היום בזיכרון

חגי

New member
היום בזיכרון

הטרק של אילן שעשה את המשימה זיכרון תבור בית השיטה

חגי

New member
לאילן - לא עברת בכלל מעל מדרך עוז

אפילו חצית צפונית למשמר העמק והבריכות ששאלתי אותך בדרך חזרה - אכן עברת משמאל להם ולא כפי שטענת! בכל אופן ברחת לי באופן משמעותי אחרי עין השופט כשהגליידים שלך ארוכים ומהירים משלי כולל איבוד גובה קטן ובסוף הפער העיקרי בינינו נגרם בטרמיקה שהוצאת מאגם ברוך מגובה 620 ל- 1240 תוך 9 דקות.

חגי

New member
לוקחים את התבור - כשאילן בתבור

אני מגיע מדרום וחולף את דברת

חגי

New member
אילן בגול ואני בקושי מגיע לרמת צבי

כשאילן נוחת אני עדיין מגרד את רכס טמרה

shlomi toples

New member
אילן

לקחת כל הזמן קו צפוני ממש מזיכרון לי נראה מאד מפחיד איפה שטסת מה שגם ירדת לגובה נמוך בדרך חוץ מזה יש לך גלידים מהירים ומדהימים עם הגלשן במיוחד זה בולט אחרי שחצית לעמק בטיסה עם רוח צד אני צאתי דרומי מידי באזור תל מגידו טסתי על בטוח כדי לחצות גבוה מה שיצא דרומי מידי בעמק מה גם שאף אחת מהטרמיקות שטפסתי בעמק לא עלתה את ה550 מטר פעם הבאה קושר לך חוט
הקיצר שיחקת אותה יופי של טיסה

חגי

New member
שלומי - אני חושב שבגדול היית צריך

לדאוג מראש לא להסחף כל כך הרבה דרומה בשלב הראשוני. בהמשך די תיקנת ועברת די קרוב לנתיב שלי אבל שם שוב נתת לרוח לסחוף אותך ממש לכביש הסרגל. בטרמיקה האחרונה לפני הגלייד לעמק יצאת בכיוון 070 ולדעתי היית צריך לשים אף על היוגב כדי לנסות לעבור את מגידו ממערב. האזור של השדות משחרר מדי פעם טרמיקות טובות ונראה שדווקא מאגרי המים הם מקור מצויין לטרמיקות חזקות במיוחד . בכל אופן ביחס לנסיונך הדל וטיב כלי הטייס בהחלט הצלחת להוציא טיסה טובה .

shlomi toples

New member
עד

שלא היתי מעל תל מגידו לא הבנתי כמה דרומי אני והתלבטתי האם לחתוך צפונה או ללכת למקום שזכרתי שהוא פעיל טרמלית מהקרוס הקודם שלי ההימור על האזור הפעיל היה טעות כי הטרמיקות שם לא עלו גבוה הסוף ידוע

למעלה