היום בפרק בארה"ב

Guy K

New member
היום בפרק בארה"ב

אני יודע שלא סימנתי ספוילר בכותרת אבל מי שנכנס להודעה עם כותרת כזו בלי לחשוב שיהיו כאן ספוילרים - מגיע לו לקרוא אותם
מה אני אגיד לכם, כל העלילה של מאסימו חוטף שבץ (זה באמת היה אירוע מוחי אגב) ממש לא מעניינת במיוחד. ניק ורידג' התקרבו בזכות הדאגה למאסימו, ג'קי ממשיכה לדאוג, בלה בלה בלה. אם יש משהו שאני לא סובל בסדרה הזו זה שבכל פעם שמישהו חולה במשהו זה נורא לא ריאלי. הנה, מאסימו רק חטף שבץ אתמול וכבר אנחנו רואים אותו רואה את ג'קי ודיקן שמתחבקים מולו. פליז!! הם רק אמרו שהוא לא רואה כלום! אבל הנה הקטע שבו היפים והאמיצים מתמחים - מריבות במשרד. הפעם ת'ורן הגיע לפורסטר לפגישה עם אריק, סטפני ורידג'. והוא הודיע להם שהוא רוצה לחזור לפורסטר - אבל בתור הבעלים. הוא מוכן לקנות את פורסטר מהם ולהשאיר את כולם אצלו בתור עובדים, וכמובן שימשיכו לקבל את הרווחים על פי המניות שלהם. החבר'ה כמובן שלא הסכימו, וכשרידג' התחיל להתנהג כמו נודניק, כרגיל, ת'ורן הודיע לו שאם הם ימשיכו להתחרות בספקטרה - המחיר של פורסטר רק יירד. הוא הבטיח להם שהוא יקנה אותה בסופו של דבר, אז כדאי שיקחו את ההצעה הגבוהה שהביא להם, במקום שיצטרכו להתפשר ולמכור בפחות כסף מאוחר יותר. מלך!

girlontop

New member
../images/Emo62.gifגיא, יש לי רעיון

למה שאתה לא תעשה גם סיכום הפרק היומי, רק עם פרקים של ארה"ב? או, אם אין לך זמן, סיכום שבועי?

girlontop

New member
אה, ושאלה

מאיפה בדיוק יש לת'ורן כ"כ הרבה כסף לקנות את פורסטר? הוא מתכנן לשת"פ עם סאלי?

Guy K

New member
אין לי מושג

זה באמת לא מאוד הגיוני. כי ת'ורן הוא לא הבעלים של ספקטרה ככה שהרווחים של ספקטרה ממכירות הקו החדש לא ממש משפיעות על הכיס שלו. וכדי שהצופים בבית לא ישימו לב לשאלה ששאלת- התחלנו את הפרק באריק וסטפני שמדברים על מצבה הכלכלי הנוראי של פורסטר בגלל גניבות הדגמים האחרונות שלהם. אבל מכאן ועד להאמין שהמצב הכלכלי שלה הוא כל כך גרוע עד שת'ורן יכול להרשות לעצמו לקנות אותה - הדרך עוד רחוקה. ולגבי תקצירי פרקים מארה"ב - הלוואי שהיה לי זמן. אבל אני מבטיח שבכל פעם שיהיה פרק מעניין מספיק וקצת זמן פנוי - אכתוב עליו.

girlontop

New member
זה ממש מטומטם

פורסטר, מן הסתם, היא חברה שנסחרת בבורסה במאות מיליוני דולרים. מה גם שכל "העושר" של ת'ורן הוא בעצם הירושה העתידית שלו, המורכבת ממניות שנמצאות ברשות ההורים שלו (וברוק). ת'ורן בסך הכל מרוויח משכורת יפה, אבל אין סיכוי בעולם שיש לו כזה סכום כסף ולכן האיום שלו לא שווה מאומה. שוב, בראדלי מתייחס אלינו כמו אל מטומטמים.

ani88

New member
משהו שלא מסתדר לי

אם ת'ורן קונה את החברה אז בעצם הוא קונה את המניות. אם הוא רוצה לשלוט אז הוא צריך לפחות 51%. אז איך הגיוני שאחרי שהוא יקנה אותה, האחרים ימשיכי לקבל רווחים לפי המניות????????? שאלה מתבקשת: למה פורסטר לא תובעים את ספקטרה על גניבת הדגמים???!!! הם ירוויחו מהטביעה בוכטה של כסף

Mikel20

New member
סטפני ואריק החליטו

לא לתבוע את ת'ורן מאחר שהם הבינו שהוא עשה את מה שעשה רק כדי לקבל מהם הערכה ולא בשביל הכסף אז הם "נתנו" לו את הקולקציה ואמרו לו שהם לא יתבעו אותו.

