היום בתפוז אנשים

skaatit 1

New member
אוי....הלילה לא עושה לך טוב...../images/Emo6.gif

את מתפחלצת....

meitar 8

New member
היא מכשפה!

כולם אומרים את זה!!!! ואני לא מתכוונת למעריצות או משהו! עוד לפני הכוכב נולד אמא שלי אמרה לי שהיא סוג של מכשפה! חחחחחחח אני ממש מצטערת! ותדעי לך שאבנר ממש ממש אבל ממש ממש לא ככה!! אבנר נחמד בטירוף!!!!! הוא ממש חמוד! פעם הבאה תבקשי לדבר איתו! הוא תמיד מתייחס אליי יפה! אפילו ביקשתי ממנו איזה פוסטר של הראל והוא הביא לי 2 ! חחחחח חמוד! תדעו להבא!

skaatushonet

New member
היית אומרת קודם...

אני הייתי מתקשרת שוב ומבקשת אותו....אבל לא רוצה להציק...מה אתם אומרים???

i love skat

New member
עזבי..הוא בטח יספר לאהובה..ובסוף

היא תעק עלייך שוב ותתקשר אלייך.. וגם עזבו זה כנראה באמת לא מתאים..אמא שלו יודעת מה שהיא אומרת(צועקת)אז עזבו כבר.. רדו..

looolit

New member
פעם היא גם צרחה על בת דודה שלי

ה=י=א התקשרה לבת דודה שלי וצעקה אליה.. לא שבת דודה שלי התקשרה היא ממש נכנסה לטראומה אחרי זה חח

skaatushonet

New member
מה????

עד כדי כך???למה??? אולי בכל זאת אני אדבר עם אבנר??כאילו,זה לא יכול פשוט להיגמר סתם ככה בשיחת טלפון אחת לא?אולי עוד סיכוי אחד?

i love skat

New member
ללא לאא

עזביי..אחר-כך הם יעבירו להראל והוא יחשוב דברים לא נעימים עלינו וגם רציו שההורים שלו יאהבו אותנו ולא ישנאו..או לפחות לא ישנאו אבל לא יאהבו.. עזבו. תשאירו ככה..

skaatushonet

New member
סבבה

נחכה לשנה הבאה... או מפגש מעריצים של הפורום....... אחחחחח הראל הראל.........

לאו13

New member
אוייי... באמת לא יפה!!

אבל תחשבי כמה קשה לה בימים האלה במיוחד!!בטח חצי מדינה משגעת אותה...חכי את זה באיזי.. לא שאני מצדיקה את אהובה... בכל זאת לא צריך לצעוק ולא להתנפל... אבל חפיף... אולדיה את חזק מספיק בשביל להתגבר עליה נכון?!!?

skaatushonet

New member
בטח שכן!!!

{וקוראים לי אודליה...} התגברתי כבר...בעלי עומד פה לידי מעודד....חחחחח

skaatushonet

New member
חמודה,

את לא מפסיקה להתבלבל! איך את לא מבדילה בין בעלך לבעלי? בעלי חתיך,מוכשר,פשוט.....אהה ובעלך....בעלך....קצת שעיר...שר מזעזע....אההה.....(הכוונה היא לקוף/מוש בן ארי...סתם סתם)

skaatit 1

New member
אודליה................./images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

אני מתחילה להתעצבן!!!!!!
וכשאני מתחילה להתעצבן זה לא נגמר בטוב...

skaatushonet

New member
חמודה,

אולי אני לא מרוקאית,אבל הרבה קוראים לי ככה.... תאמיני לי את עדיין לא מכירה אותי כ"כ טוב.... אני וסקעת נשואיםםםםםםםםםםםםםםם לאיית לך את זה???????????????????

OLE66

New member
חמודה.......

חבל לי שזו ההרגשה שלך אחרי שיחה עם אהובה . יצא לי לדבר עם אהובה ותמיד היתה נחמדה.. יכול להיות שנפלת על יום לא טוב . תארי לך כמה בנות פונות אליה ביום בבקשות כאלה ואחרות מעבר לזה נראה לי שאהובה היא לא הכתובת הנכונה לבקשות כאלה יש להראל את האנשים שאמורים לטפל בנושאים אלה...

למעלה