היום בערוץ 1 בשעה 21:30

היום בערוץ 1 בשעה 21:30

תשודר התוכנית פוליטיקה ובמסגרתה כ 25 דקות של פאנל בנושא גזרות ההפריות פרטים בשרשרת זו שבפורום "הזכות להורות"

תודה תודה תודה ../images/Emo140.gif

תודה לך חנה על החשיפה עבורנו... ממש אמיצה... בטוחה שתייצגי אותנו בכבוד... מאחלת לך בהצלחה!!! שרק יתנו לך לדבר בתוכנית כזו..

עכשיו סיימתי לראות את פוליטיקה

בערוץ 1 כל הכבוד לחנה על האומץ ממש התרגשתי ולא הפסקתי לבכות אני מרגישה כמו ילדה שלקחו לה משהו ממש נבגדת אני מקווה מאוד שלא יעבירו את החוק שיהרוס פה הרבה בתים ומשפחות

mayarut

New member
לילך יקרה גם אני ראיתי!

ורצתי חזרה לפורום בלב כבד וראיתי את ההודעה של דבי שחממה לי את הלב. לגבי התוכנית לדעתי זה לא היה מספיק חייבים לעשות עוד המון. אני פה בשביל לעשות. יאללה התארגנות. מאי

נועם@בת

New member
אז למה לא לשרשר?

כדי שלא יגמרו לנו הדפים מהר מידי, אנחנו מעדיפות לשרשר הודעות. לא ראיתי את התוכנית, רק שמעתי אותה ברדיו. אני גאה בחנץ' ובחגית על הייצוג בכבוד, עם או בלי חשיפה
. לנסות להשחיל מילה בין 4-5 רופאים (כמה היו שם?) נראית לי משימה קשה כמעט כמו להלחם בנערי האוצר. אני לאיודעת איך זה נראה על המסך, לא התחשק לי ללכת לחמותי במיוחד כדי לראות את התוכנית. אבל באוזן שלי זה נשמע די אוהד ותומך. בעיני חשיפה כזאת בפופוליטיקה היא חשיפה חשובה מאוד. אני מניחה שדיון בנושא יערך בפורום הזכות להורות. נועם

למעלה