היום בסטודיו: 10.2 , 11.2 , 12.2

MissMusic

New member
../images/Emo80.gifשיעור פתוח בלהקה וקלאסי../images/Emo99.gif...

רק שהשיעור פתוח הכניס אותי לבאסה של החיים
.

דנה 211086

New member
אצלי בסטודיו

19:30-20:30 חזרה על וואלס ורומבה 20:30-21:15 חזרה על סלסה- רמת מתחילים 21:30-22:30 סלסה מתקדמים 22:30 מסיבה :)

תקשיבו אני חייבת לספר לכן משהו!!!../images/Emo124.gif

תקשיבו אני הולכת לנולד לרקוד!!
וכולי בהתרגשות! אני לא מאמינה שאני הולכת לנולד לרקוד זה מדהים פשוט...! אחרי זה אני בטוח יעלה לפה תמונות(:) וואי אני עדיין לא מאמינה!!
אני כל כך מאושרת!!
יומטוב!

אני הייתי אמורה../images/Emo54.gif

ללכת. ילדה מהכיתה שלנו אמרה שצריך להביא לה 25 שקלים ויש הסעות . הקטע הוא שצריך להיות שם מ- 6 עד 11 על הרגליים!! אז החלטתי לוותר.... בכל מקרה אם ארתור לא הולך לגמר... אני תוקעת לעצמי שיפוד בעין.
כבר אמרתי שזאת חרא תוכנית שאין בה דגש אחד על קלאסי חוץ מדוד דביר?

גמאני מתה על ארתור!!

הוא פשווטט תותח!!~!~!!
הוא ממש ממש מדהים! צילמתי אותו ואת כולם אני יעלה לכאן בהזדמנות כמה תמונות נבחרות ;]] בזמן ההפסקת פרסומות הוא היה על הבמה כי אז בדיוק התחיל הסולו שלו אז..: אני כזה "ארתור ארתור" הוא מסתכל כולי מובכת מבויישת [ככה אני XD אבל אני מתגברת אחרי כמה שניות] "המון המון המון המון! בהצלחה!!!"
אז הוא חייך אליי ואמר תודה ובתחילת התוכנית הוא הבטיח לי שהוא יצטלם איתי בסוף אבל זה לא קרה בקטנה..! חברה שלי הצטלמה איתו שבוע שעבר.. ואת האמת תנסי בכל זאת ללכת לתוכנית בגלל ההנאה לא שמים לב בכלל למה שקורה בגוף כאבי רגליים וכאלה תחשבי שאני לדוגמא לא הלכתי לשירותים אפילו פעם אחת ולא שתיתי אפילו פעם אחת מ5 שיצאנו מראשון עד 11! ולא הרגשתי כלום הייתי מרותקת לחוויה!! פשוט הגשמת חלום בשבילי..!
סליחה על החפירה..

איזה חמוד!!../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif

לא ראיתי את כל התוכנית כי נרדמתי מתשישות.... אבל בכל מקרה את של ארתור לא יכולתי לפספס..
בבצפר שאלתי ילדות מי עלה ואמרו לי שארתור כמו שצריך להיות.

אני הייתי שם בשבוע שעבר ביום שני ../images/Emo9.gif

היה לי ממש ממש כיף DD:: אונה, מאיה, אדוה, והראל עשו לי שלום
ודיברתי עם עידו
וגם עם מושיקו כי אני מכירה אותו כבר המון זמן :) בזמן הפרסומות אונה התחילה לרקוד את הריקוש של השיר Crank That וצילמתי את זה ועוד מלא קטעים ^^ תהני

טוב מאוווד!!

