היום במפרץ חיפה

הזקן2

New member
היום במפרץ חיפה

כהמשך לאתמול ולטביעתו של חותר הקייק הגיע היום עם רוחות מזרחיות בעוצמה של כ 20 קשר חותרי קייק וחתרו באיזור בת גלים ועד החוף השקט עבודה קשה היתה היום נאלצנו לחלץ מס קייקים והצלחנו להחזירם בשלום. אנא קייקיסטים טרם יציאתכם לים היו מעודכנים בתחזית מזג אויר כך שאנו לא נחסיר פעימה ואתם תחזרו הביתה בשלום לידיעה: קייקיסטים מותשים שנגיעו לחוף השקט נהדפו בבריונות מהחוף שימו לב במקרים של סכנת חיים הפעולה שבוצעה לא יאה ולא מוסרית מה רצו שיטבעו?... בכל מקרה שבוע טוב לכולם סבלנות ,סובלנות וקריאת הים חוסכות צרות

goko ssj4

New member
ממתי מחלקת ים והפילוט מחלצים קייקים?

שמעתי שהחוף השקט עבר לידיים פרטיות. מי הגוף "הפרטי" שמחזיק את החוף? גם שמעתי על עימות פיזי מתון! וסולחה בתוך ניידת משטרה!!

danielia1

New member
מאחר ועניינים אלה לא מעניינים אף אחד .. אפשר

לקבל קצת יותר פרטים? על הטביעה ועל החוף השקט?

goko ssj4

New member
ציטוט מתוך פורום "Israel Kayak Fishing"

http://www.israelkayakfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=39&topic=13175.0 doron_has חותר בכייף מנותק גיל: לא זמין הודעות: 49 בעניין: עלילות חברי הפורום במפרץ חיפה « תגובה #11 ב- : אתמול ב- 20:54:13 » ובכן, סיפור המעשה, יצאנו בשעות הבוקר לטרולוניג קרוב לחוף, המטרה הייתה גיחה קצר בעיקר לניעור עלים מהקיאק ואולי לטפוס איזה דגיגון על הדרך, אקדים ואומר: ידענו שתיהיה רוח מזרחית שעלולה להיות מסוכנת ולכן נקטנו משנה זהירות כגון יציאה בזוג, עוגן וחבל מוכן להטלה, פלאפון מוטען וכדומה. אחרי כשעה חתירה (בסביבות 9) מסביב לנמל חיפה לכיוון החוף השקט, הרוח התחזקה הברבורים ניתזו מכל עבר והחלטנו שלא ממשיכים הלאה וחוזרים לנמל לזבולון. כמה דקות מאוחר יותר הבחנו שאנחנו בעצם לא מתקדמים והסיכון גדול מידיי, המאמץ לחתור היה קשה ולכן עדין להיסחף לעבר החוף השקט ולהזניק מישהו שיקפיץ אותנו למעגן הדיג בזבולון, בדרך פגשנו עוד חברים (איגור ודורון כהן) והצענו להם שיצטרפו. לאחר זמן מה עצרנו בחוף השקט, וכשהגיע הטרמפ הישארנו את הקיאקים ופנינו להביא את הרכבים - בדרך יציאה (ויתכן שפה החלה הטעות) עצרנו לשטוף את הרגלים מהחול. לפתע החלו צעקות " תסגור מייד את המים !! תעופו פה יטפלים !! " פניתי לכיוון האיש בכוונה להסביר לו שהיינו במצוקה ואנחנו כבר באים לאסוף את הקיאקים, זה לא עזר הוא המשיך לנופף בידיים באלימות ולצעוק שהחוף הוא חוף פרטי והוא יראה לחניכים שלו ולנו מה עושים לטפילים כמונו שפרצו לחוף שלו ושנחזור מייד לים, כשניסיתי לדבר איתו (עדיין בצורה יפה) הוא פשוט עצר את נהג הטרקטור שגרר סירה לחוף הים עלה לטרקטור וצעק שהוא עכשיו דורס את הקיאקים שלנו ונע לכיוונם. מפה לשם, משם לפה ... הבחור סגר בפיננו את שער המקום, ומכאן דברים יצאו מידיי שליטה ואף פרצה תיגרה (דחיפה או משהו כזה) שבעקבותיה הוא החליט לקרוא למשטרה בעוון זה שחדרנו לאזור פרטי פגענו בו ואף המציא שפרצנו לאיזה שער שנמצא סמוך. בשלב זה כשניסיונות ההרגעה לא צלחו (משני הצדדים) חשבנו אפילו לחזור לים ולנסות לעלות בחופי בת גלים, בדיעבד טוב שרעיון זה נדחה כי הרוח ממש התחזקה. אחרי כחצי שעה המשטרה הגיע, וכמו בכל "מלחמת חמולות" איימו שיעצרו את כולנו אם לא נירגע, (אגב פה כבר היצטרף חותר רביעי שהתייאש מנסיונות החזרה לזבולון), וכאן מגיע הרבה כבוד לשוטר הנחמד שהבחין מייד שהבחור טיפס על "עץ גבוהה מידיי" ולקח אותו לשיחה ארוכה שבעקבותיה הוא וחברנו ליאור (שאיבד לחלוטין אשתונות בעקבות התקרית) יצאו "מהחקירה" מיודדים ורגועים, ההסדר היה שאנחנו נתחום על איזה מסמך מוזר שבו המקום מסיר אחריות מבטחוננו ושנסתלק משם כמה שיותר מהר. אישית, לא האמנתי שמישהו מהתחום יכול להגיע לרמה כזאת - אגב שמו עידן או עידו, הוא סיפר שכבר סילק מספר של קיאקסטים מהחוף שלו ואף זימן להם משטרה, לאורך הדרך הוא טען (בצורה אלימה כמובן) שבעיה שלנו שיצאנו בכזה יום לים וזה לא מעניין אותו שהיינו במצוקה. בהתבוננות אחורה ייתכן והיינו צריכים לבקש את רשותו להשאיר את הקיאקים להשתמש בברז המים שנמצא בחוף - חוף פרטי (לא ידעתי שיש דבר כזה ...) וזהו אני חושב שלכלנו נשאר טעם רע בפה, מעניין יהיה לברר פרטים על החוף הזה ומי שם את הבחור לנהל מקום שמיועד לחינוך של ספורט ימי. עד כאן הפעם ....

