זכויות ומגבלות נכים את הד"ר דינה פלדמן, נציבת שוויון זכויות לאנשים עם מוגבלויות, לקראת יום הנכה הבינלאומי שיחול בשבוע הבא. צוות מומחים נוסף ישתתף בדיון ויענה לשאלותיכם. פרטים נוספים בפורום.
הזדמנות אחרונה היום לקבוע מהו השיר הכי טוב של שלמה ארצי.

icודליה

New member
../images/Emo123.gif FUCK BENI GOREN!!! ../images/Emo46.gif

אני לא סובלת אותו! צריך לשחוט את הבנאדם! (אם הוא כזה
) הוא משוגע!!!!! (לונוטאק) מי עוד תקוע עם הספרים מ"מ שלו

mE and Me

New member
../images/Emo45.gif אני וכל ישראל...

אלגברה ב' (צהוב-ירוק) + אלגברה 4-5 יח"ל (צבע חרדל) + גיאומטריה של המישור (ירקרק). אגב, יש לי השנה 6 ספרים במתמטיקה ועוד חוברת אחת...
ועוד משהו - שמעתי שהוא יושב בכלא היום.

עזבו ת'צבעים, עזבו ת'מתמטיקה...

יושב בכלא?! על מה עצרו אותו, על פתירה שגויה של משוואה ריבועית? על שימוש לרעה בלוגריתמים? אהההה...
אני יודע...העבריין בטח התבלבל בחוקי חזקות! נו ב'מת.

ידעתי שמשהו לא בסדר...

ואני יושב שעה ומשהו, ויש משהו שמציק לי...ואני לא מצליח להבין מה. ורק עכשיו אני קולט שכתבתי "פתירה" במקום "פיתרון".
אוי ויי זמיר עם קרמבו מוקה.

../images/Emo4.gif בני גורן משפיע גם עליך לרעה..

למרות ש.. כבר סיימת ללמוד 'תו אנד סטאף.. אבל הוא משפיע. גאד דאמט. והנה, קבלו- דוגמא חיה למה שקורה לבנאדם אחרי שהוא מסיימ תיכונ בלימודי הספרימ של בני גורנ.
אפילו על המשלב הלשוני הוא משפיע. ו.. עזבו. לא צריכים להכניס אותו לכלא.. הוא סתם עוד אחד חכם שלא אשם בזה שאנחנו עתיד ישראלי טיפש. צריך לשרוף ת'ספרים שלו!!!

nirte

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

המורה שלנו הבהיר לנו שהוא מעולם לא היה בכלא ושזה הכול שמועות. ושהוא דיבר איתו בטלפון כמה פעמים... המורה שלנו כל כך התעצבן שאמרנו לו את זה.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo16.gif

"בני גורן לא בכלא!" [במבטא רוסי]
. זה עוד מהתקופה ש*אני* הייתי במתמטיקה אתגר
.
ניר

icודליה

New member
המממ

זה מה שכתבתי. אבל משום מה תפוז לא שמו ת'הודעה שלי. בלעעעעעע המורה שלי לא דיברה איתו ב
, אבל.. היא כזה: "לא לא. לא לא לא. זה מישו אחר."

green beetle

New member
אני כבר לא!!!

כמה טוב להיות ב-4 ולא ב-5 אנחנו לומדים עם אהרון אספיס ולא איתו, תכלס זה אותו חרא כן ואני יודעת שלפי הכעותרת ציפתם שאני אגיד משהו כמו "אני סימתי ללמוד מתמ.." אבל לא יש לי עוד שנה וחצי בשביל זה

בֶל

New member
אני!../images/Emo46.gif

עברנו את אלגברה חלקים א ב ו-ג, ועכשיו יש לנו עוד ספר שלו! בעעעעעעעעעעעעע

rAmikube

New member
בעעע..הספרים שאני לומד מהם:

4-5 יח"ל צב צהוב חרדל מגעיל, אנליזה ספר אדום דחוס בתרגילים ועוד ספר ורוד סגול לבגרות... כל הספרים שאמרתם כאן אני עברתי אותם בשלום (כל מי שמתחיל את הגיאומטירה של המישור- זה ספר דפוק!!! אני סיימתי אותו שנה שעברה, והוא כ"כ מדכא...). כנ"ל אספיס... ד"א: שניהם היו בכלא

בֶל

New member
גם אני לומדת על החרדל!../images/Emo26.gif

ומי פה לומד עם יואל גבע?

למעלה