היום בתחנת רם נמאס לי!!!!! אין לנו כלום היום היה לנו הודעה מוקלטת ושרפת אופנוע וזהו אני ממש מבואס
F FIRE 911 New member 24/4/02 #1 היום בתחנת רם נמאס לי!!!!! אין לנו כלום היום היה לנו הודעה מוקלטת ושרפת אופנוע וזהו אני ממש מבואס
ׂ ׂyossi pesi New member 24/4/02 #2 ahi ze lo rak ezlehem gam lanu aya tkufat nahs bemesheh hodshim lo aya lanu irua ehad ve lifamim ahrei amishmeret shelanu aia kama iruim ktanim al tidag ani mevareh othem bebitul anahs sof shavua naim vemale iruim.
ahi ze lo rak ezlehem gam lanu aya tkufat nahs bemesheh hodshim lo aya lanu irua ehad ve lifamim ahrei amishmeret shelanu aia kama iruim ktanim al tidag ani mevareh othem bebitul anahs sof shavua naim vemale iruim.
F FIRE 911 New member 25/4/02 #5 באסה לחבל"ז אין לנו ארועים אני משתגע זה כבר לא נחס זה ממש שאין ארועים היום למשל היה חשש לאסון עוד ארוע שאני לא זוכר ומדורה מסכנת וזהו תעודדו אותי באיזו שהיא צורה
באסה לחבל"ז אין לנו ארועים אני משתגע זה כבר לא נחס זה ממש שאין ארועים היום למשל היה חשש לאסון עוד ארוע שאני לא זוכר ומדורה מסכנת וזהו תעודדו אותי באיזו שהיא צורה