היום ביקרו
היום ביקרו בש"כ ת"א משלחת הכבאים והשוטרים מניו יורק שמבקרת בימים אלה בישראל. ליאור שני ביקש שאני אבוא בשביל לצלם אז הגעתי! בשעה 11 הם היו אמורים להגיע אבל כשאני הגעתי בסביבות 11:45 כל מה שראיתי זה רק כל מיני צלמים כנראה מהעיתונות והכבאים שלנו שהסתובבו במתח לקראת בואם של "גיבורי אמריקה" בערך בשעה 12 הם הגיעו אבל מיד נכנסו לחדר הרצאות, אני רציתי להיכנס גם אבל הכבאים שלנו כבר קלטו את המצלמה שלי וכמו גברים חייבים לשחק בצעצוע החדש
לאחר כחצי שעה הם יצאו לסככת הרכבים ואז התחיל כל הקטע המעניין... הוציאו בשבילם את אביב 38 (מנוף גבהים - בורנטו) אביב 44 (האלמוג) אביב 46 (הקיסר החדש שלנו) אביב 75 (רכב סטנדרטי) והתחילו להדגים להם את הציוד שלנו הם התלהבו נורא מהבורנטו שלנו (כנראה שכבר נמאס להם מה E-ONE) באותה הזדמנות גם פגשתי את משה - דובר הנציבות (הוא משלנו!!!) לבסוף אחרי שכולם עשו סיבובים על הבורנטו ויצא לנו אירוע של הודעה מוקלטת (עם ביטול אבל לא משנה העיקר שהם ראו אותנו רצים לרכבים ויוצאים מהתחנה) הכבאים והשוטרים קיבלו תג של מכבי אש ת"א-יפו ומגן מבד. אחד האנשים מהמשלחת שם שלא הבנתי מה הוא בידיוק (מישהו דיבר איתו שם על מה שלימדו אותו במרינס) ביקש וקיבל גם חולצת טי שרט של כיבוי אש ת"א אז פעם הבאה שתתקלו באיזה מישהו מהמהרינס עם חולצה של כיבוי אש ת"א תדעו על מי דיברתי
יש לי מלא תמונות אבל כמו שאמרתי לא אני צילמתי אותם אז אני לא אחראי על טיבם
היום ביקרו בש"כ ת"א משלחת הכבאים והשוטרים מניו יורק שמבקרת בימים אלה בישראל. ליאור שני ביקש שאני אבוא בשביל לצלם אז הגעתי! בשעה 11 הם היו אמורים להגיע אבל כשאני הגעתי בסביבות 11:45 כל מה שראיתי זה רק כל מיני צלמים כנראה מהעיתונות והכבאים שלנו שהסתובבו במתח לקראת בואם של "גיבורי אמריקה" בערך בשעה 12 הם הגיעו אבל מיד נכנסו לחדר הרצאות, אני רציתי להיכנס גם אבל הכבאים שלנו כבר קלטו את המצלמה שלי וכמו גברים חייבים לשחק בצעצוע החדש