היום בתפוז אנשים

היום בתפוז אנשים ../images/Emo43.gif

פורום משחקי שירים עורך במהלך החג חידון שירים מיוחד שבו עליכם לזהות שירים ע"פ שורה אחת מתוכם. חושבים שאתם יכולים להשתתף בניסוי??? כנסו עכשיו לפורום. פורום שורשים משפחתיים מארח היום ב- 16:00 את חיים גיוזלי, מנהל מחלקת אינטרנט ומאגרי מידע ואחראי על המרכז לגנאלוגיה היהודית ב"בית התפוצות". אם יש לכם שאלות בנושא פרוש שם המשפחה שלכם, אתם צריכים הדרכה בתוכנת "אילנות" או הפניה למקורות מידע שונים לגבי איתור קרובי משפחה- יכול מאד להיות שתקבלו היום תשובה! הערב ב-20:00 פורום ריצה ותריאטלון מארח את את איינר, סגנית אלופת ישראל במרתון, ובעלה יורם איינר- ספורטאי ואצן מקצועי. כל זאת לקראת "מרתון טבריה" שיערך בתחילת ינואר 2004. ניתן להשאיר שאלות כבר עכשיו. פורום WWE מסכם את שנת 2003 בהאבקות, ומאפשר לכם לזכות בפרסי DVD מתנת לייזר קלאב. כנסו עכשיו לפורום והערכו כבר עכשיו למשחק "המרוץ למליון" שיערך שם בשבוע הבא...

../images/Emo32.gifלמכירה גונל, מנוגון וכוריגון

8 גונל אף 13 מנוגון 2 כוריגון 2500 2 חב' אוטרוגסטן 2 חב' פרוגינובה זוכרת שהיתה בעבר דרישה מנשים שאינן זכאיות מהקופה , לא זוכרת כינויים המעוניינות לפנות אלי במסר

גם מקפיצה ו- ../images/Emo32.gif קטן, כי קצת קשור

יש לי שאלה (בקשה) בגלל בעיה נפשית שלי (כן, בגלל ההורמונים, מותר לא?) אני אמורה להזריק גסטון עד יום שבת (והלוואי שגם יותר) אבל נשארתי עם גסטון רק עד יום שישי (בגלל שבמרשם היה רשום 30 בלי לדעת שאצטרך גם שישי-שבת) נכון שאני יכולה ללכת לקופ"ח ולבקש מרשם חדש, וכאן הבעיה הנפשית שלי מצד אחד, לבקש מרשם ל- 2 אמפולות, כשאני יודעת שביום ראשון יש לי בדיקת דם ובעצם (אולי - אמן ואמן, למרות שכבר צמח לו הפצעון שמראה את בוא המכשפה) אצליח הרי שבעצם אני אמורה לקבל עוד... ומצד שני אני יכולה לבקש ליותר אמפולות (למרות שעדיין לא ידוע ושוב למרות הפצעון) אבל - וסוף סוף הגעתי לבעיה הנפשית שלי, אני מפחדת להרוס את המזל אם בכלל...לא יודעת כמה בעצם לבקש במרשם של הגסטון.. בטח לא הבנתן כלום, לא חשוב! אוף שוב אני לא מצליחה לנסח את עצמי, כרגיל... רציתי לומר חבל שאין לך למכירה גם אמפולות של גסטון... עו בדיעבד.. האם מישהי יכולה למכור לי או להשאיל לי 2 אמפולות של גסטון (באזור חיפה והצפון)...(נראה לי שכל הבלבול מוח לא היה צורך, רק את המשפט הזה נכון?)

bapi

New member
זה כמעט כמו....

לעשות קניות ולהתלבט אם לקנות עוד קופסה של טמפונים או לא
כי אם אני קונה - זה כאילו שאני אומרת שבטוח שלא הלך ובגלל זה תבוא המכשפה
ואם אני לא קונה - אני סתם מתעצבנת
כי היא בכל זאת באה לבקר ואני בלי תחמושת
. אז חמודה - בטח שאני מבינה את ההתלבטות ולא ממש יודעת מה להמליץ בכל מקרה מחזיקה לך אצבעות

וואוו bapi קלעת בדיוק-ככה קורה לי

רק עם התחבושות... נראה לי שרק פה יכולים להבין את ההתלבטות הזו..

