היום בתפוז אנשים

היום בתפוז אנשים ../images/Emo42.gif

מר ג´ואל רטנר, הפעיל בפרוייקטי מחקר בליטא ואחראי על פרוייקטים חשובים הקשורים לאזור זה מתארח היום בשעה 16:00 בפורום שורשים משפחתיים.
מחר בשעה 10:00 יתארח בפורום הריון לאחר אובדן פרופ´ יובל ירון, מומחה למילדות וגינקולוגיה ומומחה לגנטיקה, מנהל היחידה לאבחון טרום לידתי באיכילוב אשר יענה על שאלות בעניין תסמונות ומומים גנטיים, וההסתברות להישנותם.
מפגש אומנים למען הקהילה ביום רביעי 3/8/05 יתקיים מפגש אמנים למען הקהילה של פרויקט לגדול בצבע - אומנות מונעת אלימות. כל הפרטים בפורום לגדול בצבע

skaatushonet

New member
אנשים....

עזבו...אהובה היתיה ממש רעה אלי.פשוט דוחה.באמת. באמת שאין לי שום כוונה לפגוע בהראל ואתם יודעים את זה כי אני אוהבת אותו.אבל מה שהיא עשתה באמת מוגזם.בהתחלה היא "עבדה" עלי שזאת לא היא...שיקרה...ואח"כ כשהתקשרתי לבדוק אם היא דברה עם המארגן אז אני אומרת לה "אהובה?" אז היא אומרת לי "כן מי זה?" אז אמרתי לה "אודליה.." וישררר היא התנפלה עלי כאילו אכלתי את הכלב שלה...ככה היא אמרה לי "זה לא בא בחשבון!!!!" בלי שאפילו אמרתי מילה...היא אמרה לי(יותר נכון צעקה) "הוא עסוק מ8 בבוקר עד9 בערב וזה לא בא בחשבון בכלל!!" איזה 50 פעם...ועוד בפעם הראשונה שהתקשרתי הסברתי לה טוב מאוד שאנחנו לא רוצים להיות מטרד ושאם הוא עסוק מידי אז אנחנו לא רוצים להפריע...אבל היא תצעק עלי כאילו שיגעתי לה את השכל...אז ממש ממש נפגעתי...איך יכול להיות שהראלי יצא כ"כ מושלם??? אני מבינה שנמאס לה אבל אני לא עשיתי שום דבר!!!היא יכולה להיות יותר נחמדה לא?! היא ממש צעקה....אז אתם כנראה מבינים את התשובה....אוף.ממש ממש רעה. לפחות אני יודעת שעשיתי כל מה שאני יכולה.ואני יודעת שבפעם הבאה אני מתקשרת לאמרגן או מדברת עם אבנר!איזה חרא זה שאני לא מדברת יותר עם חמותי.
מצטערת שאכזבתי.

../images/Emo7.gif

טוב אז אודליה קודם כל מאמי אל תקחי את זה קשה, זה תקופה שבטח נורא משגעים את אהובה אז היא פשוט כנראה הוציאה עלייך את העצבים וחבל, אבל אל תיקחי ללב. ידענו שיש סיכוי שזה לא ייצא לפועל בסוף, אבל העיקר שניסית ועשית את כל המאמצים שזה יקרה, אנחנו צריכים לחשוב פה על הראל וזה לא משנה מי יארגן לו העיקר שיעשו לו מסיבה והוא יהיה מאושר ויהנה. אפשר לנסות אולי לשלוח לו מתנות וברכות אין מה לעשות מעבר לזה כרגע. וזהו אני מקווה שזה יעבור והעיקר שהראל יהיה מאושר וזהו

skaatushonet

New member
איזה בובה...!

תודה מאמי...ומי שרוצה להמשיך לנסות,אני ממליצה על האמרגן...
הי לי-אולי תתחילי איתו?פרוטקציותתתתתתתתתתתת

i love skat

New member
../images/Emo10.gif

קודם כל אל תתבאסי בובה.. אנחנו יודעות שעשית ככל יכולתך, ועזבי את אהובה.. את פשוט מדהימה ואין מילים אחרות, עשית אחלה עבודה ומלא תודה על זה מותק!! כולם מעריכים את זה מאודד מאודד..את מדהימה.. ולא נורא, נלך על הברכות, לדעתי זה הרבה יותר נחמד, ומעשי..

וואי אני בהלם.. ../images/Emo60.gif

מוזר שהיא ככה התפרצה עליך.. טוב, כנראה שזאת באמת תקופה לחוצה עבור כל משפחת סקעת או משהו..
בכל מקרה, תודה לך על כל המאמצים! ובאמת לא נורא.. נכין לו ספר מכתבים וברכות

לא נורא, העיקר שניסיתי../images/Emo178.gif

אמא:| איך היא התנפלה עלייך... טוב שלא, היא יכלה לדבר קצת יותר יפה... וגם כולנו ידענו שקיים סיכוי גבוה מאוד שזה לא ייקרה... לא נורא, שנה הבאה
ומזאת אומרת את לא מדברת יותר עם חמותך?

skaatushonet

New member
זאת אומרת...

אני אסביר: אהובה דיברה אלי ככה נכון? אז אני לא מדברת איתה יותר... כלומר -אני לא מדברת יותר עם חמותי. כלומר {למתקשים שבינינו} אני נשואה לסקעת...קפיש?

skaatushonet

New member
מאמי,

זה באמת. א=נ=י ו=ה=ר=א=ל ס=ק=ע=ת נ=ש=ו=א=י=ם קפיש? ואורטל!אל תנסי אפילו להתווכח איתי על זה!הוא שלי שלי שלי שלי שלי!

skaatit 1

New member
ברור שאני יתווכח איתך....../images/Emo9.gif

הראלו'ש שלי ורקקקקקק שלי!!!

skaatushonet

New member
בובה,

תתווכחי כמה שבא לך,העיקר שאני והראלי יודעים שאני צודקת.... איך היה בת"א??

skaatit 1

New member
אני והראל זוג משמים....../images/Emo24.gif

את רק סטוץ..חחח
היה כיףףףףףףף, חבל על הזמן...

skaatushonet

New member
את יודעת מה?צודקת.

את והראל זוג משמיים....רק חבל שהוא היה צריך לזרוק את שימרית.... "כאן גרים בכיף-אורטל והראל מויאל" יא!אפילו יצא חרוז!באמת זוג משמיים....

skaatushonet

New member
את יודעת מה?

נעשה ככה: אני נותנת לך מבחר רחב ידיים {} ואת תבחרי מי שבא לך ותתחתני איתו.את סקעת את משאירה לי.יופי. -דודי בלסר -טום קרוז -מישניה -ניצן קייקוב -צביקה פיק -יודה לוי -גיא אריאלי -רן דנקר -לירון לב -אריאל שרון -יודה סעדו -צדי צרפתי -ריקי גל {לכל אחד יש נטיות מיניות...חוץ ממני} אחר {בעצם לא אחר,כי אני יודעת במי תבחרי.......}

skaatit 1

New member
מאמי...להרגע......./images/Emo13.gif

תקחי נשימות ארוכות... לשאוף ולנשוף לשאוף ולנשוף...
יופי..נרגעת???

למעלה