היום בכוכב נולד :)

היום בכוכב נולד :)

לירן דנינו ופאולה ולשטיין יבצעו את "עד מחר" של אביתר
רק רציתי ליידע
שבוע טוב
סדגש|

אנחנו יודעים..תודה:D

אני ממש רוצה לשמוע תביצוע שלהם..פאולה ולירן מדהימים.אבל הם שרים שיר של אביתר כאילו,אז חבל להם חחחחח אין על המקור:) אבל אולי אני סתם פוסלת,נראה מה יהיה:)

רקפת

New member
זה קצת מפריע לי.

מין קנאות כזו לאביתר והשירים שלו, ועוד שזה שיר חדש, אז זה מוסיף לעובדה שזה לא ממש לעניין. בטח יהיה לי קשה לשמוע את זה, אבל העיבודים של עמוס בן-דוד בד"כ איכותיים, אז יהיה בסדר.

Karma Killer

New member
אני חושב שזו עזות מצח.

אני לא רוצה להישמע כמו גרופי נלהב ומגונן, אבל מעבר לעובדה שזה שיר חדש, שעודנו בפלייליסט וזה מוזר לשמוע אותו במקביל, זה בעיה להביא שירים של אביתר לפורום של כוכב נולד. "תתחנני אליי" של שבוע שעבר היה אחד הדברים הגרועים, המבישים והמביכים שראיתי מימיי. שלא אדבר בכלל על הביצוע של סעדו ל"יש לי סיכוי". אמנם אני מחבב את פאולה הזו, ממה שראיתי היא לא רעה, אבל יש שתי אופציות שבהן אוהב את הביצוע: או שהוא יהיה אחד לאחד כמו המקור ולא מלווה בזיופים, או שהוא יקבל טוויסט שיעשה אותו טוב יותר. האופציה השנייה לא הגיונית בעליל, אז נחכה ונראה עד כמה הם יצמדו למקור.

אלוהים|:

שמעתי את זה בתוכנית,זה היה פשוט נוראי. כולי בבלה רצתי מהר למחשב כדי להרגיע את עצמי ושמתי את הביצוע של אביתר
מה הם חשבו לעצמם?|:

Walk Two Moons

New member
זה בכלל לא היה נוראי לדעתי.

לירן צריך פשוט לעוף מהתוכנית כמה שיותר מהר, זה הכל. פאולה משובחת כרגיל.

פאולה מדהימה..

היא עוד אישהו הצילה את זה..בעיקר בסוף. אבל לירן?אמאלה.והוא טוב בעיקרון. בקיצור חוק חדש-לא שרים אביתר בנאי בתוכנית!!!!!!:D

רקפת

New member
העיבוד גמר אותי.

לא לא לא אהבתי בכלל. אף על פי ששניהם זמרים טובים מאוד. זה כאב לי לשמוע את זה, זה לא היה טוב.

ח ל ו ן

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

זה מרגיש כמו כשמפספסים מדרגה ויש תחושה ריקה כזו בבטן.

ממש לא אהבתי את הביצוע.

לירן חייב לעוף במהירות האפשרית. פאולה מוכשרת. אבל מפה ועד לקחת שיר שמושמע המון, ולחרב אותו? >< ובמיוחד כשמדובר בטקסט כזה. שאני באופן אישי נורא מתחברת אליו.. בקיצור, לא אהבתי בכלל :S

dbenun

New member
לא אהבתי בכלל... עשה לי ממש רע הביצוע

ורצון עז לשמוע שוב את המקור..... ממש הורידו את כל האיכות של השיר, נראה שרק אביתר יודע להגיש אותו כמו שצריך...

yudale8

New member
תגובה לדואט אתמול בכוכב נולד..תמצות מושלם..

פאולה ואלשטיין ולירן דנינו - עד מחר (אביתר בנאי) בחירה אמיצה מאד. אבל למרות שהזיווג בין השניים הוא אחד המסקרנים והמבטיחים בתוכנית, משהו התפספס ובגדול. אולי זו העובדה שפאולה נשמעה מתאמצת כל כך, אולי הצעקות שנשמעו מבליחות מדי פעם, משהו לא עבד. אולי זו פשוט העובדה שאביתר בנאי יש רק אחד.

ח ל ו ן

New member
בואו נעשה דיון על מי צריך לעוף מכוכב נולד

זה מאוד מעניין ורלוונטי. מצטער על המרמור, האופנה הזאת לשיר אביתר בכוכב נולד מתחילה להפריע לי מאוד.

למעלה