היום בערב צ'אט!!!

../images/Emo12.gif

עד 3?! חולים, זה מה שאתם, חולים. :|

isilme

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo98.gif

אבל היה כיף.. באמת שהיה כיף!!!

isilme

New member

ועוד דבר, איתמר עדיין בצ'אט [ז"א הוא לא ממש שם.. אבל הוא מחובר :)]

ליחנוש 1

New member
../images/Emo163.gifנכון!!שברנו שיא..:)

ולחשוב שהגעתי הביתה רק ב1,שפוכה מעייפות ונשארתי בצא'ט עד 3..

isilme

New member

התווכחנו מי מבין ארבעת הגברברים הוא החסון ביותר... [זה לא איתמר!] ודיברנו על כיפות וטובות הנאה על בדיוחות מהמייל על האוניברסיטה שלי על הערבית והבדיקת עיניים של סיון וכל מי שכאלה... :)

ומי אלה בדיוק ארבעת הגברברים? ../images/Emo78.gif

חבל שלא נשארתי... בסוף בכלל דחו את המבחן לשבוע הבא :( ואגב אל תתלהבי לי עם האוניברסיטה שלך, גם לי יש תעודת סטודנט של מכון וינגייט עכשיו. מה אפשר לעשות עם זה סתם ככה?

isilme

New member

ארבעת הגברברים הם איתמר ברק שמר ושנורקל. תעודת סטודנט יש לי מכיתה ח' :) מה אפשר לעשות בה?! כלווווווווווווווווווום!!! כאילו, אני חייבת את זה להיכנס למבחנים וכאלה. ובעיקרון אם אני רוצה לעשות מנוי לפילהרמונית יש לי הנחה ויש גם הנחה של שקל וחצי בריץ' בורגר ושקל עשרים אם אני נוסעת לרחובות וגם לפעמים יש הופעות בהנחה וכאלה. אבל בתכלס', כלום. עש שבוע הבא אני אסיים ללמד אותך את כל האנטומיה :)

isilme

New member

יש את ארבעת הגברברים ויש אחד מהם שהוא חסון וזה לא איתמר, בטוח כי הוא סתם מתלהב(זה בשביל שנורקל)

מדובר, כמובן, בתעודת-סטודנט של הדר.

למה השמוצניק הזה לא שם את התגובה שלי צמוד להודעה שאליה הגבתי?

isilme

New member
אבישי...../images/Emo205.gif../images/Emo98.gif

זה מסודר לפי זמנים בגלל שהגיבו להודעה שלי לפניך אז היא כאילו מתחת אם תיקח קו ישר מהנקודה איפה שההודעה שלך, לבין הנקודה של ההודעה שלי תראה ששירשרת נכון... וחוצמיזה- מוקפצין זה היה חד פעמי!!! הוא סתם התלהב כ"כ מזה שיש סטודנטית שיכולה להיות הנכדה שלו, אז הוא נתן לי הנחה... :)

isilme

New member

ניסוי?! הצילו... זה נשמע כאילו את כלואה במעבדה כל היום ומנסים עלייך כימיקלים כאלה...

למעלה