היום בשבוע הבא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mייקל

New member
היום בשבוע הבא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ההופעה של מ-ש-י-נ-ה!!!!!!!!!!!!!!!!!! אתמול הבאתי את הכרטיסים... אחחח אני באפוריה :) ולכבוד המאורע, קבלו הקדשה לכל הפורום שאני הכי אוהב: 'נגעה בשמיים'/ משינה היא יפה היא ילדה היא הקסם הנודע מפילה כל דבר שום דבר לא נשבר מערבבת את גופה במדבר של התקופה הנה הנה בא האיש היא תקח ואז תרגיש נגעה בשמיים לא יכלה לצאת מזה פתחה כנפיים שקפצה מגובה מגדל המים בתוכה מתגלגלים החיים האבודים היא בוכה והדמעות הן נופלות ונשברות נגעה בשמיים לא יכלה לצאת מזה פתחה כנפיים שקפצה מגובה מגדל המים

מתייחסת

תודה על ההקדשה אבל השיר לא נוגע אליי
ותהנה בהופעההה

Ez sLeeP

New member
תסלח לי אם לא אגיב,

אחרי שלפני [שילוב מעניין של מילים] יומיים מספר, קיבלתי שטיפת מוח 'משינאית', שיר אחרי שיר, בשיחת טלפון הזויה עם ידידה מכורה..

גםםםםםםםםם אני רוצה משינה

אבלללללללללללל אין לי כסףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף!!!! יקר לי משינה
ומייקל זה אחד השירים האהובים עליי של משינה

Mייקל

New member
אין ספק שיקר

אבל זה שווה את זה. שילמתי 195 ש"ח רק על ההופעה (שלא נדבר על כל המסביב ביום חמישי הבא) אבל שמרתי במיוחד בשביל זה (את הכרטיסים קניתי חודשיים וחצי לפני!!!)

הבעיה העקרונית שלי שאין לי עם מי

ללכת להופעה..... לכן לא קניתי כרטיס בד"כ כסף לא עוצר אותי - אם צריך אני יודע לחסוך את הנשמה שלי...

Mייקל

New member
חבל שלא אמרת לי קודם

אנחנו הזמנו 10 כריסים (חישוב מהיר: 1950 ש"ח הורדה של הויזה...)

סורי מייקל

לא הולך להופעות עם אנשים שלא פגשתי קודם מן חוסר בטחון ענק שחי בתוכי

מכיר את ההרגשה...

האנשים המשוגעים האילו שהולכים להופעה של אמן שהם אוהבים עם שני אנשים זרים... אחת פריקית שהוא לא ראה מעולם... (אוהב אותך בובה) והשני איזה בחור ביישן, שהוא פגש אותו רק פעם אחת לפני. אני אומר לך, האנשים היום... פשוט אנשים משוגעים...

אומנם ברור לכולנו שאני טיפש../images/Emo163.gif

אבל מאז ההמלצה השבועית שלך מלפני שבועיים זה הפך לרשמי שרמזים ממך אני מבין....

מייקל למה אתה עושה לי את זה?? למה??

אתה עושה לי ייסורים יותר נוראיים ממה שכבר יש לי... אני כ"כ כ"כ כ"כ רוצה ללכת!!!!!! אבל הכסף!!! למה הכרטיסים היחידים שנשארו עולים 195 ש"ח???? אין שום התחשבות בעניים שבינינו... אני אוהבת את משינה מכיתה ז' בערך ובתחילת השנה המשאלת יומולדת שלי הייתה שמשינה יתאחדו... והנה אלוהים אהב אותי לשנייה ואיחד אותם לארבע הופעות אבל אני כנראה לא הייתי מדוייקת משפיק ולא ציינתי שעצם האיחוד לא מספק! אני גם רוצה להיות עדה לאיחוד מרגש זה במו עיניי!!!!!! למה???????
נושי.

יה! איך שאני אוהבת את השיר הזההה

לאח שלי-תאום שלי,יש להקה (פרופיל 21...הם עוד יהיו גדולים!)והם מנגניעם את השיר הזה...יווו כל כך יפה!!!!

Mייקל

New member
יקירתי יש 8 הופעות, לא 4

צירפו עוד 4 שכבר 2 מתוכם מכרו הבכל. סה"כ 8 הופעות, 6 מתוכן אין כרטיסים (כולם בקיסריה) ועוד 2 (אחד בים-המלח והשני באכזיב) עדיין נותרו כרטיסים אם רק תמהרי

מה אכזיב? מה ים המלח?

איפה? איך אני אגיע לשם? עכשיו זה לא רק יעלה לי 120-195 ש"ח, אני גם אצטרך לשלם 100 שקל רק על נסיעות!!!!! הפקרות! זנות! אני מזועזעת! נושי.

נטלי666

New member
מצחיקונת!

"אני אוהבת את משינה מכיתה ז' בערך ובתחילת השנה המשאלת יומולדת שלי הייתה שמשינה יתאחדו... והנה אלוהים אהב אותי לשנייה ואיחד אותם לארבע הופעות אבל אני כנראה לא הייתי מדוייקת משפיק ולא ציינתי שעצם האיחוד לא מספק! אני גם רוצה להיות עדה לאיחוד מרגש זה במו עיניי!!!!!! למה??????? " קבלי

ZVI Z

New member
אני לא הולך

לא בגלל שאין לי לשלם 195 אלא כי לא בא לי לשלם 195 ש"ח. עם כל הכבוד להם,הלהקה מס' 1 אי פעם,שאני שומע את שיריהם אולי יותר משיריי עברי,אבל אני לא הולך לשלם 195 ש"ח פלוס לפחות 100 על כל מה שמסביב.אני אחכה להזמדנות יותר טובה ואני מאמין שהיא תבוא.

amit hakapit

New member
../images/Emo45.gifאני איתך צבי...

אני אנטי ההופעה הזאת. אמנם משינה זאת ה-להקה. בגיל 6 ידעתי לשיר את כל השירים שהיו להם... והכי אהבתי את אנה בגלל שלגננת שלי קראו אנה... ואשכרה גדלתי על הלהקה הזאת. בכולופן, אין לי כסף, וגם אם היה לי, יש לי תחושה שסתם עושקים ממני את המעט שיש לי. הזדמנות יותר טובה? ימים יגידו...
בוקר טוב

למעלה