היום בשעה 14.00...

פראזניק

New member
היום בשעה 14.00...

תכנית על כליזמרים ברדיו 10, רדיו פיראטי, אבל על רמה... והטופ.. יחיאל פראנק, השוהה כעת באוסטרליה לרגל עסקיו... יתראיין שם בשידור חי... אם זה מענין אתכם, תאזינו:))

פראזניק

New member
ידישסט:))

אני ממש לא יודע, אני לא שומע בכלל את הרדיו הזה ואחרים. כמדומני שבי-ם זה בתדר 107.4, אבל איני בטוח. קולטים אותם בכל הארץ, זה אני יודע.

איפה שאני גר לא קולטים כלום !

אין שום תחנה ישראלית שקולטים שם. קולטים רק רדיו פלשטיני שמשדר כנראה מיריחו ותחנה ירדנית לא רעה בכלל. כיף, לא ?

פראזניק

New member
שששששששששששששששששששששש

זה מה שאתה שומע?

פראזניק

New member
אויש, אני זוכר... :)))

אלא שאמרת שאינך שומע שום תחנה ישראלית, שאלתי אם אתה שומע "שששש" (שקט..) מה שלומכם היום? או, שלומי טוב ב"ה, תודה ששאלתם:)))

אריאל ../images/Emo24.gif

אולי ידוע לך היכן ניתן להאזין לתחנה באינטרנט? יש להם אולי אתר?

לא ידוע לי

ולדעתי אין להם תחנת אינטרנט . ממה שאני הספקתי לראות המיכשור די מיושן , אבל הם איכותיים יחסית לשאר התחנות הפירטיות .

פראזניק

New member
לרדיו 10

יש אתר, זכור לי שאפשר להאזין דרכו, חפשו ותמצאו... לצערי איני זוכר את הכתובת...

פראזניק

New member
תודה:)

שנהנית בגללי:))) ותודה לע. שעדכן אותי כך פתאום:))) ואגב, איש, אולי תכתוב בקיצור מה דיברו שם? (אם יש לך כוח, כמובן:))

פראזניק

New member
חשבתי אם לענות...

החלטתי שכן, ולו כדי שלא יחשבו שאני מטיל בו חשד:)) זו היתה הודעה לא מחושבת, איני חושב שהוא ידע מה הוא סוחב איתו, כפי שתוכל לראות בהודעותי הקודמות בענין. סליחה

שי1977

New member
הוא ידע על הסמים זה ברור

אל תעשה את עצמך לתמים יש עוד חרדים שמעורבים בסמים ואל תשכח את מה שנאמר בפורום הייד פארק לגבי חיליק

פראזניק

New member
שי...

אני מפנה אותך לדפדף אחורה בהודעות שנכתבו בפורום בענין חיליק, תראה מהיכן אני שואב את ידיעותי בענין. כמובן, יתכן שכל העולם עובד על כל העולם ובכלל יגאל עמיר רצח את רבין, אבל "אין לו לדיין אלא מה שעיניו רואות"... תבדוק לפני שאתה מלכלך, ולפרסומים ב"הייד פארק", איני יודע מה פורסם שם, אני יודע מה שאני בדקתי, לא מעבר לזה!

שי1977

New member
נדמה לי שאתה כתבת משהו בנידון

עיין בחדרי חרדים חיליק ידע בדיוק מה שיש לו בתיק הוא לא החרדי הראשון שמעודב בסמים גועל נפש

למעלה