היום בערוץ 10

cris te amo

New member
מדהים!!!!!!!!!11

רואים בסוף סוויט ביבי איך הם כבר מתים לא יכולים יותר!!!!!!! הם פושט מדהימים!!!!!!!!!! מלאי אנרגיה!!!!!!

פאקקקקקקקק

זה היה ענקקקק זה היה קורע
מחר ההמשך

cris te amo

New member
יש מישהוא שיש לו את שני הפרקים

האלה במחשב זה ממש חשוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

../images/Emo110.gifאמאאא זה היה מושלםםםםםם

פאק הם כאלה מדהימים אחד אחד!!!!!! קמי כזאת מותק ופלי הורסססססססססססססססססססס!!! חחח איך אהבתי את הקטע עם הלק........

|יווו אני חולה על הפרקים האלה!!!

אני רואה אותם כל החיים-ואני רוצה לציין שפירו בנחה וקוקו הם אנשים חמודים מאוווד
ובנחה קורע אותי-וקוקו כזה חמוד כשהוא מחקה את פירולה!!

L i T a L 1

New member
היה מדהים!!!!

היה כל כך מצחיק! איך האחרי שמישהי אמרה את כל הדברים הטובים אז קוקו עושה לה "אחרי זה אני יתן לך את הכסף" וכשפירו מדבר ופיתאום אנג'י ניכנסת ועושה פרצוף.... הם כל כך סרוטים!!! אני חולה עליהם!!!!!!!!

rebelde2003

New member
איזה יפה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כיף להיזכר בהופעה של שנה שעברה. היא היתה כל-כך מלאת אנרגיות! ופליפה

שנה שעברה היה מלא צחוקים...אבל

השנה הלבישו אותם (את הבנים)...כל כך יפהההההה בנחה עם החליפה השחורה והחגורה יווווווווווווווווו מה הייתי עושה לו!!!...גררררררר

../images/Emo110.gifיאאא כנסו רגעעעע

אמרתי את זה בעבר ואני חוזרת על זה: חייבים לעשות ריאליטי עליהם!!!!!!!!!!!!! פשוט חייבים!!!!!!! זה יהיה כזה גדולללללללל!!!!!איך יאיר דורי לא חושב על זה?????? יואווווו זה יהיה מדהים.......!!!!

rebelde2003

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif רעיון גדול!../images/Emo6.gif

זה יהיה ענק! אני כבר מתארת לעצמי את בנחה ופלי והצחוקים שלהם...

../images/Emo62.gif../images/Emo41.gif אממ מי שיש לו כרטיס טלויז

יה עם קול יכול להקליט היום בלילה (אם הוא ישאר ער) את הקטע שקמי ולוחי עושות את הריקוד הזה בארוחת ערב? ואת השיר פריטי בוי של לו וקמי בהופעה?

FeLi Mii ViiDa

New member
גאדדדדדדדדדדדדדדדדדד איזההההההההההה

יפהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה יווווווווווווווו זה מעלה כל כך הרבה זיכרונותתתתתתתתתתת אין כמו הפעם הראשונההההה יווווווו ואיזה חמודיםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שיוווווווווווווווו אני רוצה שובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב שיחזרו כברררררררררררררר ואל תשכחו לראות מחר את ההמשךךךך

למעלה