היום בתפוז אנשים

היום בתפוז אנשים ../images/Emo66.gif

הערב בשעה 19:00 יגיע עופר מאירי לפורום מטרופולין ויענה לשאלות לגולשים. אתם מוזמנים לשרשר שאלות כבר עכשיו.
הפורום הרשמי של רוני סופרסטאר בתפוז מחלק לכם כרטיסי כניסה זוגיים למסיבת ההשקה לדיסק החדש של רוני- "לא עוצרת". לפרטים נוספים הקליקו.
בעקבות הטלנובלה האבודה- התחרות ממשיכה: בואו לקרוא את הפרק הראשון של הטלנובלה, להנות ולדרג את הפרקים הבאים

i love skat

New member
חשווווב!! תכנסווו בבקשהה!!

אני יודעת שזה לא קשור, ובגלל זה לא פתחתי הודעה חדשה. מחר יש את ספיישל שנות ה-80 בכוכב נולד. ואם אפשר לבקש שתצביעו לעמרי רוטברד. אם תוכלו להצביע זה יועיל נורא, ותגייסו את מי שתוכלו. תודה רבה.

i love skat

New member
אבל יש לכם הצבעה אחת..

אז למה שלא תצביעו גם פעם אחת לעמרי?
בבקשה!!

i love skat

New member
לא התכוונתי,שיש להם הצבעה אחת לכל

מתמודד,אז הם יכולים להצביע פעם אחת להדר או שלומי ופעם אחת לעמרי, אני רק מבקשת,כאילו אם הם רוצים. ואם לא אז בסדר,אבל בכל זאת שווה לנסות.

i love skat

New member
יש להם הצבעה לכל מתומדד

לכל מתומדד מותר לשלוח הצבעה אחת. נגיד אחת לעמרי אחת להדר אחת לאריאלה, בכללי מישהו יכול להצביע 9 פעמים, פעם אחת לכל מתמודד. בעצם זה 3 כי יש טלפון ואינטרנט, מותר להצביע לכל מתמודד פעם אחת, בכל אחד מהאמצעים להצבעה, אז מותר להם להתביע לכל מתמודד שהם רוצים,פעם אחת מהפלאפון פעם אחת מהמחשב ופעם אחת מהטלפון.

skaatushonet

New member
אמממ

מותר להצביע פעם אחת למתמודד אחד...לא לכל מתמודד...הלוואי... מישניה לשלטון!!!!

i love skat

New member
כתבו את זה בפורום של כוכב נולד.

שמותר להצביע לכל מתמודד פעם אחת,יותר נכון 3,כי יש אינטרנט וטלפון. היה כתוב שם,והם די ממוחים שם,אז תמכי עליהם.

skaatushonet

New member
אני יודעת..

אבל לעמרי יש יותר סיכוי לזכות מאשר מישניה לכן אני מצביעה למישה למרות שאני גם אוהבת את עמרי

i love skat

New member
חחחחחחח..../images/Emo6.gif

להזכיר לך שבתוכנית הקומת מישה היה מקום ראשון ועמרי מקום שלישי,בגלל זה אני כל-כך רוצה שיצביעו לו,שיהיה לו גם סיכוי!!!!

לא נכון../images/Emo31.gif

יש הצבעה אחת מכל מכשיר. אחת מהאינטרנט, אחת מהפלאפון ואחת מהפלאפון. אחת
[לא 9]

למעלה