היום בישיבה

Alon16

New member
היום בישיבה

לקחו את כל המחזור שלנו לראות את אחת הקלטות של המטיף בתשובה "אמנון יצחק". (אני ועוד שני חברים שלי לא היינו בצפייה בקלטת בגלל שעשינו חזרות למסיבת חנוכה
מאד עניין אותי מה הסבירו לתלמידים בקלטת וכששאלתי את אחד החברים שלי (שכל משפחתו התחרדה בזמן האחרון בגלל אמנון יצחק...) מה הוא אמר בקלטת אז הוא אמר לי שזאת היתה קלטת שהביאו שם סרטונים על איזה מדען נכה ש"כל העולם מחכה לשמוע את מוצא פיו"... המדען הזה הוכיח שהעולם קיים אלפי שנים בלבד ע"י שהמדענים חשבו שהפחם קיים מיליוני שנים והמדען הזה הוכיח שזה לא נכון (משהו כזה...) אח"כ הראו איזה סרטון שמראה שנמצאה תיבת נוח בהרי האררט ועוד כל מיני דברים כאלה... מישהו יודע באיזו קלטת מדובר? האם באתר "חופש" מתיחסים לטיעונים הנ"ל שלו? בתודה מראש, אלון

גוססי

New member
אוי... ../images/Emo5.gif

תראה, בתנאים רגילים הייתי אומר: "אלוהים אדירים, מהיכן אתה לוקח את הקישקושים האלה?", אולם מאחר ובאמנון יצחק עסקינן לא אתפלא אם כך הם פני הדברים... קיצורו של דבר, המדען הנכה אליו התייחסת הוא פרופ´ סטיבן הוקינג, אחת מהדמויות המרכזיות בחקר היווצרות היקום. הוקינג ידוע בציבור בגלל ספרי המדע הפופולרי שכתב, ובעיקר ספר בשם "קיצור תולדות הזמן" המספק הסברים קלים (יחסית) לתיאוריה הנקראת המפץ הגדול. הוקינג לא הוכיח שהעולם קיים רק כמה אלפי שנים. למעשה יש כיום הסכמה גורפת בין המדענים כי גיל היקום הוא בין 13 ל-15 מיליארד שנה (בתקוה שאף אחד לא ירד עלי בגלל מיליארד שנים לפה או לשם). לגבי הפחם - לא שמעתי אודות מדען שהוכיח משהו בנושא זה, אולם גם כאן, לפחות לפי מיטב ידיעתי, אין אף מדען רציני הטוען שהפחם נראה כעץ ירוק ומלבלב לפני כמה אלפי שנים. תיבת נוח - זו מעולם לא נמצאה. משלחות אחדות שהגיעו לאתר בתורכיה לא הצליחו לאתר את שרידי תיבת נוח, אולם ללא הצלחה. תוכל לקרוא כתבה על כך באתר בעל נטיה נוצרית מובהקת (וכידוע גם לחברה הטובים האלה יש אינטרס להכריז על גילוי תיבת נוח). ולסיום עצה - אל תאמין לאמנון יצחק. האיש מוחזק כשקרן כל עוד לא הוכח ההפך.

ואוי כמה שאתה צדיק !!! ...

"ולסיום עצה - אל תאמין לאמנון יצחק. האיש מוחזק כשקרן כל עוד לא הוכח ההפך." ולמה לא להיפך? לשיטתך עליך להוכיח שהוא שקרן !! הרב אמנון יצחק מעולם לא שיקר! הוא לא ממציא דברים! הוא פשוט מציג את העובדות כפי שהן מבלי לשנותם. אתה יכול להתווכח על פרשנותיו והסבריו בשינויים קלים ולא יותר מזה, ולא במשהו מהותי, היכול להפריך את העובדות המוצגות. האם הוא שיקר בנוגע לבחור שהתאבד? אותו בחור שבתכנית "עובדה" טרחו ל"חקור" את המקרה, האם טרחת לבדוק מה באמת קרה? הידעת שהכל היה מבוים ע"י התוכנית? האם הרב אמנון יצחק זכה להתנצלות? כמובן שלא! חס וחלילה להציג אותו כדובר אמת, אפילו בבירור זוטא. מבחינתך, כל האנשים המאמינים לעובדות המוצגות בפניהם, הם טיפשים גמורים! ורק אתה וחבריך, הם הם, החכמים, הנבונים, ובעלי בינה יתרה.

למעלה