אבי 2203

New member
החוף השקט

כאחד שמכיר את בעלי החוף השקט יותר מ30 שנה אני יכול להעיד שהם אנשים טובים ואוהבי ים, המקרה שאתם מספרים עליו לא שייך לחוף או לבעליו אלא למועדון שייט חיפה שעידן נמנה עם עובדיו. חשוב לדייק בפרטים ולא להשחיר פני אנשים סתם

ימאים טובים וקיאקיסטים

ליורדי הים בחיפה ידוע שבמזרחיות הסיכון גבוה ביותר ואין להתרחק מנמל הבית , בחיפה נהרגו גולשי רוח שגלשו במזרחיות נסחפו נערים שכוחות הבטחון הושיטו להם עזרה והחזירו אותם באפיסת כוחחות חזרה לנמל הבית ולכן לפני התקרית - לימדו ממה שחוו הקיאקיסטים מעל עוצמת רוח בנזרחית שבו בחוף ותמתינו בסבלנות לדרומיות או לצפוניות במידה ויצאתם דאגו לליווי של כלי שייט ממונע ( גולשי הקייט כבר למדו מזמינים סירת אבטחה בימים לא בטוחים ) ולענין החוף השקט מחולק ל-2 חוף רחצה וחוף לפעילות ימית , משרד החינוך ומועדון השייט עמותת שייט חיפה - מועדון מפואר שאירח לאחרונה אל אליפות העולם בשייט 420 , אנשי משרד החינוך פועלים בחוף מרצועת חוף צרה שנשמרת לטובת פעילות סירות המפרש לא נכחתי בתקרית אך בשביל לריב צריך 2 ויותר וגם הקיאקיסטים ואנשי המועדון שאוהדים פעילות ימית מכול סוג צריכים לבדוק את התנהגותם ולפרגן ולעזור לאנשים בשעת צרה , לא בכול מחיר וללא סיכון אחרים ולכול המנוסים שימרו על הירוקים בתחום הימי שלא יעשו שטויות בגישה שלהם זה לא יקרה תפקידינו לשמור שהפעילות הימית תהיה בטוחה יותר ומהנה יותר בהצלחה איתן פרידלנדר

