היום בתפוז אנשים

היום בתפוז אנשים ../images/Emo66.gif

הערב בשעה 19:00 יגיע עופר מאירי לפורום מטרופולין ויענה לשאלות לגולשים. אתם מוזמנים לשרשר שאלות כבר עכשיו.
הפורום הרשמי של רוני סופרסטאר בתפוז מחלק לכם כרטיסי כניסה זוגיים למסיבת ההשקה לדיסק החדש של רוני- "לא עוצרת". לפרטים נוספים הקליקו.
בעקבות הטלנובלה האבודה- התחרות ממשיכה: בואו לקרוא את הפרק הראשון של הטלנובלה, להנות ולדרג את הפרקים הבאים

sapirush1

New member
השיר פרומיס

יופיע בפס-קול של BAD NEWS BEARS Simple Plan's "Promise" can be found as the first track on the Bad News Bears soundtrack. The movie is out in theaters now and the song is the last one played during the movie. סתם ליידע...

l AdidAs l

New member
../images/Emo41.gifתמונות מההופעה של יוסלס איידי../images/Emo41.gif

ניצל"שתי כבר בשרשור של ראש1 שהייתי שם.. אבל לא רציתי להרוס את השרשור של שמוליק
אז נמנמ..תמונות =]] אוקיי..תמונה ראשונה-כדי שתבינו עד כמה הייתי קרובה!-פה [הגיטרה של ישי] תמונה שניה..יותם :)-כאן תמונה שלישית...חעחע הגיטרה של יותם מקרוב..HERE [בגלל התאורה התמונות יצאו קצת מוזרות] יש עוד מלא תמונות =]]

l AdidAs l

New member
../images/Emo20.gifעוד תמונות../images/Emo20.gif

הוו כמה קעקועים לישי - פה ועוד פעם ישי
- כאן וזה יונתן..מסתתר לו אי שם
- נמ

l AdidAs l

New member
../images/Emo142.gifועוד קצת תמונות../images/Emo142.gif

יותם עושה שריר
[?] - האמ ישי מאוד מזכיר לי את טראוויס מבלינק! - פה ותמונה נחמדה של יותם - כאן לא הלך לי ממש לתפוס את גיא;[[ יש עוד כמה תמונות..אבל הן די חוזרות על עצמן..די מיציתי

Role Model6

New member
נצל"ש

יש עכשיו באמטיוי2 שבוע של הופעות לייב יש עכשיו גרין דיי ברוק אנד רינג שווה לראות! ולכו תדעו אולי יהיה את סימפל...

למעלה