היום בר רפאלי... מממממממ...
ז זונע New member 23/11/04 #3 התוכנית לא הייתה משהו ה-60 שניות היה גרוע, והראיונות גם, צולעים. שייגעצ נתנו חרא ביצוע, עשו טובה שהם מופיעים בכלל. אבל בסוף עף המיקרופון על אסף ואני התפוצצתי P:
התוכנית לא הייתה משהו ה-60 שניות היה גרוע, והראיונות גם, צולעים. שייגעצ נתנו חרא ביצוע, עשו טובה שהם מופיעים בכלל. אבל בסוף עף המיקרופון על אסף ואני התפוצצתי P:
L la bella dama New member 23/11/04 #6 דווקא אני אהבתי את ה60 שניות.. אמסטרדם...סמים...מה יכול להיות רע?! חחחחחחחחח בקיבוץ אין סמים!! פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
דווקא אני אהבתי את ה60 שניות.. אמסטרדם...סמים...מה יכול להיות רע?! חחחחחחחחח בקיבוץ אין סמים!! פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
2 2shy New member 23/11/04 #5 שייגעצ היו ענקיים!!! איך התבאסתי שלא הייתי בקהל... אני רוצה כרטיסים להופעה שלהם עם רוני סופרסטאר!
ז זונע New member 23/11/04 #7 כן גמאני רוצה!!! נועם-תמסור למפיקי התוכנית שהם מניאקים! שייתנו גם לקטינים להיכנס ולקבל כרטיסים לשייגעצ!!!
כן גמאני רוצה!!! נועם-תמסור למפיקי התוכנית שהם מניאקים! שייתנו גם לקטינים להיכנס ולקבל כרטיסים לשייגעצ!!!