היום בשדות ים

amitceder

New member
היום בשדות ים

אין לי מושג עם מישהו טס היום - אבל הבנתי מהמענה שהיו טיסות מצוינות מהגלבוע. נימי ואני העדפנו היום לבדוק דווקא את תנאי הגלישה - בים. רוחות צפוניות של 20 קשר - הרבה הרבה גולשי קייט ורוח, כמה נודיסטיות (YOU WISH) והרבה הרבה רוח!!!! למדתי היום לקפוץ וגם לנחות בלי להתרסק מגובה של 4-5 מ' להערכתו של נימי. אבל הכי צחוקים זה לגלוש אחד צמוד לשני - קייט וגלשן רוח במרחק 2 מ' - ולצעוק אחד לשני צהלות שמחה. תענוג צרוף. מומלץ בחום.

אני טסתי בשרונה

יחד עם גולש צעיר נוסף רוח אף של 20-25 קמ"ש ותנאים טובים שנגמרו לצערי ב- 700 מעל הים נחיתה למעלה לצורך איסוף הגולש השני מהשדה התחתון שעשה גלישה נוספת התפלאתי מאד שלא הגיעו גולשים נוספים

מצנחים חצו את הארץ מערבה

המראות בגלבוע - גובה 1600 עד 1700 מטר. נחיתות בעתלית, זכרון (כביש החוף), נקודת פניה בזכרון ונחיתה בקיסריה. וגאון אחד שנחת באזור בג'נין.

Hawk17

New member
שאלה לגבי זה שנחת בג'נין.

מה שלומו? קיבל קפה ובקלאוות על חשבון הבית?
חולץ בשלום?

ג ל נ ט י

New member
תגיד

איך זה שאמרו בחדשות שאיך שהוא נחת,הצבא היגיע לפני כל התושבים? היה איזה דיווח בקשר של הטייס? איך זרמו הדיווחים לצבא? חשוב לדעת איך מתנהלים בלתמים בימנו.

tsahireil

New member
הצבא הגיע חצי שעה אחרי הדיווח הראשון

הדיווחים זרמו דרכי, יצרתי קשר עם הצבא דרך מג"ב צפון (גשר) שיושבים בגן-נר אחרי שבמוקד 100 הבנתי שהמוקדנית לא מתפקדת ולא הבינה מה אני רוצה ממנה. מהתיאור שלו הבנתי בערך איפה הוא (דרומית לרם-און) אמרתי לו ללכת לכיוון גבעת המורה עד שהוא מגיע לגדר, שהגיע לגדר אמרתי לו לנער את הגדר ואז הסמב"צית של חטמ"ר בנימין כיוונה את הכוח לנקודה.

למעלה