נפטון6

New member
עצוב לשמוע

עצוב לשמוע שאכן אנשים ללא דוםי מגיבים בצורה שכזו במיוחד אחרי שכולם התלננו על לקיחת אחריות אז בו נעשה סדר בדברים בקרוב הסרט ביו טיוב שמראה את השתלשלות העניין למזלי הכל מצולם לצעיר לא ניתן לשמוע את האיומים שנאמרו שם ע"י ליאור וחבריו. 930 נוחתים בחוף 3 קיאקיסטים ומנחים את הקיאקים שלהם במרכז הפעילות של הורדת הסירות לים 935 קאיקסיט אחד מחיל להתקלח ולשטוף את ציוד שלו במיים שאבא שלו משלם 936 2 קיקאסטים הולכים ועומדים בשער לכון את חברם שיבוא ויקח את הקיאקאים שלהם 937 אני השיריר הבריון ן( כבר לא מגיל 22) מבקש מאנשים הללו להזיז את הקיאקים הצידה ולכבות את המיים במהלך דין ודברים הוסבר לי שאני צריך לחכות והפעילות של החוף תפסק עד שכבודו יואיל בטובו להזיז את הקיאק נתבקשו מספר פעמים בשלב זה החברה כבר החלו ממש לעצבן הם יצאו החוצה והתעלמו מהבקשות. 938 הטרקטור מפליג לו לכיוון הסליפ וואי עם סירת מנוע להשקה לטבת הפעילות 939 כאן כבר מעורבת פעילות אלימה אז אנא ממיכם להרחיק ילדים מהמרקע ולעצום עניים במידה ויש לכם לב חלש בחור בשם ליאור שמתגלה לאחר מעשה שוטר(ברגע שהמשטרה באה הוא הראה לשוטר שהוא חלק מהחברה הטובים כי יש לו תעודת שוטר) החל להגיב באלימות מלולית שניות מספר באלימות פיזית (גיליתי שלחכה שלו יש יותר משימוש אחד) יחד עם איומים (נאצי מקווה שסבתא לא שומעת,אני ירצח אותך מקווה שאימא לא שומעת,אני אחסל לך את המשפחה מקווה שאגם התינוקת שלי לא מבינה) כלפי כמובן שאני שרירן בריוני מצוי והחלטתי לברוח ולקרוא למשטרה כי כזה אניטיפוס אלים שכמותי לא ברור לי מה עבר לי בראש . 941 ליאור והחברה מנסים לברוח מבשער שנפתח באופן פלא כאשר אני עוצר אותם בגופי עד שחברים של ליאור יגיעו(השוטרים למי שלא זוכר) במקביל לא הייתי מוכן לדבר עימם יותר עד הגעת המשטרה. ברגע שהמשטרה הגיעההענינים נרגעו כמעט כמו הרוח שנשבה דקות מספר לכן.הוסבר להם שהם צרכים לחתום על שטר שחרור מאחריות כמו שנהוג בכל מקום שבו בעולם אולי כאן הטעות שלי מתחילה לצפות שאנחנו ישראלים נבין שיש חוק ויש מילה עלובה שנקראת אחריות.טוב הלכה למעשה החותרים מזבולון חתמו כמו טטלה כנראה שיאסר השוטר עזר להם להבין אני נגשתי אלהם בנסיון נוסף להסביר את משמעות הדבר להם זה נראה הזוי לי זה נראה הכרחי. לגבי ליאור על אף שאני בריון שררין ללא הבנה החלטתי לבסוף לא להגיש תלונה(אולי טעתי שכך עשתי לאור הנאמר כאן עלי)אבל מכול ליאור למדתי. קצת חומר למחשבה 1.תחזית מז"א היום זה אפילו בחינם כדאי שתבדוק (לא כל מי שמעיז מתיז) 2.אתה נמצא כאורח התנהג בהתאם 3.זה שאתה שוטר לא אומר שאתה יכול לשנות לי את הסטטוס 4.סליחה

הזקן2

New member
היינו צוות של 7 על סיפון ספינה

וחילצנו שייט קייק אחד מאזור בת גלים הנ"ל סיפר על קייק נוסף שניקלע למצוקה באיזור המנחת וחילצנו אף אותו ראינו את קבלת הפנים של המוטות שעפו לעבר הקייקיסטים שהצליחו להגיע לחוף השקט חבל על ההתנהלות הזו אין לי קשר למועדון זה או אחר.

newsail

New member
אם הדברים נכונים- א לפנות למח"ש במשרד המשפטים

בהנחה שמה שתארת מדוייק , מתועד ויש עדים להתרחשיות אזי: התנהגות כמתואר אסורה על שוטר- בעיקר שמוש בתעודתו להטית הדין לאחר התנהגות לא מתאימה. אנא הגש תלונה במח"ש (מחלקת חקירות שוטרים) השייכת ,כיום, למשרד המשפטים.

8371

New member
זבולון חיפה ,שייט חיפה

צר לי על כך שדברים מעט יצאו משליטה וחבל שכך אני מצודד תמיד בסובלנות וסבלנות. בואו לא ניתן לכותבים כאן סיבה למסיבה. קורא לכולם להשאר רגועים ,מביע צער למי שנפגע ונמשיך לעסוק בעיקר: ים ילדים והחיבור בינהם מצרף לינק לפעילותינו בשבת http://picasaweb.google.com/david.haboob/2011_01_22#slideshow/5565045346580821026 בברכת הים דוד חבוב יו"ר זבולון חיפה

למעלה