היום בתפוז אנשים

היום בתפוז אנשים ../images/Emo87.gif

הערב ב-20:00 במסגרת רצועת הספורט של Blog TV ואתר ספורט 5 נארח את פרשן הכדורסל שימי ריגר, שיענה לשאלותיכם בנושא ליגת ה-NBA ועוד. ניתן להשאיר לו שאלות כבר עכשיו בפורום כדורסל.
ב-21:00 תגיע לכאן שרית וינו אלעד, כוכבת הטלוויזיה שבימים אלו מנחה את התוכנית "בעל בעל בית". שרית תענה לשאלותיכם live ב- Blogtv, אולם רצוי להכין שאלות מראש ולהשאירן בפורום שיפוץ ובניה. לבלוג TV: http://www.tapuz.co.il/blogtv/
בסוף השבוע הקרוב יתקיים ב- BlogTV סופשבוע עברי לידר: שידור מחזורי רציף של קטעי וידאו של עברי לידר מארכיון תפוז אנשים. לרגל סוף השבוע, וסיבוב ההופעות החדש והמדהים של עברי, נצלם ראיון מיוחד, שבו נשאל את השאלות שלכם. ניתן להכנס כבר עכשיו לפורום עברי לידר כדי לשאול שאלה ולהשתתף בחידונים נושאי פרסים (כרטיסים להופעה וסינגלים)
מחר, יום שלישי בשעה 9:00 יתארח בפורום הורים לתינוקות יהודה מלול, מורה לפלדנקרייז ומדריך בכיר בשיטת Child´Space , אשר יענה על שאלות בנושאי מוטוריקה והתפתחות. שרשור השאלות כבר נפתח ואתם מוזמנים לצרף אליו את שאלותיכם.

שלום פורום יקר שלי ../images/Emo9.gif ../images/Emo60.gif

אין לי הרבה זמן לכתוב כרגע, רק רציתי לאחל לכם יום מצויין!
אני הולכת לפיתוח קול, אח"כ לבוגרשוב ואז להצגה - "אשכבה"!! יום עמוס לפניי
אני אחזיר לכולכם מסרים בערב
ועוד משהו.. מישהו כאן ראה את הסרט "עיר החטאים"? ראיתי אותו לפני כמה ימים.. אמאלההההההההההההההההה!

i love skat

New member
את לומדת פיתוח קול?

פש..יפה יפהה..!! לא רק שהמנהלת שלנו מתוקה היא גם שרה..
..חח שכל הפורומים האחרים יקנאו.. מה זה בוגרשוב?? ותהני בהצגה..

purple rain2

New member
../images/Emo172.gifנצל"ש: קבלו סקופ../images/Emo70.gif../images/Emo27.gif

אמא אמרה לי היום שהיא ראתה ידיעה/כתבה במקומון של ראשל"צ שהזמינו את הראל להופיע בפני עמותת איל"ן או אלו"ט או משהו של ילדים נכים (וסליחה על איך שזה יצא...
), ואחרי ההופעה הוא החזיר את הכסף כי הוא אמר שהוא לא מסוגל
איזה נשמה הא?

נכון.. הייתה כתבה על זה ../images/Emo9.gif ../images/Emo60.gif

באחד מהאתרים.. הוא נתן שם הופעה ובסוף האירוע הוא סרב לקחת את הכסף שרצו לתת לו. איזה שמן

הנה הכתבה המדוברת ../images/Emo26.gif ../images/Emo60.gif

קרדיט לדורין5 מהפורום הרישמי.
הלב הגדול של כוכב ניצנים: אנשי אגודת אילן בראשון לציון התקשו להאמין: הכוכב הראל סקעת שהופיע מולם לפני שבוע בערב התרמה החזיר לאחר המופע את הצ'ק שקיבל עבור הופעתו. בהופעתו נראה סקעת נרגש מאוד, וההוכחה לכך הגיעה בסוף הערב: סקעת העביר מכתב ליו"ר האגודה, בו הודיע לו כי הוא מוותר על הכסף. מדובר בסכום לא מבוטל של אלפי שקלים ..... "התעקשתי לכתוב מכתב אישי ממני אליכם שיתאר את תודתי על חוויה כל כך מיוחדת שחוויתי אתכם" כתב סקעת במכתבו. "בשנה האחרונה הופעתי המון אבל אני חייב לציין שאף פעם לא התמלאתי, נפעמתי והתרגשתי. כמו באותו ערב עימכם בראשון לציון.אתוודה ואומר שאת הדמעות עצרתי ושמרתי לבית כי לא רציתי ליצור פרובוקציות,דמעות של אושר והתרגשות.אני מודה לכם על שאתם כל כך מיוחדים, מלאי אהבה ושמחת חיים. לא כל יום פוגשים בחבורה שכל כך אוהבת את החיים וממלאת את כל סובביה באהבה זו. "בשנייה שנודע לי על אמצעי תשלום כלשהוא התעקשתי לבטלו כי באמת באתי כדי לעזור ולאהוב. כסף זה שחוזר אליכם הוא תרומה שנובעת מאהבה גדולה שלי אליכם.אני מודה לכם מעומק ליבי על חוויה נפלאה שתיחקק בליבי עד שיפסיק לפעום". יו"ר אילן בראשון לציון אמר השבוע "המחווה של סקעת ריגשה אותי אישית ובייחוד את הילדים ששמעו על כך.אני חושב שצריכים להסיר בפניו ובפני האחרים שהופיעו בהתנדבות, את הכובע". "מעבר להיותו אמן וזמר גדול, אגודת אילן גילתה את גדולתו כאדם,רגישותו הרבה מכתירה אותו כידיד,חבר ויקיר לנכי אילן".

למעלה