פּוֹנְג

New member
אני דווקא קונה אותם, את הטמפונים

ואומרת לעצמי שזה שאני ראלית זה יעשה את השינוי אני גם הולכת עם טמפון בכיס בימים לפני שהמחזור צריך להגיע. האמת היא שאולי הגיע הזמן להפסיק עם המנהג המגונה הזה, הוא הרי לא הוכיח את עצמו עד עכשיו. ולעצם העניין, על אותו משקל אני הייתי מבקשת מרשם ליותר, מקסימום תוכלי להשאיר כאן הודעת "למכירה".
אבל אני בהחלט מבינה את ההתלבטות שלך.

נרי כ

New member
ואני שמעתי על מישהי ש

נכנסה להריון בחודש שבו היא רכשה לעצמה סטוקים של טמפונים במבצע. שווה לנסות. פחות כואב מגונל F.

chompi1

New member
זה פשוט מדהים

אפילו בשטויות הכי דביליות שלי, אני מגלה פה שאני לא לבד
כל פעם מחדש יש לי את ההתלבטות הזו - לקנות את הטמפונים או לא. יש לי בתיק תמיד 3 טמפונים כדי לא להתקע בלי, אבל אני משתדלת לא לבדוק אם הם באמת שם עד שממש צריך. הגדלתי לעשות חודש שעבר, כשלא קניתי טמפונים, כי הייתי מאד אופטימית שזה ילך, ושאני לא רוצה להזיק למזל הטוב (מה שהתברר כמובן כטיפשות), אבל ברוב טמטומי, יצאתי מהרופא (שלושה ימים לפני שידעתי מה התשובה) עם הפרוטוקול החדש ובלי לחשוב אפילו הלכתי וקניתי את כל התרופות. רק אח"כ חשבתי שאני
. את הטמפונים לא אבל את ההורמונים לחודש הבא כן? האיש אמר שלא נורא, ושאלה יהיו הצרות שלנו. מסתבר, שכן הייתי צריכה אותם בסוף
. כל פעם מחדש אני נדהמת לגלות כמה תמיכה יש בפורום הזה
.

נועם@בת

New member
תבקשי יותר, את תצטרכי

להזריק אותם עוד שבועיים שלושה לפחות
. מחזיקה לך אצבעות נועם ~שלא קנתה מלאי של טמפונים ונשארה בלעדיהם יותר מפעם אחת
~

Yosepha

New member
לעניין האמונות הטפלות

הי כולן, גם אני כמובן הייתי בעניין של לא לקנות טמפונים כי זה יביא את הנאחס. העניין הוא שאני בטיפולים כבר שנה וחצי, ואי אילו חמישה מחזורי IVF, והחלטתי יום אחד שדי, נמאס עם האמונות - הן הרי בין כה וכה כבר הוכיחו שאצלי - הן לא עובדות. אז לפחות שיהיה לי סטוק של טמפונים (ובעיקר בזול, כי ב - target וב - walmart עושים עליהם מבצע חיסול פעם בכמה חודשים...
היה לי גם עניין של איזה עגילים לענוד, איזה מכנסיים ללבוש ואיזה נעלים לנעול. גם מהשטויות האלה (וסליחה שאני אומרת שטויות - אני ממש מבינה אותך - עובדה שגם אני הייתי עם כל העניינים האלה...) נגמלתי, ועכשיו אני עושה מה שאני רוצה. כך שגם אם הטיפול לא מצליח, לפחות אני לא מענה את עצמי עם כל השאר. ולעניין האמפולות (מצטערת שאני לא יכולה לעזור - אני מהצד השני של האוקיינוס): אני אישית הפסקתי לעשות חשבון, ואני קונה כאילו לא הצליח. מקסימום יהיה לי לתרום למישהי אחר כך ועשיתי מצווה! מחזיקה לך אצבעות שיצליח! יוספה.

למעלה