אני דיברתי עם הראל מאיה ירדן [עונה 2] רוני B [עונה 1] נעמה יניב [הכתב לאתר]
מדהימים! ואת צביקה הדר אני וחברה שלי שיגענו כי הוא ממש רשע [ממש חשבתי שהוא האיש הכי מתוק בעולם זה הרס:(] אנחנו קוראות לו אז הוא מתעלם והוא שומע אותנו וזה ואנחנו שעה!! צביקה צביקוש וזה..ואז הוא אמר לי ולחברה שלי שנפסיק לצעוק כי זה כבר נהיה כאילו משהו לא פסדר אצלנו (?) [רשע או לא?!] והיינו בשורה ראשונה אז יכולנו לדבר איתו ועם כולם..
בקיצור הוא שנא אותנו אז נרגענו כדי שלא יכעס עלינו חח ;]] ולקראת הסוף כזה הוא רקד כזה והסתובב [בזמן שהיה פרסומות] אז הוא עשה תנועות ועשיתי כמוהו כזה בשביל הצחוק אז הוא התלהב והמשיך וזה חח זה היה נחמד(:)
וגם הוא עושה לנו לה לה לה לה לה בקול של בת ממש מצחיק!!
וגמאני דיברתי עם עידו פגשתי אותו בחופש הגדול בשנקין והוא דיבר איתי ואיחל לי בהצלחה בריקודים וחתם לי ושאל לשמי(:)
ומאיפה את מכירה את מושיקו?!? גמאנייי רוווצצה!$&%^##$!!
וגם לנו אונה רקדה את זה אבל ממש בהתחלה והיה צפוף והיה ממש קשה לרקוד אז היא התייאשה XD אה ופגשתי את תומר ג'יי! אני וחברה שלי קראנו לו והוא חייך אלינו וזה הוא מזה מותק!
סורי על החפירה זה פשוט ההתלהבות XD
אגב מאגניב לך שדיברת עם אונה וואדווה אני מתה עליהן! גמלי בא! ואת חייבת לסדר לי דיבור עם מושיקו! ;]] לילה טוב!

אני שמחה שנהנת D:

לא ידעתי שצביקה הדר כזה רשע O: כשאני הייתי שם הוא היה ממש נחמד
כשאני הייתי שם אז הייתי באמצע גם בשורה ראשונה ^^ נכון שרוני B ממש חמודה? היו לי איתה 2 שיעורים בחופש הגדול ודיברתי איתה והיא הייתה ממש נחמדה אליי D: איזה כיף לך שדיברת עם ירדן והראל! הם נראים ממש נחמדים
אני גרה בקריית שמונה וגם מושיקו גר בקריית שמונה והוא למד מחול בסטודיו שאני לומדת בו [והוא בא המון לבקר] והוא איתי בלהקה הייצוגית של קריית שמונה אבל הוא היה בלהקה הבוגרת ואמא שלי ואמא שלו החורגת חברות ממש טובות אז אני מכירה אותו ממזמן
אני יכולה לסדר לך שתדברי איתו אבל איך את רוצה לדבר איתו?

אממ..

נחשוב על משו...דבריאיתי באייסי 224813199 (:) [זה פסדר אם תוסיפי אותי נכון?]

לא..

כשהשופטים עלו למקומות שלהם אז הלכתי לרחבה שמתחת למקומות שלהם וצעקתי לכולם ורק עידו שמע אותי ואז דיברתי איתו D: ועם מושיקו אני מדברת כל הזמן כי אני מכירה אותו ממזמן אז זאת לא בעיה
השאר רק עשו לי שלום

לא אבל...

הוורסאנו [מונית ענקית שיכולה להכיל 15 ילדים] איחרה אז עמדנו ליד הקפיטריה שלידה נמצאת דלת כניסה למאחורי הקלעים ופשוט בגלל שחיכינו הרבה זמן אחרי התוכנית הצלחתי לדבר עם אנשים(:) אגב אני רוצה להעלות תמונה אבל היא גדולה איך אפשר לקבץ??

BabyShambles

New member
נסעתי עם חברים לתוכנית אחת ועוד לפני שהתחיל

פשוט וויתרתי, ביימתי התעלפות והשומרים הוציאו אותי [הנבלות לא מוציאים אחרת]. היה סיוט, מלא ערסים ופרחות שקרעו לי את עור התוף, דחפו לי את החיים, נצמדו לי לתחת, נשמו עליי. איכ, היה ממש מגעיל. בעונה הראשונה זה היה הכי כיף בעולם, הרבה פחות אנשים, הרבה יותר מקום ויותר אינטימי. היה ממש כיף לבוא [הייתי בערך כל תוכנית איכשהו
], זו באמת הייתה חוויה. הם חייבים להמעיט באנשים עכשיו><

למעלה