היום בראשון

היום בראשון

ב10 בבוקר כשהגעתי היה 20 אחרי זה לקראת הצהריים הים כבר עלה ל40 אבל המדוזות האלה זה מכה!!! אין מקום שלא מסתכלים ולא רואים איזה חמולת מדוזות זה פחד של החיים להשקיע כל השקעה שאני עושה אני אומר שמע ישראל... נראה לי אני מתחיל לבוא עם חליפה לא איכפת לי מהחום לא איכפת לי מכלום...

db24

New member
היום בהרצליה .........

היגעתי להרצליה בסביבות 16:00גלשתי בין דבוש לזבולון באוקינוס בערך היה גל חצי בערך אבל ארוך עם קיר יפה לביצועים אבל היה בעיה אחת והיא .... אכן ניחשתם המדוזות , האמת שהמדוזות לא היו נוראות כמו הערש שלהם שסתם זורם במים , היה פשוט נורא כמו דקירות סכין ברגליים ולא יודעים מאיפה זה בא לא רואים כלום כי זה רק הערש , אחרי שעתיים לט יכולתי יותר להיות במים לאמרות שהים היה פצצה פשוט לא הרגשתי את הרגליים שלי . אז עברתי קצת צפונה לחוף באיזור של אפולניה זה בערך קילומטר צפונית לדבוש , פשוט לא יכלתי ללכת הביתה לא שבעתי מהגלישה ואמרתי ננסה את החוף , ניכנסתי לשם בסביבות 18:00 בערב האמת שהיה שם פחות טוב מדבוש אבל לא היה שום זכר למדוזות (דילמה קשה אה גלים או מדוזות ..) או לערש שלהם לכן נישארתי עד 20:00 ואפילו ליקראת הערב הים הישתפר והתחילו קצת קירות . מקווה מחר לגלים יותר טובים למרות שלא ניראה לי שיעלה יותר ממה שהיה היום בכל אופן ל RESH עם מחר שוב יש אצלך מטר ואצלנו חצי תעדכן אותנו בפורום לפני שאתה ניכנס למים .... שנוכל להגיע לאיזור ..... ואני רוצה ליראות פה דיווחים נוספים מאוד מקומות על איך שהיה היום . מקווה למחר ליותר טוב וללא מדוזות

למעלה