../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif
איך אומרים בתולה בשוודית? בשוודית אין מילה כזאת... מה ההבדל בין כנסת ישראל וקונדום? לקונדום יכול להיכנס שמוק אחד, לכנסת 120... ביבי ושרה הולכים לבלות במסעדה באנגליה. ביבי מחליט להתפנק ומזמין סטייק בקר עסיסי. שואל אותו המלצר החרד: "כבוד השר, ומה עם הפרה המשוגעת?" משיב ביבי: "היא תחליט כבר לבד" איך כושית מתאפרת? עם טיפקס... איך קוראים לצריף השומר בבית הקברות? פינת החי. מה יותר גרוע מתולעת בתפוח? חצי תולעת בתפוח שנגסת ממנו... מה משותף בין חרמן לבין גפרור? שניהם מאבדים את הראש כשהם נדלקים... למה לסקודה יש חור בגג? כדי שאלוהים יראה איזה דפוק קנה אותה... איך יודעים ששלמה המלך היה טיפש? כי היו לו 1000 נשים ובסוף הוא שכב עם אבותיו... מה קורה כאשר גרוזיני מתחיל להפעיל את הראש? אין סכנה כזו. עוזרת: "היכן הסמרטוט גבירתי?" בעלת הבית: " לקח את התיק והלך לעבודה." בלונדינית נכנסת לחנות מכשירי חשמל וקונה מיקרוגל. לאחר מספר שעות היא חוזרת לחנות בצעקות ואומרת: המיקרוגל הזה לא עובד אני רוצה לחמם עוף, אני לוחצת על OFF והמיקרוגל לא נדלק בלונדינית רואה שלט עצור ( השלט עם הכף יד) מה היא עושה? נותנת לו כיף! אם וילד בן שלוש נוסעים באוטו.. הם חוזרים הביתה ומחנים את האוטו. כשהם מגיעים לבניין עם המאה קומות שבו הם גרים אומר להם איש התחזוקה שהמעלית התקלקלה. בלית ברירה הם מחליטים לעלות במדרגות... בקומה העשרים אומר הילד:"אמא! אמא!" האם אומרת לו:"אל תשגע אותי אני עסוקה"(תוך כדי התנשפות) בקומה החמישים צורח הילד:"אמא! אמא!" האם:"נו די, אני עסוקה"(היא כמעט ולא נושמת) בקומה המאה שואלת האם:"מה רצית?"(עוד שנייה מתה) הילד:"שכחנו את המפתח של הבית באוטו.." ?שאלה: מה קורה כשבלונדה יורה חץ לאוויר תשובה: היא מחמיצה שאלה: מה זה קטן מרעיש תשובה: נמלה עם כפכפים חולה ניגש לרופא לבדיקת עיניים ".הרופא: "תקרא לי בבקשה את האות הגדולה שעל הלוח "?החולה: "איזה לוח "...אחד פוגש את צביקה פיק ואומר לו: "צביקה, קניתי את הדיסק שלך "עונה לו פיק: "אה... זה אתה איזה אחד בא אל צביקה פיק ואומר לו: "וואי צביקה פיק!!! אני המעריץ הכי גדול שלך... יש לי את כל הדיסקים שלך... מתי ההופעה הבאה שלך?" צביקה פיק: "מתי נוח לך ?" ?שאלה: מה עושה פרסי שקר לו .תשובה: יושב ליד נר ?שאלה: מה עושה פרסי שמאוד, מאוד קר לו .תשובה: מדליק את הנר שאלה: כיצד יודעים שעורך דין משקר? תשובה: הוא פותח את הפה! ?שאלה: למה משה הלך עם בני ישראל במדבר !!!תשובה: כי פדיחה ללכת איתם ברחוב ?שאלה: לאן נוסע אריה דרעי במוצ"ש .תשובה: לדוסקוטק כושי נוסע באוטו. פתאום נכנסת דרך החלון תעודת הזהות של ,ליאונרדו דיקפריו. הכושי, שאין לו תעודת זהות .לוקח אותה לעצמו. למחרת עוצר אותו שוטר ומבקש תעודת זהות .הכושי נותן לו את תעודת הזהות של ליאונרדו דיקפריו :מסתכל השוטר על תעודת הזהות ושואל את חברו "?תגיד, טיטניק טבעה או נשרפה"