לינה18

New member
זה הדבר הכי מטומטם ששעמתי עליו

למרות שאני אוהבת את מה שת'ורן עשה, מהסיבה שזה נשמע כמו משהו מעניין לראות, אני עדיין לא מסכימה עם זה ולא יכולה להבין איך אריק וסטפני יכלו לפתע להתחיל להעריך את ת'ורן כתוצאה מגניבת העיצובים שלהם? במיוחד אם הדבר הזה פגע קשות(כמו שהם טוענים) במצבה הכלכלי של החברה שלהם? הסידרה הזאת בפרוש מעודדת חוסר מוסר ורמאות(אולי דווקא בגלל שזה כל-כך סבוני?
).

Mikel20

New member
ממתי אופרות סבון

מעודדות משהו שקשור למוסר??
אלא אם כן לשכב עם בעלה של הבת שלך או להתאהב באחותך שהייתה פעם הבת שלך זה מוסרי...

לינה18

New member
תגובה להודעה למעלה

מסכימה איתכם לחלוטין. הדבר הראשון שחשבתי עליו כשקראתי את זה הוא מאיפה לו הכסף? אפילו אם הוא ימכור את כל המניות שלו בפורסטר(שאני לא מאמינה שזה כל-כך הרבה), הוא לא ישיג מספיק כסף בשביל לקנות את פורסטר. ועוד דבר לא הגיוני בכלל הוא שכתוצאה מגניבת קולקצייה אחת בלבד מהם, פורסטר כבר בבעיות כלכליות חמורות? חשבתי שהם מספיק עשירים כדי שדבר כזה לא כל-כך יפגע בהם. אבל חוץ מזה סתם מסקרן אותי לדעת, אם יש סיכוי שת'ורן יצליח לקנות את פורסטר(דבר שלא נשמע בעיניי סביר במיוחד). כי אם כן, אז מעניין מה ריג' יעשה? האם הוא יתפטר כמחאה, או שהוא פשוט ישלים עם ת'ורן וכל העלילה הזאת תסתיים במעיין הסכם שלום בין שני האחים?

NarihS

New member
מההה../images/Emo35.gif

לא רוצה!!! אני מתה על ת'ורן, אבל לא רוצה שפורסטר תהרס בגלל זה! לא רוצה שהם יהיו עובדים שלו!!!

Mikel20

New member
אל תדאגי

זה לא נראה שזה הולך לקראת זה...הם ייחלצו איכשהו מהבוץ.. כמו תמיד

Guy K

New member
אני בכלל לא בטוח

בראדלי אוהב להעביר שליטה על חברות מאחד לשני. בשנים הראשונות של הסדרה, שאבא בל היה בשליטה - היה רק מקרה אחד שחברה החליפה בעלים - כשברוק קיבלה את פורסטר. וזה היה חיוני להתפתחות העלילה לשנים קדימה. בראדלי, לעומת זאת, כבר יצר וביטל את לוגן דיזיינז ושארפ דיזיינז, העביר את ספקטרה מסאלי למאסימו לרידג' לברוק לסאלי וכו', ועכשיו גם "מארונה פאשנס" או איך שלא קוראים לבית האופנה של ג'קי. הקיצר, אני בכלל לא אתפלא אם ת'ורן יצליח להשיג את פורסטר - זה מתאים לבראדלי. מאוחר יותר דברים כבר יסתדרו מעצמם כשהעלילה תתחיל לשעמם את הצופים.

girlontop

New member
ויש התפתחויות

מסתבר שסטפני אכולת רגשות האשמה מאוד בעד למכור את החברה לת'ורן. רידג', כמובן, מתנגד ומאשים את ת'ורן בילדותיות וב"צומי" (אני אחסוך מכם את התגובה הצינית שלי). ברוק תומכת בבעלה ומנסה לפלס את דרכה חזרה לחברה, מה שכמובן מרתיח את סטפני. ואריק? כמו ילד צייתן; אומרים לו למכור - הוא ימכור, אומרים לו לא למכור - הוא לא ימכור. אח, זה ראש משפחה!

למעלה