היום בתפוז אנשים

היום בתפוז אנשים ../images/Emo187.gif

הערב, בשעה 19:50, הראפר קאשי יתארח לייב ב-BlogTV ויענה לשאלות גולשים. שרשרו שאלותיכם לבלוג TV: http://www.tapuz.co.il/blogtv/
הערב, ערב פתיחת חודש ארגון ב-20:00 פורום בני עקיבא מארח את איתן מור, מזכ"ל תנועת בני עקיבא בישראל. אתם מוזמנים לשרשר שאלות כבר עכשיו.
בחודש הקרוב תתקים בפורום סטארגייט תחרות פילקים, בה הגולשים יוזמנו לכתוב פילקים בנושא הסדרות "סטארגייט SG1" ו"סטארגייט אטלנטיס" מה זה פילק בכלל
פילקים הינם שירים שעוסקים במדע בדיוני ופנטזיה. העניין פשוט למדי - לוקחים שיר מוכר ומשנים את המילים שלו על מנת שיספרו סיפור עלילה מעולם המד"ב והפנטזיה, זאת תוך שמירה על מבנהו המקורי של השיר (חריזה, התאמה למוסיקה וכדומה). הפילק הטוב ביותר יזכה את מחברו בגרסת האולטימטיבית של הסרט "סטארגייט" ב-DVD! לפרטים נוספים היכנסו לפורום סטארגייט
דרוש לוגו פורום ערוץ 24 ופורום אביתר בנאי מחפשים לוגו, אתם מוזמנים לעצב לוגו ולזכות בסינגלים ישראליים. לפרטים נוספים היכנסו לקישורים הבאים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp? id=39221 http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp? id=39220

נצל"ש חשוב ../images/Emo70.gif

דרוש משפט מאחד! אנחנו צריכים משפט בחתימה שיאחד אותנו. זה צריך להיות שנון ומצחיק :) לי אין הצעות, אולי אחרי שאני אראה את של האחרים יהיה לי. תנסו לעשות דברים שקשורים לשמות של השירים. יש הצעות?

EnchantedS

New member
המממ אפשר לחבר כמה שירים ביחד

לי נגיד יש בחתימה Honey, I never told you what they do to guys like us in hell, kid את בטח יודעת איזה שירים זה:) אפשר משו כזה...

קרניjack

New member
יכול להיות לכל אחד משהוא שונה

זה נחמד הגיוון. ואת מס הפורום שייגעו איפה הכתובת

kati666

New member
לי יש את מספר הפורום.

כי אני ממש שנונה. לא,סתם זה יכול להיות ממש מגניב.

כמה אפשרויות:

The Jetset Life Is Gonna Kill You, So come with us 1402
It's Not a Fashion Statement, It's a Deathwish
Bury Me in Black 1402 times !!!
משותף לאוהבי the used+MCR: Under Pressure 1402 and 11181 !
Hang 'Em High At 1402 !

keisamit

New member
זה יהיה ארוך. ../images/Emo187.gif

אוקע יש לי ממש המון רעיונות:
גם לי יש 1402 רומנים כימיכליים בקומונה הזו! [שזה לדעתי הכי הגיוני, כי זה לא מדבר על שיר ספציפי, על השם של הלהקה.]
גמאני תחת לחץ 1402 פעמים ביום! [משותף גם למשומשים].
גמאני מריעה 1402 פעמים לנקמה המתוקה.
גמאני יודעת מה עושים לאנשים כמונו בפורום 1402.
סיפור על אישה, על גבר, ועל גופות של 1402 אנשים רשעים.
אף פעם לא סיפרתי לכם מה אני עושה למחייתי בפורום 1402.
גמאני לוקחת 1402 שיעורי ציור בשנה.
גמאני קוברת את עצמי בשחור 1402 פעמים. וזהו...
תבחרו מה שבאלכם, מה שאתם מוצאים יפה.

Love Bem

New member
אני בעד זה!

זה לדעתי הכי חמוד! גם לי יש 1402 רומנים כימיכליים בקומונה הזו! [שזה לדעתי הכי הגיוני, כי זה לא מדבר על שיר ספציפי, על השם של הלהקה.]

EnchantedS

New member
לדעתי זה יפה:

גם לי יש 1402 רומנים כימיקלים. לא צריך את ה"בקומונה הזו", זה מיותר...

יאא לוטם..

בדיוק אתמול דיברנו על משפט מתאים
בכולופן אני בחרתי כבר מאתמול את גמאני מריעה 1402 פעמים לנקמה המתוקה. אבל אם כולם יבחרו בגם לי יש 1402 רומנים כימיקלים, אני אצטרף
נו, בשביל שזה יהיה מאחד!

קרניjack

New member
הו יפה!

אני אהבתי את סיפור על אישה, על גבר, ועל גופות של 1402 אנשים רשעים. יכול להיות שאני אחק את זה רק אתרגם לאנגלית:)

למעלה