היום במהלך

היום במהלך

הספורט שלי, ההליכה שאני עושה. לקראת סופה, עוצרת איתי אישה ושואלת אותי,אם אני עושה ספורט. עניתי לה שכן. היא שאלה אם לא אכפת לי לעשות לה טובה ולהביא איתה דברים מהאוטו למשפחה אחת. עניתי שלא, למרות שפחדתי מאוד. אבל הסתכלתי עליה וידעתי שהיא לא אדם רע. היא העמיסה עליי את כל החבילות. בדרך שאלה לשמי, אמרתי לה "זה משנה לך כל כך"? והיא ענתה שלא. והיא החלה להודות לי. מסתבר שהיא קונה מצרכים לאמא חד הורית שאין באפשרותה לקנות. והיא עוזרת להם כל שבוע. עליתי איתה עד לקומה אחרונה של הבלוג ושמתי את החפצים אצלה בבית. לא אומר לכם שהרגשתי עם עצמי טוב שאני עוזרת לאדם זר, אז שלא. פשוט, חשבתי שאולי עוד קיימים אנשים טובים בעולם שלנו. וזהו

kung fu

New member
../images/Emo20.gif בהצלחה בדרך הזאת

של הפתיחות

kung fu

New member
אולי את מרגישה מסוגרת

אבל מה שעשית עם האישה הזאת, זה היה פתיחות...לא?
את הסכמת להיפתח ולעזור לה. יכולת להגיד לה גם "לא". מה זה אם לא פתיחות?

קונג פו

אני עשיתי מה שחשבתי לנכון לעשות באותו רגע. לעזור לה. אבל לא יכולתי להפתח אליה ולומר לה מה שמי. אתה מבין את זה? יש אנשים שאין להם לב, אבל לי עדיין נשאר משהו מזה. ועשיתי את הדבר הנכון בעיני לעשות. ואני לא מתחרטת על זה. אנשים אחרים לא היו עוזרים לה. אבל זאת אני.

kung fu

New member
בעיני זאת פתיחות

אבל כל אחד וההגדרה שלו
אגב, אני בחורה.

קוגנו פו

מצטערת חשבתי שאת בחור. לא בעיני. פתיחות זה שאתה מוכן לשתף מישהו ללא חשש בחייך בהכל. לא בהגשת עזרה למישהי נזקקת. לילה טוב

למעלה