היום בשעה טובה ו............

tintong

New member
היום בשעה טובה ו............

מוצלחת ! וואלה היתה שעה מוצלחת . אישר כבוד השופט את הסכם הגירושין על כל סעיפיו.. בדיון היו חיוכים , גיחוכים , לא להאמין אפילו השופט היתבדח איתנו
אחחחחחחחחחחח העיקר חתוםםםםםםםםםםםםםםםם. (עוד דף A4 קטן עם חותמת ב. רבני. ופיניטו) מאחל לעצמי מפה להיכנס לשרשרת של מעגל קסמים , אשר כל חוליה בה תניב
ועוד

tintong

New member
באמת יום ...

שמח
אבל גם קצת עצוב
ממחר רק חיוכי
תודה

tintong

New member
זה בא עם טפסים וכאלה..../images/Emo6.gif

"לא חותם יותר ללא עורכת דין " מחכה להסמכה של שרוןןןןןןןןן

sharon30a

New member
חכה ממי.. חכה.. הסבלנות לבסוף תשתלם לך

ואגב ההסמכה שלי תהיה עוכרת דין.. כבר דיברנו על זה, לא טרונצ'? מהפה שלך לאללה!! חודש הבא, יענו בתחילת השנה הקלנדרית מעלים אותי לוועדת מילגות והלוואי ויאשרו אותי שוב!! הלוואי!!!

tintong

New member
ה הלוואי שלך .........

הלוואי ומענן תרד עלינו קשת הלוואי שלעולם הזה יש תקנה... הלוואי ויום יצמח מתוך סופה גועשת הלוואי ולא תאבד לעד המתנה הלוואי שהמדבר יצמיח עשב דשא הלוואי ועוד נשב בצל התאנה. הלוואי שלא נכאב ואיש אחיו יאהב הלוואי ויפתחו שוב שערי גן עדן הלוואי ויתמזגו מזרח ומערב הלוואי הלוואי ונחדש ימינו כאן כקדם. הלוואי ולא ישא עוד גוי אל גוי חרב הלוואי ולא ננטוש את דרך התקווה הלוואי והאדם יהיה רחום עד ערב הלוואי שיש סיכוי אחד לאהבה. הלוואי שלא נכאב הלוואי שמפה רק נישמחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

tintong

New member
אמןןןןןןןןןןןן...

אם זה היה מדבק הייתי שולח לך בוסה
בכל זאת קבלי
ו
ו
לתת בראש למי שצריך

tintong

New member
יא למה נו ?

בכל זאת תודה
(אני מקווה שה נו בא מעייפות)

sharon30a

New member
זה בגלל שהיא גם בלונידינית וגם פולניה ../images/Emo67.gif

יפהפיה ומקסיממההה!!!!!אה, והבת שלה מכוערת בטירוף! (נו ההיא ההיא שכמעט לקחת לטרמפ שבוע שעבר...) וכיאה לבלונדיניות פולניות היא שכחה אחרי הנו את השויין.... נו שויין....

sharon30a

New member
נשמתי!!!!!!

את שהיה לי לומר כבר שמעת... כל שנותר הוא לברך באופן רשמי.. אז--מזל טוף אח'שלי!!!! וכל שייחלת קודם אמן שייתגשם!! הבטחתי לך כבר שמעכשיו רק אור ואהבה, נכון??? ובהחלט סיבה מיצויינת לחגוג בשישי הקרוב.. רשמנו כבר ביומן!! נשיקותתתתתתתת

tintong

New member
תודה אחות שלי ......

את גדולה
אני עכשיו כמו סביבון
מחכה להיעצר כברררררררר

ש ו פ י ת

New member
יקירי , " נו " על שום הדף A4 מה../images/Emo197.gif

כשהגעתי בפעם הראשונה לאמי ואמרתי ברוך שפטרנו היא אמרה אל תגידי הופ לפני ש... ואללה היא צדקה ראיתי אותם עוד הרבה פעמים לפני שבירכתי על המוגמר או נכון יותר רקדתי ב אורי 2 ת"א על כן ה נו ומאחלת לך שזה יהיה בציק צק ואכן סיבה טובה למסיבה שופית

מזל טוב מותק

אכן אנחת רווחה אחרי הכל! איזו תחושה כייפייייייתתתת חחחחח זוכר את זאת שאמרה לך ברמזור "סע אחריי" ....?
זאת אני!!! חחחח יאללה....שיהיה בהצלחה.

למעלה