היום בתפוז אנשים

היום בתפוז אנשים

היום ב-21:00 בפורום חירשים וכבדי שמיעה נארח את מיכל לונץ, מנהלת מחלקת א.א.ג בבית החולים בני ציון. היא תענה לשאלותיכם וניתן לשרשר שאלות כבר עכשיו.
הסיבוב האחרון של השלמה-וויזיון מתחיל היום. דרגו את השיר החביב ביותר עליכם... הגמר הגדול בשבוע הבא- ויש למה לחכות!!!
טפ"ה הזהב הוא טקס פרסי הטלוויזיה הוירטואלי שמקיים פורום טלוויזיה זו השנה השניה ברציפות. מה הן התוכניות הטובות השנה??? הצביעו, השפיעו

LipStiK

New member
לא...!

אני חושבת שהיא ממש מדהימה.. אולי יש היגיון במה שהם אומרים אבל לדעתי היא מוכרת אבל לקהל הרבה יותר צעיר, ולאו דווקא לנשים צעירות בגילאי 20-30 אלא לבנות בגיל חטיבה ותיכון.

coolel

New member
רומי מדהימה שלא כמו סנדי

את סנדי דווקא לא ממש אהבתי את רומי אני מאוד אוהב היא פשוט נראת מדהים! יעשו טעות אם יחליפו אותה

LipStiK

New member
למה? היא חמודה! למרות...

שאין כמו סנדי המדהימה!!!!!! אפילו אם היא קצת יותר מבוגרת וכמו שאמרתי, לא ממש פונה לקהל הצעיר יותר, אבל פשוט אין עליה...!!

אני אישית חושב

שסנדי ייצגה את כל שכבות הגילאים.. היה בה משהו צעיר ומשהו מבוגר ביחד.. מבינים
גם יש לה יופי כזה לטיני כזה

i l0ve u

New member
אני אוהבת את רומי בקטלוג

שהיה את סנדי לא הייתי במידה של קסטרו אז זה לא עניין אותי כל כך חחח <יעני עד כיתה ז'-כולל נראה לי ככה הייתי 32-34 ...אז לא מצאתי כל כך את עצמי שמה..>

SuGar and SpicE

New member
אוקיי...

רומי כשלעצמה לא יפה בכלל לדעתי
היא בהחלט דומה לאללה ללמה או לאלפקה או משהו כזה
אבל יש לה שיק ואופי ואישיות משלה, לא כמו רוב שאר הדוגמניות האחרות החלולות משהו אבל את השילוב בין קסטרו לרומי לא אהבתי בכלל.....הם נתנו יותר למותג להשפיע עליה מאשר לה להשפיע על המותג, שזה מה שהם שאפו אליו, לא
היו מיטיבים לעשות אם במקום לצלם קטלוג בברלין היו עושים משהו תל אביבי כזה.....רומי עם בגדי קסטרו והשלט לרחוב "שינקין" ברקע.....דמיינו לעצמכם.. משהו ישראלי יותר... זה היה תופס יותר טוב אני חושבת....במצב הנוכחי האישיות של רומי לא באה לידי ביטוי בשיט

למעלה