היום בתפוז אנשים

below the bed

New member
../images/Emo32.gifמסיבההה לפנייםם!!!

פתיחה של צוות חדש!!!!!! טוסטר הפקות מציגים תוך כדי דפיקת ראש אימתנית את המסיבה הראשונה!!! יום שישי - 12.8.05!!!! Open Doors - 00:00 !! (ואנחנו מתכוונים לזה!) מסיבת הפתיחה! וכדי שתצטרפו לדפיקת הראש האימתנית שלנו,הכנו בשבילכם.. Zone 1 : Dj Zigi Alternative,Punk Rock,Israeli Rock,Grunge,Funk Metal, Zone 2 : Dj Buster & Dj Kenny Emocore,Ska,HardCore,MetalCore Dj HimSelf & Dj BenOwaR All Kinds Of Metal שלוקים וממתקים חינם!!!!!!! וכמו כול ערב מוצלח.. שתייה חינם!! כמובן שגם השם של הצוות פועל לטובתכם ונותן לכם... טוסטים חינם!!!!! לפרטים,מכתבי נאצה,וכמובן,מכירה מוקדמת : בן - 0525-958919 דרך אגב אנשים. מכירה מוקדמת נגמרת בשישי!!! כדאי לקנות מהר!! פרטים בטלפון למעלה. :) יאאלה בלאגן אנשים!!! כדאי מאוד לבוא! מסיבה כזו לא תראו הרבה!!!! מועדון השברולט בחולון רחוב המנור 9 ,אזור התעשיה של חולון מחככהה לכםם!!!!!!!

לינקנית

New member
בן מהפורום ?

יו ניבהלתי חשבתי שאתה מחלק תמספר של בן סתם ככה. אז ישר הידלקתי תפלאפון חח והיסתכלתי על המספר של בן. חח אז זה לא

לינקנית

New member
שיט שלח לי באמצע.

לא הבנתי מה אתה רוצה ממני? מזה אומר? אייל מה אתה מפרסם? אייל עשית לי סבתוכה

below the bed

New member
לינקינת ....

אני מפרסם מסיבה. כי כתוב. מסיבה לפפנייםם!! והזמנה למסיבה. אז לא נדמה לי שאני מוכר מכונות קפה =\ בהחלט מפתה =] גם יש טוסטים לא סתם =]

היום בתפוז אנשים ../images/Emo105.gif

שידורי הנוער לקיץ בהנחיית מנהלי הפורום של תפוז ישדרו היום את ZooZ בתפוז בשעה 16:00 בבלוג TV. אתם מוזמנים לצפות
תחרות התמונה של הקיץ 2005 בפורום נשואים נשואות בעיצומה. כל הפרטים בפורום

למעלה