היום בתפוז אנשים

היום בתפוז אנשים ../images/Emo182.gif

דרור אשכנזי, עורך הסדרה המצליחה "השמינייה" יגיע לפורום הערב ב-19:30 וישיב לשאלות הגולשים. היכנסו לשרשור בפורום השמיניה ושרשרו לו שאלות כבר עכשיו
בשעה 18:00 מיד לאחר סיום התוכנית ביקור בית יתארחו בפורום התוכנית פרופסור חוה טבנקין - מנהלת המחלקה לרפואת משפחה, מרכז רפואי העמק ופרופסור אליק אבירם -מנהל מדעי, המכון הלאומי לחקר שירותי הבריאות
בימים 18-19-20 במהלך חוה"מ סוכות ייעץ בפורום הפרעות קשב ADHD גיל מאור, דוקטורנט בתחום הקרימינולוגיה, אשר אובחן כבעל הפרעות קשב ודיסלקציה. מאור עוסק באפיונים של ילדים, נערים ומבוגרים עם הפרעות קשב ולקויות למידה, תוך התמקדות בעזרה בשילובם במסגרות החברתיות, הלימודיות והתפקודיות. שרשור השאלות כבר נפתח, ואתם מוזמנים לצרף אליו את שאלותיכם עוד היום
תחרות הצופן בפורום מיץ תפוזים: פענחו את צופן חידות סוכות בעזרת המקרא המצורף בפורום ותוכלו לזכות בדיסק http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=944&msgid=63782938
אתגר חדש בפורום עיבוד דיגיטלי D35 התוכלו להפוך את האיש בן ה-34 בתמונה לבן 74? http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1342&msgid=63701701

darklighter

New member
../images/Emo182.gif../images/Emo188.gif../images/Emo183.gif../images/Emo113.gif../images/Emo115.gif

החורף הגיע
ישששששששש
שרשור

coullette

New member
יאי!!../images/Emo182.gif../images/Emo183.gif../images/Emo188.gif../images/Emo113.gif

רעמים וברקים בליל חורף קר....

rivka155

New member
../images/Emo182.gif../images/Emo185.gif

לא נשעים תמיד אותו הדבר.. הייתי חייבת להמשיך..

coullette

New member
חח האמת זאת השורה היחידה שאני

מכירה מהשיר הזה...חח אופסי

RoRiL

New member
כפרעלייך הדרוש!../images/Emo182.gif../images/Emo134.gif

מתה עלייך!

STA1

New member
../images/Emo94.gif../images/Emo111.gifלי יש הרבה קקאו אנגלי

חח..אמא שלי הביאה מאנגליה בחופש הגדול איזה 5 קופסאות של שוקו..מזה טעים..אבל בגלל שבקיץ אנחנו לא שותים שוקו או משהו חם..חוץ מבבוקר..אבל לא שוקו..אז עכשיו בחורףף..אנחנו עומדים להתחרעעע על השוקו!!(עדי את עירסת אותי!!!)

darklighter

New member
שוקו../images/Emo99.gifאנגלי|../images/Emo99.gifפי מיליון|

+
אני עירסת אותך
אבל אני לא ערסית
אני בעלת נטייה להתערסות
יש הבדל
אני בכלל פריקית במציאות

darklighter

New member
גרפיקת תרד../images/Emo99.gif../images/Emo115.gif