היום בתבור

היום בתבור

הבוקר לא בישר כלום. עד שעה 9 הכל עמד. לא רוח ולא ענן. בין 9 ל 10 החלו להתגנב קומולוסים חמודים ממערב, וירא מיקי כי טוב וישים פעמיו התבורה. החמודים מקודם הרימו אף וחלק מהם ניסה אף לשים עצמו CB ר"ל. מצנחים רבים מספור ממלאים כל חלקה טובה בשמים ובארץ. חלקם, כשמם כן הם, פשוט צונחים לשדה הנ-חיטה, ומיד עולים שוב ומסתדרים בסוף התור. הרוח באף, מתחזקת מידי פעם ומנפנפת נסיונות המראה שלהם ניפנופים משונים... אני ממריא לקראת 12, מג'עג'ע מעט כהרגלי, שוקע בהדרגה כבר מתחת לעמדה. היום אני טס עם 2 משירי ואריו, מה שמבלבל אותי, ואני מוותר על שרותיו של אחד, המתגלה כרגיש פחות. האוויר בכל זאת פעיל אבל מבולגן. לבסוף באה לה איזו טרמיקונת ואני עושה לה טובה...אני מזהה רחוב עננים מהתבור עד איכסאל וטס תחתיו כנגד הרוח. הכל מרים וכשאני מגיע כבר מערבית לדבוריה ל 1400 מ' אני חולף מעל התבור כשמריה דולקת בעיקבותי (בעלה וולטר לא בארץ ואשתי בנגב, שששש אל תספרו). עוד טרמיקה ביבנאל וגלישה למבוא חמה השרויה במעין עלטת עננים ו-0 רוח. מריה נוחתת 10 דקות אחרי. כוכבי שליכך עשב כל הדרך הגיע לצמח בעור שיניו וגרט הגיע כשעה מאוחר יות מרוט ומזיע לאחר שנלחם כל הדרך בגבהים סמליים. ולבסוף מגיח פתאום עמיר שלום שהגיע מזיכרון ודפק גלייד אחד ארוך מהתבור. בן זונה.

מיקי

אי אפשר היה לראות אותך בין העננים.

למעלה