היום בפרק בארה"ב
אני יודע שלא סימנתי ספוילר בכותרת אבל מי שנכנס להודעה עם כותרת כזו בלי לחשוב שיהיו כאן ספוילרים - מגיע לו לקרוא אותם
מה אני אגיד לכם, כל העלילה של מאסימו חוטף שבץ (זה באמת היה אירוע מוחי אגב) ממש לא מעניינת במיוחד. ניק ורידג' התקרבו בזכות הדאגה למאסימו, ג'קי ממשיכה לדאוג, בלה בלה בלה. אם יש משהו שאני לא סובל בסדרה הזו זה שבכל פעם שמישהו חולה במשהו זה נורא לא ריאלי. הנה, מאסימו רק חטף שבץ אתמול וכבר אנחנו רואים אותו רואה את ג'קי ודיקן שמתחבקים מולו. פליז!! הם רק אמרו שהוא לא רואה כלום! אבל הנה הקטע שבו היפים והאמיצים מתמחים - מריבות במשרד. הפעם ת'ורן הגיע לפורסטר לפגישה עם אריק, סטפני ורידג'. והוא הודיע להם שהוא רוצה לחזור לפורסטר - אבל בתור הבעלים. הוא מוכן לקנות את פורסטר מהם ולהשאיר את כולם אצלו בתור עובדים, וכמובן שימשיכו לקבל את הרווחים על פי המניות שלהם. החבר'ה כמובן שלא הסכימו, וכשרידג' התחיל להתנהג כמו נודניק, כרגיל, ת'ורן הודיע לו שאם הם ימשיכו להתחרות בספקטרה - המחיר של פורסטר רק יירד. הוא הבטיח להם שהוא יקנה אותה בסופו של דבר, אז כדאי שיקחו את ההצעה הגבוהה שהביא להם, במקום שיצטרכו להתפשר ולמכור בפחות כסף מאוחר יותר. מלך!
אני יודע שלא סימנתי ספוילר בכותרת אבל מי שנכנס להודעה עם כותרת כזו בלי לחשוב שיהיו כאן ספוילרים - מגיע לו לקרוא אותם