היום בשעה 20:45

היום בשעה 20:45

עמיר בערוץ 22 בהופעה של ארגון "לתת" נ.ב נחום אמר כשהוא יגיע לבית הוא יעלה מלא תמונות חדשות ועידכונים בפורום ובאתר.

SHiRivv

New member
חובה לראות !

אז לא לשכוח לראות היום את עמיר בטלויזיה, מעניין מה הוא ישיר...מה דעתכם? לגבי ההופעה בירושלים, אין לי הרבה מה להוסיף, אני חושבת בדיוק כמו כולם. אז נכון שלא נראה שיתוף פעולה מצד הקהל בשירה, אך אפשר היה להרגיש את ההתרגשות שלו. כמובן שהשיא של ההופעה היה לפני ההדרן, הקהל נעמד על הרגליים והיה מאושר שראה את החגיגה שאירגנתם...כל הכבוד ! הרגע שבמיוחד קסם לי היה כאשר עמיר שר "מזל שיש אותך..." והשלט היה מול עיניו. המשך יום נעים לכולם

AviHayun

New member
אם הוא ישיר "ניצחת איתי הכל"

אם הוא ישיר "ניצחת איתי הכל" כמו בהופעה אני אתמוגג כמו אתמול...אני עד עכשיו לא מפסיק לשיר את זה בסגנון של ההופעה... הרבה יותר מרגש מבדיסק. נכון ???

SHiRivv

New member
מאוד מרגש ../images/Emo39.gif

אני חושבת שזה יפה שבכל הופעה עמיר מבצע את השירים שונה מאוד מהביצוע בדיסקים. זה מכניס עוצמה מחודשת לשירים ובהחלט הרבה יותר מרגש.

angiee

New member
הוא ישיר שמחות קטנות עם גידי גוב

הביצוע מפסטיבל הפסנתר

לא ראיתי אותו בפסטיבל הפסנטר אבל

זה נשמע מעניין מאוד הביצוע עם גידי גוב למרות שאני באופן אישי לא מתה על גידי... טוב , נראה היום ונגיד מחר...

yoav האחד

New member
לא יודע, הקול שלו היה לא כמו תמיד

יכול להיות שהקול של עמיר השתנה קצת?... אולי הסיגריות? לא יודע, הקול שלא היה אחר היום

idanb2

New member
הקול נשאר כמו תמיד...צלול!

אבל לפי דעתי הביצוע עם גידי גוב קצת הרס....ויש לי שאלה..מאז הפעם האחרונה שראיתי אותו בצוותא ביולי הוא הולך עם כובע על הראש?

liri be

New member
ההופעה ב "לתת"

עמיר היה מקסים כרגיל, אבל השילוב עם גידי גוב לא מוצלח לדעתי... לא היתה הרמוניה בינהם וגם נראה לי שהמתכתיות של גוב לא "הוציאה" את המיטב מעמיר

לא ראיתי את הביצוע עם גידי גוב

אבל אני בטוחה שקולו של עמיר לא היה שונה מהרגיל, אולי מדהים יותר, זה כן, אבל פחות טוב מהרגיל, אני יכולה להגיד מבלי לשמוע שזה לא יכול להיות. ובקשר לכובע, אז הכובע כבר מזמן ירד מהראש ובמקומו ישנה כיפה גדולה. לדעתי מתאים לו, אני אישית אהבתי.

ezraz

New member
צריך לזכור גם את העייפות של הקול

ערב אחרי ההופעה בירושלים בה הוא נתן את כל כולו וקולו. עשויה להיות לכך השפעה קלה למרות שלדעתי הוא שר מדהים אתמול.

למעלה