היום בתכנית רדיו

פליפ2

New member
היום בתכנית רדיו

ראיון עם דנית בטח הולך להיות מעניין. מה דעתכם? יפה שהם מארחים אותה

l86

New member
זה חמוד מצידם שהם מראיינים אנשים מהאח הגדול.

אני מקווה שאליאב לא יעשה לה סרטים על זה עם כל הקנאה שלו והאובססיה כלפי אלדד. אני מאמינה שהראיון עצמו יהיה חמוד ומצחיק, ושהם לא יקשו עליה בשאלות על אליאב.

פליפ2

New member
את צודקת

הם מקסימים שבוע שעבר אחי עכשיו דנית. בעיקר אלדד שלו לא היה יחסים קלים איתם בתוך הבית
אבל הוא לא אדם שנוטר טינה ופה גדולתו.

l86

New member
לגמרי, זה בהחלט לא מובן מאליו וכל הכבוד לו על זה.

l86

New member
לי דווקא נראה שכן.

לא הייתי רוצה שזה יקרה כי אני אישית לא סובלת אותם, אבל אני לא חושבת שיהיה לו אכפת, הוא באמת שם הכל מאחוריו וזה כולה ראיון, זה לא שהוא צריך לחזור להיות איתם בקשר.

חחחח מפרגן

חולה עליהם, שמעו את הזלזול בקול שלהם:) ראיתי את החיוך והגיחוך על הפנים שלהם בלי לראות אותם:) מצדיקה אותם... ילדה קטנה בלי שכל בקודקוד, צווחנית וסמרטוטית, חבל בכלל להכביד עליה במילים. קארין ואלדד היו כרגיל מופלאים מתוקים ומאוהבים.

lol171

New member
אמרו לה שתספר על הזוגיות החדשה ואמרו שראו את המקרר שלהם.

l86

New member
שאלו אותה על הזוגיות החדשה שלה

היא דווקא ענתה להם בשמחה, צחקה איתם על הכתבה על המקררים, סיפרה שהזוגיות מלבלבת והם אמרו שהם באמת עוקבים אחריהם, אחר כך היא סיפרה שאליאב בדיוק טס לחו"ל אז הם אמרו לה שאם משעמם לה לבד היא מוזמנת לקפוץ אליהם.

אם כך היה, אלדד וקארין לא יצליחו בתקשורת. לא הצלחתי לשמוע

דרך המחשב, אבל אם הם קראו לה לראיון, קידמו את התכנית שלהם דרך ראיון עם דנית גרינברג המתוקה, באינסטגרם ובפייסבוק ( אלדד) וכפי שאת מספרת זלזלו בא והרגישו את הגיחוך. מקצועיים הם ממש לא. אלדד יצא צבוע. דנית לא פרסמה את ראיון, לא באינסטגרם שלה ולא בפייסבוק הפרטי שלה. אנשים אחרים ששמעו אמרו שהיא היתה מקסימה כרגיל אבל הראיון היה קצר. בראיון בתכנית לפני חמישית הגמר של אלדד ודנית, הוא היה לחוץ מאד והיא היתה טבעית וזורמת. היא היתה מקסימה וראו שלו יש הרבה מה ללמוד. הוא לא זרם בראיון בזמנו. קיוויתי ששניהם השתפרו, אבל לפי מה שאני מבחנה הראיון היה סתמי ולא מכבד.

בשניהם השתפרו, קיוויתי שאלדד יהיה יותר טבעי וזורם וקארין

פחות מזלזלת ויהירה ( מה שאפיין אותה באח ובגלל זה הודחה ככ מוקדם)

רואה בעיניים, אני יודעת שאת אוהבת את ״ זוג השנה״

אבל כאן זה פורום של אלדד גל עד ולא של הערס המתוכשט... קידמה להם את התוכנית, במה בדיוק, בדברי תבונה? התוכנית שלהם לא צריכה קידום על ידי בחורה מושפלת וחסרת כבוד עצמי. קארין מקסימה וחכמה, וכן נדמה היה שבא לה להקיא, ואין פלא מי שישב בבית וראה את ההתנהגות של ״ האפרוחה״ מתחת לשמיכות של הנוכל, ומחוץ למיטה, כן בא לו להקיא! הם התנהגו בנימוס האפשרי , אבל היה ניתן לשמוע לפי גוון קולם את הסלידה ממנה. רואה בעיניים אולי יום אחד העילוי שלך תקבל תוכנית רדיו עם השקרן:) מצטערת על דברי התוכחה, אין לי דבר נגדך, פשוט לא יכולה להבין נשים שמעריצות נשים מסוגה של דנית.....

לא מעריצה, מחבבת מאד ונהנית לשמוע ולראות אותה. לא מעוניינת

להמשיך בדיון. לא בדיוק סגנון הכתיבה והדיבור שלי. יום נפלא

למעלה