היום בעלי הכריח אותי לעשות בדיקה

ellieg

New member
היום בעלי הכריח אותי לעשות בדיקה

זהו החלטתי לפתוח בסיפור ארוך על האירועים מאז ההזרעה, אז ככה: היום של הכוריגון הייתי כולי אופטימית. החלטתי שהחודש זהו. ראיתי שז לא משנה אם אני עושה את עצמי מאמינה שיהיה הצלחה או לא. בגלל שהאכזבה אותו דבר. שבועים שלאחר ההזרעה היו עדיין אופטימים, והחודש היה טריק: הבטחתי לעצמי שאני לא אעשה בדיקת בטא עד סוף האנדומטרין. אבל שלשום תקף אותי מיגרנה קשה!!! בעלי כבר התאכזב ואמר "זהו את לא בהריון". בד"כ הכאב ראש בא עם המחזור. אני לאומתו המשכתי עם האופטימיות, עד בואה ה
או סוף האנדומטרין אני לא מוותרת. גם הכאבי בטן היו של ההריון, אני הרגשתי את ההשרשה אצלי. אתמול הבעלול אמר שאם אני לא משתינה על מקל למחרת בבוקר, אז לא אוכל לקטר יותר על כאבי ראש או כאבי בטן שהיו לי. אז בשביל הזכות לקטר הבוקר השתנתי על המקל והיה פס אחד וחזרצי לישון. אבל.... הבעלול לא מוותר, בזמן שאני אמרתי לו שאין לי כוח לקום לעבודה, הוא בודק את המקל ו מבקש ממני להרכיב משקפיים. אז היה פס מזה עדין. כמובן טסתי למרפאה לעשות בדיקת דם הבוקר. האופטימיות חזר, אני עכשיו על קוצים בעבודה ממתינה לתוצאות. והלקח מכל הסיפור: אם ביום ה15 עושים בדיקה ביתית אז בעלי המשקפיים חייבים לבדוק אותו עם משקפיים.

נועה 35

New member
אלי אני מחזיקה לך אצבעות ../images/Emo45.gif../images/Emo57.gif

ודרך אגב, בערב ריכוז ההורמון נמוך מזה של הבוקר.....

אפרסקה

New member
אלי - מתאים לנו נס חנוכה נוסף!../images/Emo45.gif

מחזיקה אצבעות ומחכה לשמוע בשורות טובות! הלוואי והיום זה היום שלך!!!

פינקי33

New member
בהצלחה, המון המון. ספרי על כאבי

הבטן של ה"השתרשות"? איך זה הרגיש לך?

ellieg

New member
שבוע אחרי ההזרעה

אני מרגישה כאב חלש עד יותר חזק. שהייתי בהריון בעבר גם אז הרגשתי אותם כאבים אז אני מניחה שה השרשה. אבל זה יכול להיות גירוי שחלות "קל". עוזר לי בשביל להרגיש אופטימית שזה השרשה.

באאבו

New member
חז"ל אמרו שאין דבר כזה - יש מאין...

אם יש פס על המקל, אפילו חלש ככל שיהיה - הוא שם. בהצלחה! מאחלת לך זכות לקטר במשך 9 חודשים שלמים.

einav8

New member
המון בהצלחה!!!../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

bapi

New member
מצטרפת להחזקת האצבעות ../images/Emo57.gif

ומחכה לעידכונים

1חיובי

New member
../images/Emo50.gif../images/Emo45.gif../images/Emo57.gif וכל מה שאפשר

בכדי שתבשרי על הצלחה

debby12

New member
מנהל
מקוה לבשורות טובות

אני זוכרת איך איחלתי לך ממש לא מזמן שהצורך להתמודד עם הביורוקרטיה של קופ"ח מאוחדת ייעלם לו בקרוב... מהנסיון שלי עם בדיקות בטא ומאוחדת התוצאה הופיעה באינטרנט באזור 13:30 (הבדיקה עצמה בוצעה - לפחות לדברי האתר שלהם - במעבדה שלהם בראש העין).

למעלה