היום במעריב....

nerod 72

New member
היום במעריב....

כתבה מפרגנת ביותר של דנה קסלר על קיילי, בניגוד לשבוע שעבר הנה כמה קטעים: על האלבום: "האלבום לא נשמע משהו בשמיעה הראשונה , אבל הולך ונפתח משמיעה לשמיעה, עד שאתה קולט כמה הוא בעצם אלבום הרפתקני ומצוין. זה מוזר להגיד את זה על תקליט של קיילי , אבל התקליט החדש שלה דורש האזנה קצת יותר מאומצת מקודמיו." המוזיקה באלבום: "ההפתעה היא שההפקה של התקליט הרבה יותר היפ הופית....מה שכן האלבום לא נשמע כמו היפ הופ עכשווי, אלא נוטה יותר לכיוון האנס-פופ השחור של האייטיז ולאלקטרו.." על הקמבק: "אלבום הפוסט-קמבק שלה פיבר לא איכזב. עם יד על הדופק ופיגורה מצודדת מתמיד ממשיכה קיילי בשלה ומביאה אותה בשרשרת להיטי ענק עם קריצות רטרו נדיבות כמו CAN'T GET..." ההתפתחות: "מי שהייתה מלכת היורו-פופ באייטיז , עבדה קשה עד שהשתחררה מאחיזתם של סטוק-אייטקן-ווטרמן ואז בחרה ללכת לכיוון יותר דאנסי.אח"כ היא התקשקשה במחוזות האינדי שלא בדיוק התאימו לה וחזרה במיטבה במילניום החדש עם סאונד דיסקו- האוס מעודכן. בתקליט הבא המשיכה קיילי באותו קו, ועכשיו היא חוזרת לאייטיז. אבל לא לאיפה שהיא הייתה באייטיז". תדמית: "כמו בריטני גם קיילי גדלה לעיני המצלמות. ההשוואה ביניהן מאפשרת לחדד את ההבדלים: בריטני הפכה מלוליטנ מתגרה לשרמוטה מוצהרת , הרי שקיילי הפכה מילדה טובה באמת לאישה סקסית, אבל לעולם לא גסה. וזה מה שנחמד בקיילי-לא משנה כמה מעט היא לובשת, זה אף פעם לא נראה נמוך ומתאמץ, אלא קליל ומשעשע.." "היא עושה זאת תמיד בטוב טעם , בקריצה ובמנה גדושה של רפלקסיביות ומודעות עצמית , וזה מוכיח שקיילי היא ליגה אחרת לגמרי." היא תמיד חייכנית ונינוחה , שלא לומר נחמדה ומנומסת , שלא לומר מגניבה ומעודכנת, שיקית ואירופית..." לסיכום: קיילי היא לא סתם כוסית קטנה ומטריפה , אלא אייקון פופ שהולך ומשתבח עם השנים. בינתיים זה עובד מצוין. השאלה היא - עד מתי?

../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif תודה רבה אני שמחה שכותבים

סוףבוף דברים טובים על קיילי
]]]

p i n g o

New member
ואני שמח שפשוט כותבים דברים אמיתיים

ולא סתם מנסים להישמע חכמים ולכתוב שטויות.

נכון.... צריך להביא את הדברים כמו

שהם גם אם זו כתבה שגורמת לקיילי להראות טוב או לא תריך לומר את האמת...

p i n g o

New member
../images/Emo51.gif באמת נחמד לראות את זה...

יש מצב שתוכל אולי לסרוק את הכתבה הזאת?

nerod 72

New member
אין לי סורק...אבל..

זה העיקר של הכתבה.. הקטעים הטובים והמעניינים...

kyliefan18

New member
כתבה מפרגנת מאוד!

רק חבל שמעריב מגלים קצת פיצול אישיות: תחליטו,אתם אוהבים או שונאים את קיילי?

tatababa

New member
כתבה טובה, הנה הגרסה המלאה..

כאן! לכל העצלנים שלא טרחו ללכת לאתר של מעריב..

adamkylie

New member
רן אני מקווה שאתה רואה

" ניסתה לכבוש את עולם האינדי"............. לא יודע אם אתה זוכר את הויכוח שלנו (אבל באופן מפתיע אני כן) הינה עוד תמיכה בטענה שלי על סוג המוזיקה בip

tatababa

New member
אם תשים לב -

הכתבה הזאתי דיי סותרת את עצמה. "אינדיקיילי" מיוחסת רק ל WTWRG בזמן של-IP מיוחסת "ארטקיילי". באמת כתבה זה לא בדיוק בסיס. בנוסף, הכינוי "אינדי" ניתן לתקופה הזאת בגלל שיתוף הפעולה עם המניקס, חוץ משני השירים שלהם (שלדעתי הם פופ\רוק לכל דבר) - אין שום דבר אינדי באלבום הזה.

nerod 72

New member
אינדי זה...

בא מהמילה אינדיפנדנט (עצמאי) זה לא מוזיקת מיינסטרים והאנשים שעושים אותה הם עושים מוזיקה באופן עצמאי בלי שום קשר לחברות תקליטים...

p i n g o

New member
חבל שלא הכניסו יצירת מופת שלה..

GBI. זה מספיק אינדי בשבילך?

למעלה